انیمیشن انیمیشن Stupid Robot Vs Fairy Anegl

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام دوستان. خوبید؟ امیدوارم همیشه سلامت باشید.

این اولین انیمیشن رسمی من هستش. منظورم اولین انیمیشن که روتیت نیست و از ریگ و کاراکتر استفاده شده. خیلی اذیتم کرد :mad:

این انیمیشن رو از روی یک آموزش ساختم. کاراکتر ها و تمام چیزهایی که میبینید رو خودم درست کردم. این رو بگم شاید بگید از روی آموزش بوده پس کاری نداره. ولی نمیدونید چه بوقی سرم اومد تا ساخته باشه.آموزشش بد نبود.

تقریبا میشه گفت 1.5 ماه 2 ماه روزی 4 ساعت وقت گرفت تقریبا.چون بعضی جاها مثل آموزش پیش نمیرفت. و بعضی جاها خودم دست به کار شدم. مثل قسمت هایی از انیمیشن منظورم حرکت کاراکتر ها و ساخت مو و ....

موها به صورت داینامیک شبیه سازی شده.
لباس هم به صورت واقعی شبیه سازی شده.

اولین کاراکتر ادمی بود که میساختم
اولین کاراکتری بود که ریگ میکردم
اولین بارم بود با cloth و لباس دوختن برای کاراکتر کار میکردم

تو این کار از برنامه های 3d max 2013 - photoshop cs 6 - after effects 6 استفاده کردم.

زمان رندر با یک ریزولیشن متوسط و تنظیمات پایین منتال ری draft هستش. مطمئنا اگر ریزولیشن بالاتر بود و تنظیمات هم بالاتر کار از این هم قشنگ تر میشد.
زمان رندر تقریبا 42 ساعت یا بیشتر شد با همین تنظیمات پایین

صداگذاری رو خودم انجام دادم و تو آموزش اصلا صدا گذاری نبود. من افتر افکت رو آموزش کامل ازش ندیدم و فقط ایمپورت کردن و رندر گرفتن رو آموزش دیدم.
بیچاره شدم به معنای واقعی صداها رو تنظیم کردم روی حرکت کاراکتر ها ( وقتی بلد نیستی یک برنامه مگه مجبوری )

الانم تو افتر افکت یک خروجی کم حجم گرفتم که باعث شده کیفیت کار پایین بیاد یعنی الان این کاری که اینجا میزارم روشن هستش و رنگ ها مثل کار اصلی پررنگ نیست

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
یک عکس با تنظیمات mental ray high رندر گرفتم و البته حجمش رو تو فتوشاپ روی high برای website خروجی گرفتم و میزارم که کیفیت اصلی کار ( تقریبا ) ببینید.

اینجا آپلود کردم فی تر هم نیست همه می تونید ببینید.

vimeo.com/55550473

از این 3تا لینک هم می تونید دانلود کنید. و حتما با برنامه Vlc Player تماشا کنید. اگر لینک ها مشکل پیدا کرد لطفا کامنت بزارید. مرسی

persiandrive.com/588399

uplod.ir/qepgy1byjncf/Animation_Stupid_Robot_Vs_Fairy_Angel.wmv.htm

uploadfa.net/uploads/13565221421.wmv

پیوست ها

• Animation-Stupid-Robot-Vs-Fairy-Angel.jpg
    Animation-Stupid-Robot-Vs-Fairy-Angel.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشی واقعا زحمت کشیدی اما بریم سراغ نقد کار :ی
رباته خیلی باحاله مخصوصا اولش که سرش می تابه حرکاتش هم خوب بود ولی کلا انیمیت ربات زیاد کار سختی نیست چون کاملا یک نواخته و میشه گفت تقریبا نیاز نیست هیچ کدوم از 12 قانون انیمیت را توش بکار برد مخصوصا timing and spacing چون حرکاتش کاملا یک نواخته overlaping هم نداره اورلپینگ منظورم اینه که مثلا اول خودش حرکت کنه بعد آنتنش مگر بعضی ربات ها که تند حرکت می کنند حالا بگذریم انیمیت اون دختره اصلا خوب نبود به نظر میاد یه جاش اسلو موشن کار شده یه جاش تند شده البته همین طوری که گفتی کار اولت بوده و به نظر من واسه کار اولی خیلی عالیه مطمئنم تو 3دی یه چیزی میشی رفیق البته عیب هایی که گفتم نه که خودم توش مستر باشم اما می خوام کم کم انیمیت را خوب کار کنم این ها را گفتم که چند روز دیگه که انیمیت خودم را آپلود می کنم نگی پس خودش که طرف... :) دیگه داره رندر میشه کاریش نمیشه کرد ... :) اما به طور کلی با تحقیق هایی که کردم و دارم می کنم انیماتوری سال ها طول میکشه و اولین خصیصه اش هم اینه که بایدطراحی رو کاغذت خوب باشه و کار را قبله 3دی کردن رو کاغذ بکشی نور پردازی کار خیلی باحال بود مدلینگ هم همین طور اونجا که اسلحه ها به هم برخورد می کنند هم جالب بود موفق باشی

با سلام و خسته نباشی مدلسازی و محیط و کاراکترها خیلی خوبه ولی ...
انیمیت کار زمانی که دختره به اطرافش نگاه میکنه معمولا دست ها و بدن ثابت نیستن یه حرکات ریز بهشون بدی فکر کنم بهتر بشه(شبیه ربات شده) . ولی برای ربات این سبک خوب بود .
موفق باشی برای اولین کار عالیه .

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام خسته نباشی واقعا زحمت کشیدی اما بریم سراغ نقد کار :ی
رباته خیلی باحاله مخصوصا اولش که سرش می تابه حرکاتش هم خوب بود ولی کلا انیمیت ربات زیاد کار سختی نیست چون کاملا یک نواخته و میشه گفت تقریبا نیاز نیست هیچ کدوم از 12 قانون انیمیت را توش بکار برد مخصوصا timing and spacing چون حرکاتش کاملا یک نواخته overlaping هم نداره اورلپینگ منظورم اینه که مثلا اول خودش حرکت کنه بعد آنتنش مگر بعضی ربات ها که تند حرکت می کنند حالا بگذریم انیمیت اون دختره اصلا خوب نبود به نظر میاد یه جاش اسلو موشن کار شده یه جاش تند شده البته همین طوری که گفتی کار اولت بوده و به نظر من واسه کار اولی خیلی عالیه مطمئنم تو 3دی یه چیزی میشی رفیق البته عیب هایی که گفتم نه که خودم توش مستر باشم اما می خوام کم کم انیمیت را خوب کار کنم این ها را گفتم که چند روز دیگه که انیمیت خودم را آپلود می کنم نگی پس خودش که طرف... :) دیگه داره رندر میشه کاریش نمیشه کرد ... :) اما به طور کلی با تحقیق هایی که کردم و دارم می کنم انیماتوری سال ها طول میکشه و اولین خصیصه اش هم اینه که بایدطراحی رو کاغذت خوب باشه و کار را قبله 3دی کردن رو کاغذ بکشی نور پردازی کار خیلی باحال بود مدلینگ هم همین طور اونجا که اسلحه ها به هم برخورد می کنند هم جالب بود موفق باشی

حمید جان خوبی؟ این شاید به خاطر رندرش تو افتر افکت باشه. ممکنه اونجا این مشکل پیش اومده. البته از قصد بعضی جاها یواش تر بودا. دقت میکردی سرعت بال زدن بالهاش کم میشه وقتی فرود میاد. انیمیشن رباته اتفاقا رو مخ بود با این که ساده به نظر میاد. در کل مرسی از نظرت

با سلام و خسته نباشی مدلسازی و محیط و کاراکترها خیلی خوبه ولی ...
انیمیت کار زمانی که دختره به اطرافش نگاه میکنه معمولا دست ها و بدن ثابت نیستن یه حرکات ریز بهشون بدی فکر کنم بهتر بشه(شبیه ربات شده) . ولی برای ربات این سبک خوب بود .
موفق باشی برای اولین کار عالیه .
مرسی علی حان. راستش داده بودم. بعد یک مشکلاتی پیش اومد که انیمیتم هی ادیت شد فکر کنم محبور شدم یا اتفاقی حذف کردم یادم نیست. در کل مرسی از نظرت

از دوستان دیگه هم که دکمه تشکر رو زدن تشکر می کنم. ولی تعجبم این کار فقط 2 نفر نظر دادن؟:shock: دوست داشتم نظر میدادن ایراد میگرفتن. ادم تا ایراد ها رو نشنوه کارش بهتر نمیشه خوب. در کل مرسی دوستان :))

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب انیمیشن دیدن آسونه، انیمیشن ساختن سخته :wink:
حرکت دختره یه چندسالی جای کار داره. در حقیقت در آن واحد فقط یک کار انجام میده، مثلا اول نگاه میکنه،بعد خم میشه، بعد دستشو دراز میکنه،بعد بلند میشه و... اما یه آدم واقعی اینطور نیست، یه آدم واقعی وقتی خم میشه تقریبا تمام اعضای بدنش حرکت خاص خودشونو میکنن و بین حرکت مکس وجود نداره. وقتی یه آدم واقعی یکی از اعضای بدنشو تکون میده و نگه میداره همون موقع مثل چوب نمیشه و تا نیم ثانیه یک حرکت و بازگشت نیروی خیلی کم توی اندامش دیده میشه!

پیشنهاد میکنم برای ساخت انیمیشن آدم این کارا رو بکن، من این هارو از چندین فیلم آموزشی مختلف یاد گرفتم:

اول سعی کن ریگت حرفه ای باشه، از Biped سعی کن استفاده نکنی چون بیشتر به درد موشن کپچر میخوره. IK و FK و انواع Helper های مورد نیاز رو بساز. ( آموزش های حرفه ای ریگ این کارو میکنن)
بعد برای انیمیشن حرکت هارو در نظر بگیر
از خودت هنگام انجام اون حرکت فیلم بگیر
بعد فیلم رو بصورت رفرنس جلوت بذار یا بصورت متریال به یه plane بده و حرکت رو از روش بساز. ( البته انیمیشن سازهای حرفه ای که دستشون راه افتاده فقط کاراکتر رو توی موقعیت های مختلف نقاشی میکنن و از روی اونا انیمیت رو انجام میدن)

.:BehzAd:.

Active Member
چند باری اومدم نتونستم دانلود کنم لینک دانلود مشکل داشته.

چند تا شات از کارت بگیر و بذار فایل ویدئویی رو هم میتونی زیپ کنی بعد تو هر اپلود سنتر که دلت میخواد اپلود کنی.

سلام عزیز حالا که دوستانه دیگه کم لطفی می کنند و نظر ها کمه یه چیز بگم بالا که گفتید اول ادیت کردید دختره را بعد زیاد شد بعد حذف کردید علتش این بوده که نقشه ای نداشتید احتمالا و فریم به فریم انیمیت را ساختید البته احتمال میدم اگه پوز به پوز کار می کردید یعنی چند فریم چند فریم حتی تا 10 فریم حالت های مختلف به کاراکتر بدید و بعد بینش را بسازید این مشکا شکسته میشه چون منم همیشه این مشکل را توش گیر می کردم الان هم می کنم :)

madmaster_3d

Well-Known Member
خب انیمیشن دیدن آسونه، انیمیشن ساختن سخته :wink:
حرکت دختره یه چندسالی جای کار داره. در حقیقت در آن واحد فقط یک کار انجام میده، مثلا اول نگاه میکنه،بعد خم میشه، بعد دستشو دراز میکنه،بعد بلند میشه و... اما یه آدم واقعی اینطور نیست، یه آدم واقعی وقتی خم میشه تقریبا تمام اعضای بدنش حرکت خاص خودشونو میکنن و بین حرکت مکس وجود نداره. وقتی یه آدم واقعی یکی از اعضای بدنشو تکون میده و نگه میداره همون موقع مثل چوب نمیشه و تا نیم ثانیه یک حرکت و بازگشت نیروی خیلی کم توی اندامش دیده میشه!

پیشنهاد میکنم برای ساخت انیمیشن آدم این کارا رو بکن، من این هارو از چندین فیلم آموزشی مختلف یاد گرفتم:

اول سعی کن ریگت حرفه ای باشه، از Biped سعی کن استفاده نکنی چون بیشتر به درد موشن کپچر میخوره. IK و FK و انواع Helper های مورد نیاز رو بساز. ( آموزش های حرفه ای ریگ این کارو میکنن)
بعد برای انیمیشن حرکت هارو در نظر بگیر
از خودت هنگام انجام اون حرکت فیلم بگیر
بعد فیلم رو بصورت رفرنس جلوت بذار یا بصورت متریال به یه plane بده و حرکت رو از روش بساز. ( البته انیمیشن سازهای حرفه ای که دستشون راه افتاده فقط کاراکتر رو توی موقعیت های مختلف نقاشی میکنن و از روی اونا انیمیت رو انجام میدن)

سلام باران جان اول بگم وقتی میشینه پاهاش رو دفت کنی حرکت داره ها. البته درست میگی. ولی روش ی که گفتی بسیارجالب بود مرسی. :)

چند باری اومدم نتونستم دانلود کنم لینک دانلود مشکل داشته.

چند تا شات از کارت بگیر و بذار فایل ویدئویی رو هم میتونی زیپ کنی بعد تو هر اپلود سنتر که دلت میخواد اپلود کنی.

دوباره آپ می کنم میزارم . مرسی

سلام عزیز حالا که دوستانه دیگه کم لطفی می کنند و نظر ها کمه یه چیز بگم بالا که گفتید اول ادیت کردید دختره را بعد زیاد شد بعد حذف کردید علتش این بوده که نقشه ای نداشتید احتمالا و فریم به فریم انیمیت را ساختید البته احتمال میدم اگه پوز به پوز کار می کردید یعنی چند فریم چند فریم حتی تا 10 فریم حالت های مختلف به کاراکتر بدید و بعد بینش را بسازید این مشکا شکسته میشه چون منم همیشه این مشکل را توش گیر می کردم الان هم می کنم :)

سناریو داره. فریم ها هم مثل اموزش هستش ولی من خودم حرکت ها رو درست کردم. حرکت ها هم 90 95% شبیه خودش هستش. سناریو هم داره . یعنی استوری برد داره. ولی خوب اینجوری مشخص شده که مثلا فریم 10 تا مثلا 70 کله تکون بده و فریم ......

حالا من اولین بارم بود نمی دونم دقیق چه کار باید کرد :). به هر حال حرف های شما دوستان کمکم می کنه. مرسی

باز هم از همه مچکرم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بحث کم لطفی نیست.خب اولین کارش هست.بسیار هم کار با ارزشی شده.اما خب چون بیشتر تخصص بچه ها روی بحث معماری و آىک ویز هست یکیش خود من نمی تونم نظر خاصی بدم. تکنیکی بد بختی زیاد داره انیمیشن.اخیرا یه کاری زذم برای شهرداری که انیمیت قطاری هست.اما خب اگه اینجا بزارم تیر بارون میشم! واسه همین نمی زارم!
این کارم برای شروع خب شده.به نظرم برای بهتر شدن حالت ها میشه از فایلهای موشن کپچر آماده استفاده کرد.آرشیوها اینقدر زیاد شده تقریبا تمامی حرکت ها توش هست

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام.بحث کم لطفی نیست.خب اولین کارش هست.بسیار هم کار با ارزشی شده.اما خب چون بیشتر تخصص بچه ها روی بحث معماری و آىک ویز هست یکیش خود من نمی تونم نظر خاصی بدم. تکنیکی بد بختی زیاد داره انیمیشن.اخیرا یه کاری زذم برای شهرداری که انیمیت قطاری هست.اما خب اگه اینجا بزارم تیر بارون میشم! واسه همین نمی زارم!
این کارم برای شروع خب شده.به نظرم برای بهتر شدن حالت ها میشه از فایلهای موشن کپچر آماده استفاده کرد.آرشیوها اینقدر زیاد شده تقریبا تمامی حرکت ها توش هست

مرسی ارف ( عارف ) جان حرفت در مورد بعضی بچه ها درسته. در مورد موشن کپجر اینها دروغ چرا بلد نیستم. ولی در آینده ممکنه یاد بگیرم.

راستی دوستان این کلیپ رو با VLC Player تماشا کنید که کیفیت صدا درست باشه. چون خودم با KM Player دیدیم داغونه صدا.

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی امین جان. لطف کردی خبر دادی. لینک vimeo درسته ولی فی تر شده. اون یکی لینک خراب بود که 2جای دیگه الان جایگزین کردم خرابن دوباره اپ می کننم. موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب اینجا آپ کردم می تونید دانلود کنید. حجم 6.7 مگ هستش. مرسی

persiandrive.com/588399

uplod.ir/qepgy1byjncf/Animation_Stupid_Robot_Vs_Fairy_Angel.wmv.htm

uploadfa.net/uploads/13565221421.wmv

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
همینجوری، میخواستم ببینم از چه روشی رفتی.
من یه چندتا آموزش CAT دارم که از اول تا ریگ و انیمیت حرفه ای یه کاراکتر رو انجام میده، گفتم حتما ببینش. آموزش CAT آقای بندری هم برای شروع عالیه، کلا ساخت سیستم اسکلت حرفه ای با Bone خیلی وقت گیره و اگر حرفه ای نباشی اون چیزی که میخوای نمیشه.
آموزشا اینه، شایدم خودت داشته باشی

Digital Tutors - Rigging and Animation Using CAT
Introduction to CAT in 3ds Max
Eat3D - Autodesk 3ds Max 2011 - CAT, Slate, Viewport Canvas, Rendering, and More

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
همینجوری، میخواستم ببینم از چه روشی رفتی.
من یه چندتا آموزش cat دارم که از اول تا ریگ و انیمیت حرفه ای یه کاراکتر رو انجام میده، گفتم حتما ببینش. آموزش cat آقای بندری هم برای شروع عالیه، کلا ساخت سیستم اسکلت حرفه ای با bone خیلی وقت گیره و اگر حرفه ای نباشی اون چیزی که میخوای نمیشه.
آموزشا اینه، شایدم خودت داشته باشی

digital tutors - rigging and animation using cat
introduction to cat in 3ds max
eat3d - autodesk 3ds max 2011 - cat, slate, viewport canvas, rendering, and more
[/quote

باران جان اتفاقا در صدد دانلود اینها هستم ولی تورنشون رو دارم و قرار بوده دانلودشون کنم ولی تورنت هم ماشالا با اینترنت شبانه طول میکشه ولی حتما دانلود خواهم کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا