صفحه ۴ ........
saalek110 Well-Known Member امروز در 1:12 قبل از ظهر #62 در مورد kineMaster سالک : من با فیلم زیاد کار نکردم ، الان یکی از فیلمها را در kinemaster باز کردم....کلی ابزار داشت. در موردش chatgpt میگه نرم افزار حرفه ای است... استفاده ای که تابحال کردم ، فیلم را چند بار دوپلیکیت کردم تا طولش زیاد شود. آخرین ویرایش: امروز در 1:36 قبل از ظهر
در مورد kineMaster سالک : من با فیلم زیاد کار نکردم ، الان یکی از فیلمها را در kinemaster باز کردم....کلی ابزار داشت. در موردش chatgpt میگه نرم افزار حرفه ای است... استفاده ای که تابحال کردم ، فیلم را چند بار دوپلیکیت کردم تا طولش زیاد شود.
saalek110 Well-Known Member امروز در 1:36 قبل از ظهر #63 Piskel - Free online sprite editor Piskel, free online sprite editor. A simple web-based tool for Spriting and Pixel art. Create pixel art, game sprites and animated GIFs. Free and open-source. www.piskelapp.com انگار محیط ترسیم است
Piskel - Free online sprite editor Piskel, free online sprite editor. A simple web-based tool for Spriting and Pixel art. Create pixel art, game sprites and animated GIFs. Free and open-source. www.piskelapp.com انگار محیط ترسیم است
saalek110 Well-Known Member امروز در 1:54 قبل از ظهر #64 ...... آخرین ویرایش: امروز در 2:59 قبل از ظهر