بیاین به سوالات زیر توجه بدیم: آیا با موبایل میشه انیمیشن ساخت؟ چرا باید برای ساخت انیمیشن از موبایل استفاده کنیم؟ برای انیمیشن سازی در گوشی موبایل به چه نرم افزارها و مهارت هایی نیاز داریم؟ آیا تنها با داشتن یک گوشی موبایل میتونیم به همه اهدافمون برسیم؟ خب با…
jimplus.ir
سالک: ولی شاید بعد ساخت فیلم ، با نرم افزارهای کار با فیلم بشود صدایش را تکمیل کرد.
نرم افزار فلیپاکلیپ (FlipaClip)
یک نرم افزار بسیار قوی و تخصصی در سبک انیمیشن فریم به فریم که محدودیت در لایه صوتی ندارد. از قلم نوری پشتیبانی می کند. و دارای نسخه رایگان و پرو می باشد.
بیاین به سوالات زیر توجه بدیم: آیا با موبایل میشه انیمیشن ساخت؟ چرا باید برای ساخت انیمیشن از موبایل استفاده کنیم؟ برای انیمیشن سازی در گوشی موبایل به چه نرم افزارها و مهارت هایی نیاز داریم؟ آیا تنها با داشتن یک گوشی موبایل میتونیم به همه اهدافمون برسیم؟ خب با…
سوال: در picsart animator چطور یک لایه پشت لایه دیگر نمایش داده شود؟
جواب از chatgpt: در PicsArt Animator، برای تغییر ترتیب نمایش لایهها (قرار دادن یک لایه پشت یا جلوی لایه دیگر)، مراحل زیر را دنبال کنید:
مراحل تغییر ترتیب لایهها در PicsArt Animator:
1. باز کردن پروژه: پروژهای که روی آن کار میکنید را باز کنید.
2. رفتن به بخش لایهها: روی آیکون لایهها (معمولاً به شکل دو مربع روی هم) ضربه بزنید تا لیست لایهها نمایش داده شود.
3. انتخاب لایه: لایهای که میخواهید جابهجا کنید را لمس کنید.
4. جابجایی لایه:
کشیدن و رها کردن (Drag & Drop): انگشت خود را روی لایه نگه دارید و آن را به بالا (برای نمایش در جلو) یا پایین (برای نمایش در پشت) بکشید.
استفاده از گزینههای لایه: در برخی نسخهها، دکمههای Move Up (حرکت به جلو) و Move Down (حرکت به عقب) وجود دارد که میتوانید برای تنظیم ترتیب لایهها از آنها استفاده کنید.
5. بررسی نتیجه: پس از تنظیم ترتیب لایهها، پیشنمایش (Preview) انیمیشن را ببینید تا مطمئن شوید تغییرات درست اعمال شده است.
سالک: در نسخه من ، باید یک لایه را می کشیدم پایین ، تا برود زیر یک لایه دیگه.
در انیمیشن زیر ، اولش آدمک روی ماشین نمایش داده میشد که لایه اش را جابجا کردم و حالا پشت ماشین نمایش داده میشه ، عکس را کلیک کنید تا متحرکش را ببینید.
انیمیشن بالا را به شکل فیلم در یوتیوب هم گذاشتم. ولی صدا روی اون نزاشتم.
انیمیشن زیر را با FlipaClip ساختم. نکته خاصی نداره.
محیط Flipaclip شاید برای بعضی ها بهتر باشه.
youtu.be/LGXDoyW9Ghw?si=f6NhteiglZE7pj59
در FlipaClip تبلیغ داریم ، و مجبوریم تحملش کنیم ولی picsart anjmator تبلیغ نداره.
هر دوشون عمودی اجرا می شوند.
همان طور که در انیمیشن بالا می بینید FlipaClip تکست هم داره ولی در picsart animator من پیدا نکردم.
تفاوتی نداره محیطشون. از نظر طرز کار و یادگیری میگم ، ولی شاید چیزهای دیگشون تفاوت عمده داشته باشه. یعنی بخواهیم آموزش بدهیم چیز جدیدی نداره.
Select در FlipaClip اون دنگ و فنگ picsart animator را نداره و ساده است.
ضخامت قلم را در FlipaClip پیدا نکردم. رسم اشکال مثل دایره و مربع را هم هنوز پیدا نکردم.تغییر رنگ قلم را هم پیدا نکردم.
اگر اینها را نداشته باشه ، شاید برای بعضی کارها محدودیت ایجاد بشه.
با alight motion ساخته شده. کلیک کنید تا به شکل متحرک ببینید.
پس گویا رقیبی برای picsart animator و FlipaClip پیدا شد.
عمودی اجرا میشه و من فعلا دنبال عمودی اجراها هستم.
تبلیغات دارد.
یک سری فیلم آموزشی خودش داره که مزیتی به حساب می آید.
باقی مقایسه باشه برای بعد.....
Dream big with Animation Desk. Make cartoon, storyboard, animations and NFT GIFs
play.google.com
انیمیشن ساز است.
قلم با رنگها و کلفتی متفاوت دارد.
گویا ۴ لایه محدود کرده ، باقیش پولی است.
چیزی علاوه بر picsartanimator یا FlipaClip نمی دونم داشته باشه یا نه ، فعلا زیاد بررسی نکردم.
در مورد برنامه نقاشی ibis ، شاید بشه ازش کمکی استفاده کرد،
شاید نوعی انیمیشن سازی هم خودش داشته باشه ولی من هنوز پیدا نکردم.
عکس بالا را chatgpt ساخته ولی اوم ساعت و اون آدمک سفید بالای خانه و اون نوشته saalek110 از نرم افزار ibis است. یک سری عکسها مثل اون ساعت و آدمک داره که فکر کنم در انیمیشن ها قابل استفاده است.
مثلا اگر بخواهیم یک آدمک بکشیم ، حالا یک بارش را میکشم ولی اگر بخواهیم صدها بار بکشم توی اعصابه.....
شاید بشه مثلا سر آدمک را در یک لایه دیگر کشید که فقط یک بار بکشیم و فقط دست و پا را تکون بدهیم ......
یا شاید عکس های آماده sprite sheet شاید جواب باشد.......
اون روشی که عکس را select می کنیم می کنیم و حرکتش می دهیم هم خوبه ....و بعدش کمی مثلا پایش یا دستش را تکون بدهیم.....
شما هم فکر کنید تا یک راه حل پیدا کنیم و در ادامه تاپیک ، انیمیشن های بهتری بسازیم.
Paint artمیشه عکسی واردش کرد
رنگها را میشه کم رنگ کرد
اشکال دارد، متن نوشتن هم داره ، انتخاب منطقه دارد.لایه هم دارد.
بقیه اش را شاید بعدا گفتم ، خودتان می توانید دانلود کنید و بررسی کنید.
شاید شما حرفه ای باشید و برنامه نقاشی حرفه ای دوست داشته باشید،
یا از این برنامه خوشتان نیاید ، می توانید در گوگل استور سرچ کنید یا از chatgpt برنامه مناسب خودتون را بخواهید.
فعلا این برنامه paint art نیازهای حداقلی را برآورده می کنه. شاید بعدا حرفه ای تر شدیم و با برنامه های مجهزتر کار کردیم.
در عکس بالا ، قسمتی از آجرها را برداشتم و قهوه ای کم رنگ زدم و با مستطیل با ضخامت اطراف ضخیم یک چهارچوب در کشیدم.
می توانید از این عکسها به عنوان بک گراند انیمیشن خود استفاده کنید.