انیمیشن داستانی ساخت حودم

maxmore

Member
انیمیشن داستانی ساخت خودم

سلام دوستان بعد از گذشت 8 ماه دوباره برگشتم البته ببخشید با دست خالی اومدم ولی نه اونقدر خالی هم

حدودا 8 ماه پیش یه کار انیمیشن رو استارت زدم از طراحی کارکتر گرفته تا ریز و درشتی که در صحنه می خوام ازش استفاده کنم

رو خودم زدم بعدش یه داستان ردیف کردم و استوری بردیو دیالوگا و...... اما دیدم که از کار و زندگی دارم میوفتم تصمیم داشتم که واسه

جشنواره هر طور شده کارو اماده کنم اما قسط های خونه عقب افتاد و خرجی خونه هم ته کشده بود وهرچی داشتیم و خرج کرده بودیم خلاصه

این شد یه سناریوی دیگه... منظورم زندگی خودمو یه نفر باید انیمیت کنه .. کارو تا جایی رسوندم و فعلا ول شد اما بیشترش کار شده حدودا 15 پلان
رندر گرفته شد و صدا گذاری و کامپوزیت شد حدودا 25 پلان اماده رندر دارم یه سری پلان هم نیاز به افکت گذاری داره و...... بیشتر دیالوگارو هم خودم
حرف زدم موسیقی پیش زمینه و صداهای ماشین و انفجا ر و ..... خلاصه القصه بقیه کار می ره واسه مرداد ماه 92 انشالله که دیگه تموم شه و توی
یه جشنواره بره انشالله اینهم چند تصویر از کار
057.JPG
far.JPG

bnm.JPGdr 10120.JPGen190039.JPG

آخرین ویرایش:

maxmore

Member
ظاهرا بیشتر از 5 عکس نمی تونم تو تایپیک بزارم انشالله یه چند ویدیو هم در اینده می زارم

JEYDI7

Active Member
سلام ، به نظرم روي رنگ آميزي بايد بيشتر كار كني . !!

• Like
Reactions: tau

vahid1944

Member
خسته نباشی نسبتهارو در نظر بگیر تویه انفجار یه ماشین با یه ادم اینقدر یکسان پرت نمیشن که .مثل اینکه وزنشون یکیه تکسچرها هم خامه ابجکتهام خیلی کم دیتییل هستن

جدیدترین ارسال ها

بالا