انیمیت کاراکتر مکس بوسیله ی فیلم ضبط شده

taghi abbas

Well-Known Member
سلام دوستان
من میخوام بدونم که آیا میشه یه فیلم ضبط شده رو بصورت تک فریم تک فریم و مثل بلوپرینت وارد مکس کرد و از روی اون حرکت یه کاراکتر رو مثل مدل سازی ماشین و ... مدل سازی کرد؟
مثلا فیلم راه رفتن انسان

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
آره عزیز، تصویرت رو یا به پسوند AVI تبدیل کن یا jpg یا هر نوع عکس استانداردی بعد از منوی rendering بالا توی آخر منو گزینه ی Ram player رو بزن و تصویرت رو لود کن بعد با arrow key چپ و راست یا right click تصویرت رو فریم به فریم ببین.

آخرین ویرایش:

maziarfatehi

New Member
سلام دوستان،یه وبسایت عالی آموزشی هست که نرم افزار ها رو به صورت ویدیوئی و به زبان فارسی تدریس میکنند.
قیمت ویدیو ها باور نکردنی و کیفیت تدریس عالی.
من که خیلی حال کردم اگر دلتون خواست اونجا هم یه سر بزنید ضرر نمی کنید.
www.maxlc.com

amin256

Well-Known Member
سلام دوستان
من میخوام بدونم که آیا میشه یه فیلم ضبط شده رو بصورت تک فریم تک فریم و مثل بلوپرینت وارد مکس کرد و از روی اون حرکت یه کاراکتر رو مثل مدل سازی ماشین و ... مدل سازی کرد؟
مثلا فیلم راه رفتن انسان
]
سلام دوست عزیزم سوال خیلی جالبی مطرح کردی نیازی به تفکیک کردن فیلم به فریم های جدا نیست
یک نرم افزار توپ بهت معرفی میکنم که کلا کارش اینه که شما حرکات یک کاراکتر واقعی رو به یک کاراکتر مجازی با بهترین دقت انتقال بدی . اسمش هست:VICON BLADE
منتها من آموزش فارسیشو هنوز ندیدم
علتش هم شاید این باشه که نرم افزار جدیدیه و نسخه یکش اومده به بازار:cool:

ali roshan

New Member
سلام گل پسر
از اینکه سایتی به این خوبی و پر محتوارو راه اندازی کرده ممنون
این بار دوم که من تو این سایت عضو میشم
هر بار اومدم وارد انجمن بشم ، صفحه ی ارورتون باز شد که آهای سیستم پیغام خطا میده . برید بیرون .
هر بار هم که عضو شدم ، صفحه ای اومد و گفت یه ایمیل همین الان برای شما ارسال میشه . شما برید به ایمیل تون سربزنید .
والله هر بار رفتم جای شما خالی بود.
یه خورده به این مسئله رسیدگی بکنید تا کسی معطل نشه .
میخواستم چندتا از کارام رو براتون ارسال کنم که انشاالله اگر سایتتون جواب مثبت به این کاربر جدید داد ، تو همین روزها اقدام میشه .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا