انیمیت سه تا هلی کوپتر

hamidroosta

Active Member
سلام دوستان بالاخره من سه تا هلی کوپتر آوردم ومتحرکش کردم ویه صدای هلوکو÷تر هم گذاشتم روش
لطفا دانلودش کنید ونظرات خودتون را بهم بگیدتا بتونم بهتر کارکنم
البته
دوستان
تکسچر نورپردازی متریال و.........نداره فقط من متحرک سازیش را کار کردم
توی بحث متحرک سازیش بهم بگین به نظرتون این اصلا بدرد میخوره؟
هرچند خیلی کمه زشت بود بزارمش توی اینجا چون یه کاری هست که همه اساتید اینجا مثه آب خوردن انجام میدهند.
پس ببخشید جوگیرشده بودم اولین کارم هست
نمریدم و یه کارساده ساختیم.....
مشاهده پیوست 1-hele.zip

آخرین ویرایش:

hamidroosta

Active Member
به نظرتون برای بردن یه نمونه کار توی یه شرکت اگه میخواهم حرکت هلی کوپتر را ببرم براشون چی درست کنم ببرم؟
باید چطور پرواز کنه؟
لطفا یاریم کنید بهتره بود این هلی کوپتر چطور حرکت کنه؟
اصلا من حرکات هلی کوپتر را بایداز کجا بیاورم؟

hamed-ddd

Well-Known Member
برای یه نمونه کار خوب باید یه کلیتی از مکس بلد باشی.انیمیت ،مدلسازی ،سیستم ذره ای (گرد و خاک) ،متریال و رندر.قبل از هر چیزی چند تا دی وی دی آموزشی در هر زمینه بگیر نگاه کن.
:mad:
اول مدلسازی باید فول باشی چون ستون فقرات کارته.بعد باید مقداری(بستگی به خودت داره که کدومش بیشتر به کارت بیاد)تو بقیه بخشها آموزش ببینی.خصوصا متریال و رندر.انیمیت هم جزو برنامه ات بزار که اساسی بعضی جاها گلوی آدم رو میگیره!!!(شوخی کردم .جدی نگیر)جلوه ای ویژه کارت رو خوب میکنه میتونی از پلاگینهای زیادی که برای مکس نوشتن استفاده کنی.مثل after burner و یا پلاگینهای رایگانی که تو این سایت هست http://www.maxplugins.de ولی در کل با خود مکس یا برنامه ای مشابه میتونی کارای خوبی بسازی.به شرطهایی که گفتم.
موفق باشی.

rasoulvalli

Well-Known Member
دوست عزیز چرخوندن ملخ یک هلیکوپتر اصلا کار خاصی نیست لطفا بچه های اینجارو مسخره نکن
ضمنا وقتی میگی سه تا هلیکوپتر باید انیمیت سه تا هلیکوپتر رو بذاری نه اینکه یک انیمیت سه بار کنار هم تکرار شده باشه
بازم میگم انیمیت... نه اینکه فقط ملخ رو بچرخونی این کار از هر تازه کاری بر میاد
سعی کن چیزی بذاری که خاص باشه

nc_hamid

Member
سلام
به قول دوستمون یه کار خاص تر بذار
مثلا بلند شدن یا نشستن هلی کوپتر تواینا اصول اولیه انیمیشن بهتر دیده می شه.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز برای شروع کار انیمیت اگه خواستی به لینکی که تو امضام گذاشتم یه سری بزن.
واسه شروع چیز خوبیه. آموزشی های خارجی زبون هم خواستی ببین ولی اصولا اونا از کاراکتر شروع میکنن و این اصلا برای شروع خوب که نیست هیچ آدم رو گیج هم میکنه. دیر تر به نتیجه میرسی

حق یارت

amin256

Well-Known Member
بابا اینقدر تو ذوقش نزنید بنده خدا
مگه ماها اولش از کجا شروع کردیم ؟!
بجای خرده گیری بهتره اگه چیزی بیشتر بلدیم اینجا بگیم که کارشو قویتر کنه. مثلا سیستم ذره ای واسه انیمیت کردن پرواز یک بالگرد چه کارایی میتونه داشته باشه؟
حمید جان من در حد خودم راهنمایی میکنم: اولا حرکت پروانه های بزرگ رو کمی سریع گرفتی دوم اینکه بالگرد هیچوقت با زاویه 0 پرواز نمیکنه بلکه کمی حین پرواز سر بالگرد نسبت به دمش پایین تر قرار می گیره. ولی چون کار اولت هست من نمره قابل قبول بهت میدم . جای پیشرفت زیاد داری.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بابا اینقدر تو ذوقش نزنید بنده خدا
مگه ماها اولش از کجا شروع کردیم ؟!
بجای خرده گیری بهتره اگه چیزی بیشتر بلدیم اینجا بگیم که کارشو قویتر کنه. مثلا سیستم ذره ای واسه انیمیت کردن پرواز یک بالگرد چه کارایی میتونه داشته باشه؟
حمید جان من در حد خودم راهنمایی میکنم: اولا حرکت پروانه های بزرگ رو کمی سریع گرفتی دوم اینکه بالگرد هیچوقت با زاویه 0 پرواز نمیکنه بلکه کمی حین پرواز سر بالگرد نسبت به دمش پایین تر قرار می گیره. ولی چون کار اولت هست من نمره قابل قبول بهت میدم . جای پیشرفت زیاد داری.

عزیز کی خوردش کرد؟ من که به شخصه چیزی نگفتم و ادعایی نکردم ، راه نماییش کردم، ایشون هم میخوان یه نمونه کار ببرن، خوب شما الان فقط داری بهش روش انیمیت یه هلیکوپر رو میگی که خیلی خیلی دستت درد نکنه عزیز برای لطفت ولی فکر نکنم شروع خوبی برای یاد گیری این رشته و پیشرفت توی این کار باشه، چون فکر نکنم انیمیت یه هلیکوپتر نیاز استودیو ای باشه ، منظورم اینه که انیمیت هلیکوپتر یه چیز خاصه و عمومیتی نداره. من هم راه نماییش کردم گفتم که واسه انیمیت چجوری شروع کنه عزیز. :rose:

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا