انیمیت دانه های به هم پیوسته مانند زنجیر پلاک

در مورد انیمیت دانه های به هم پیوسته باید اصولا از چه چیزی استفاده کنم
به طور مثال حرکت زنجیر یک پلاک یا تسبیح که از بالا به زمین میفته می خوام حرکتش طبیعی باشه
پیشاپیش از دوستان خوبم که امیدوارم خداوند بهشون نظر خاصی داشته باشه، ممنونم
10.gif

با تشکر
یاعلی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
میتونی از شبیه سازی Cloth "پارچه" برای ایجاد فیزیک مواد لخت استفاده کنی و دانه های تسبیه رو path constrait بکنی به اون. برای شبیه سازی زنجیر، هم میتونی از این روش استفاده کنی و هم از Mass FX و سایر پلاگین ها و ابزار های مشابه کمک بگیری.
باز برای شبیه سازی اجسام لخت از مدیفایر Flex میتونی استفاده کنی. راه بسیاره، مهم خواسته شماست و شرایط انیمیشن.

ممنون از راهنماییتون
خیلی خوب بود
چون هیچ کدوم ار این راه ها رو تا حالا کار نکردم و نمیدونم چجوریه، دو مورد از شرایط هامو میگم:
1- پلاک به همراه زنجیرش از ارتفاع یک متری روی زمین بیفته و انیمیتش حوب در بیاد
2- پلاک به همراه زنجیرش آویزون بشه به شاخه گل رز و در هوا بچرخن و بیفتن از ارتفاع یک متری رو زمین
من پلاک رو از طریق path constrait درست کردم و با حرکت vertex های اون path یک کمی حرکت بهش دادم که بیفته زمین ولی پدر در میاره ها
ولی اصولی و واقعیشو اصلا بلد نیستم چه کنم
میشه آموزشش رو برام بذارید
من حتی تو اینترنت سرچ انگلیسی کردم آموزش یک زنجیر رو برام گذاشت
من هم از روی اون شروع به ساختن کردم منتها اون زنجیری که آموزش می داد زنجیری بود از حلقه های کوچیک آهنی ولی من نتونستم اون رو روی پلاک پیاده کنم چون وقتی پیاده می کردم زنجیرپلاک که مجموعه گوی های به هم پیوسته هست همون گویها مثل پارچه مچاله می شدن
وچون من می خواستم تصویر close up داشته باشم مناسب کارم نبود
چون من مبتدی هستم تو انیمیشن ممنون میشم اگه آموزش گام به گامش رو توی این پست بذارید یا هر جور که خودتون صلاح می دونید
بازم ممنون
یاعلی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
برای این کار Cloth گزینه ی خوبیه، اما چندان آسون نیست و آموزشش توی این صفحه امکان پذیر نیست.
شما باید آموزش کار با Cloth و نحوه ی Group کردن ورتکس ها و اعمال خصوصیات به اونهارو یاد بگیری. مثلا میتونی مشخص بکنی یک گروه از ورتکس ها ثابت باشن یا محکم باشن و...

خوب جایی نیست که یاد بگیرم
البته اگه خودت یک ساعت وقت بذاری شاید هم کمتر، یه چندتا عکس بندازی یا فیلم بگیری از صفحه
یعنی کاری نمیشه کرد پس ما چطور یاد بگیریم
من می خواستم بدونم حالا که میگی با cloth میشه اون شرایطی رو که گفتم خوب در آورد، چطوری و با چه ترفندی میشه کار کرد؟
منظورم جزئیات کاره
یکی نیست یه کمکی کنه
ممنون میشیم
یاعلی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
آموزش زیاده، متاسفانه همه مون یاد گرفتیم با یک کلیک به جوابمون برسیم :wink:
آموزش زیر رو دانلود کن، ساخت پرده ی چین خورده رو آموزش میده، این رو که یاد بگیری با مفهوم کار آشنا میشی، بعدش یکم تحقیق کنی بقیه ی قسمت هاشم یاد میگیری
دانلود آموزش ساخت پرده توسط هانی محمدی

منبع : 3dXpromotion

جدیدترین ارسال ها

بالا