انقلاب گرافیک( کار گروهی بچه های مجید آنلاین)

bluesoosk

Member
من که می دونم هنوز فقط تهمت اعلام آمادگی کرده
اگه قبولش دارید بسم الله
اگه نه حداقل پیشنهاد بدید طرف و رو درواسی! قبول کنه
من میگم :ناکوت.نیما.ماندانا یا سارا خانوم
تهمت سوع طفاحم نشه؟
من اصلا نمی تونم تورو بالاتراز خودم ببینم:mad:(قضیه همون 4 تا چشمه به دل نگیر:D)

حالا دقیقا معلوم نشد می خوایم رو چی کار کنیم
اینم تا مدیر انتخاب شه بپیشنهادید چون این به همه بستگی داره نه مدیر
حالا هی لفتش بدید:sad:

NAKOOT

Well-Known Member
من میگم :ناکوت.نیما.ماندانا یا سارا خانوم

شما لطف دارید ولی لطفا من رو معاف کنید
AddEmoticons0054.gif

Mandana

Active Member
تنها کسی که اعلام آمادگی برای این موضوع کردش، دوست جان "tohmat" بودن.از اونجایی که شخص دیگه ای اعلام آمادگی نکرده، بنابراین فکر کنم قضیه مشخص شده باشه
دیگه تهمت جان ( شرمنده اسمتون رو نمی دونم.فعلن تهمت صداتون می کنیم، صمیمی تر که شدیم بهتون میگیم تهی :دی)
ریش و قیچی دست خودتونه.ببینم چه می کنید دیگه ^.^

پ.ن:اگه شخص دیگه ای هم هست که اعلام آمدگی کنه، تا فردا صبح اینکار رو بکنه.چون دلم نمیخواد دلخوری ای پیش بیاد انقدر دارم روی این قضیه تاکید می کنم
بهر حال، تهمت جان بهت تبریک می گم و امیدوارم موفق باشی
rose.gif
بی صبرانه منتظرم ببینم چه می کنی
4xvim2p.gif

ماندانای عزیز دوست داشتم اعلام آمادگی کنم ولی فکر کردم اگه این کارو بکنم یکم پر رویی بشه و فکر کنید که حالا که تاپیک رو زده
می خواد مدیریت رو بگیره واسه همین این کارو نکردم ولی به تهمت عزیز نیز اعتقاد خاصی دارم و شور و حالی که ایشون دارن رو می ستایم(اوه عجب کلمه ای)
اگه کسه دیگه ای اعلام آمادگی نکنه پس منو هم شرکت بدین تا بهتر بشه

دوستدار همتون

===================
منیم آذربایجانیم

Erfan

Active Member
سلام ...

بلاخره نفهميدم مدير كيه ....

زود يكي انتخاب بشه و مرحله بعدي كار رو ببينيم !!!

خواهشاً اينقدر گير ندين كه اين و اون ... مديران فروم يكي - دو نفر رو انتخاب كنن ...

موفق باشيد.
عرفان

navidba

Well-Known Member
ما که دو روزی درگیر ختم و وفات و خرما بودیم ، نبودیم اما امروز کلّ مسئله رو از صفحه اول تا اینجا بازبینی کردم . دیدم خوبه ایدتون و این تهی ( تهمت ) ( هر چیز دیگه مثال : غلی ، تقی ، نقی و ...) رو که انتخاب کردین یه مدت زمان معین کنید ( همون 20 دی خوبه) ولی این ایده نفهمیدم آلودگی هوا شد ... که خوب شد اما اگر تقدیم بود بهتر بود.... ولش انم طرح ما :
untitled.JPG

untitled1.JPG

موفق باشین

tohmat

Active Member
ماندانای عزیز دوست داشتم اعلام آمادگی کنم ولی فکر کردم اگه این کارو بکنم یکم پر رویی بشه و فکر کنید که حالا که تاپیک رو زده
می خواد مدیریت رو بگیره واسه همین این کارو نکردم ولی به تهمت عزیز نیز اعتقاد خاصی دارم و شور و حالی که ایشون دارن رو می ستایم(اوه عجب کلمه ای)
اگه کسه دیگه ای اعلام آمادگی نکنه پس منو هم شرکت بدین تا بهتر بشه

نه جونه من بشو ، پر رويي چيه؟ پر رو بودنو از خودم ياد بگير :wink:

navidba

آقا كارت خيلي خوفه ، خوب شد اون موضوع منتفي شد وگرنه بقيه بچه ها ضايع مي شدن، طرحتون حرف نداشت!

تنها کسی که اعلام آمادگی برای این موضوع کردش، دوست جان "tohmat" بودن.از اونجایی که شخص دیگه ای اعلام آمادگی نکرده، بنابراین فکر کنم قضیه مشخص شده باشه
دیگه تهمت جان ( شرمنده اسمتون رو نمی دونم.فعلن تهمت صداتون می کنیم، صمیمی تر که شدیم بهتون میگیم تهی :دی)
ریش و قیچی دست خودتونه.ببینم چه می کنید دیگه ^.^

پ.ن:اگه شخص دیگه ای هم هست که اعلام آمدگی کنه، تا فردا صبح اینکار رو بکنه.چون دلم نمیخواد دلخوری ای پیش بیاد انقدر دارم روی این قضیه تاکید می کنم
بهر حال، تهمت جان بهت تبریک می گم و امیدوارم موفق باشی بی صبرانه منتظرم ببینم چه می کن

فكر نمي كردم بچه هاي مجيد اينقد ر پشت كار داشته باشن. آفرين دمتون گرم ، همينجوري مي خواين كاره گروهي بكنيد ديگه؟ مطمئن باشيد كه موفق مي شيد!
در ضمن مي تونيد به من بگيد سالي! تهي نگيد كه حالم از تهي بهم مي خوره.

سلام
ماندانای عزیز حالا کار به اینجا کشید با اجازه شما و بزرگتر های فروم- من و تهمت خان ( بر وزن مخمل خان) مدیریت این کار رو به عهده بگیریم تا بیش از این طولانی نشه بحث
با اجازتون طرح هم همون تقویم پیشنهادی سالی جون یعنی تقویم بشه ولی بجای اینکه روزها و ماهها هم بره زیرش اول طرح اصلی رو بزیم بعد هم اونا بیان زیرش

اگه ماندانای عزیز و سارا جان اجازه می دن ما شروع کنیم. :wink:
====================================
چلله گئجه سی یا همون شب یلدا قوتلو اولسون یا همون مبارک باشه

هنوز می دونید شب یلدا یک مراسم سنتی تورک ها بوده که به فرهنگ پارسی اومده؟ :wink:

بر همتون مبارک و خوش بگذره:)

Mandana

Active Member
خوب پس به یونیک دیزاین و مخمل عزیز تبریک میگم.
3121.gif
از هر موقع خواستید می تونید کار رو شروع کنید.
712281pshs6ev725.gif
اگه هم فکر می کنید یک تاپیک توی یک بخش نمی تونه پاسخگو باشه، بگید تا یک بخش موقتی برای این قضیه بسازم( خدا رو چه دیدید، شاید هم دائمی شد)
اگه هم چیز خاصی به نظرتون رسید، توی پیغام خصوصی بگید تا در اسرع وقت انجامش بدم
152fs977895.gif

همینا دیگه.موفق باشید
9519.gif

پ.ن:مدیرها انتخاب شدند.پس فکر نکنم دلیلی بر ادامه ی این بحث باشه.خوب حالا پس قرار شد همون تقویم رو بزنیم؟
152fs977895.gif
می هم سعی می کنم تا اونجایی که بتونم، همکاری کنم
11633.gif
تقویم دوس دارم
08.gif

Sociant7

Member
منم این انتخاب شایسته رو به هر دو مدیر منتخب تبرک عرض میکنم.:)
بریم سراغ مرحله بعد دیگه ؟
غول آخر این مرحله رو رد کردیم
موضوع که از اولش مشخص شد ولی گروه بندی و تفکیک تخصص ها انگار هنوز معلوم نشده!

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
اگه بگم من همین دیشب این تاپیک رو دیدم دعوام نمی کنین؟
من تا حالا فک میکردم این تاپیک قدیمی ئه که این همه صفحه رفته...
به هرحال خر شدیم یه بار از آخر به اول همشو خوندیم هی دیدیم نا آشناست دوباره یه دور از اول به اخر خوندم.
حالا بماند که چیزی نفهمیدم !!!!!!!
به نظر کار جالبی میاد ... آخییییی
من رو هم تو بازی راه بدین ! همونطوری که تو امضامه 1 ماه دیگه میام آبادش می کنم !
بای

جدیدترین ارسال ها

بالا