خیلی ممنون از توضیحات واقعا جالبتون
یه سوال به نظر شما امکان داره روزی فیلمهای معمولی هم به صورت برداری فیلم برداری بشن
اگه اینجوری بشه دیگه رزولوشن و ظرفیت و dvd و blue ray دیگه معنایی نداره
آخی
یه روز بچم یه فایل دو کیلو بایتی بهم می ده می گه بابا کل آرشیو تمام شبکه های تلویزیونی جهانه
اگه از جزئیات ریز چشم پوشی کنیم قطعا امکان پذیره. در ابتدای فیلم کلیه مشخصات ظاهری و فیزیکی کاراکتر های فیلم
رو ذخیره می کنیم، رنگ چشم، قد، تن صدا، مدل مو، طرز راه رفتن و ...
اونوقت در کل فیلم کافیه مشخص بشه که کاراکتر فلان لباس رو بپوشه و فلان ژست رو بگیره، از فلان موقعیت به سمت
یک موقعیت دیگر حرکت کنه و یک دیالوگ مشخص را در فلان حالت روحی بیان کنه. زاویه دوربین و نحوه نورپردازی و موسیقی هم
که برای رندر کردن Real-Time فیلم مشخص میشه.
قطعا فایلی که به این طریق تهیه میشه از یک نسخه رندر شده هم کیفیت فوق العاده بهتری داره و هم حجم کمتری
بیننده به میل خودش می تونه زاویه دوربین را در هر موقعیت دلخواهی قرار بده و یا در سناریو و دیالوگ های فیلم
دست ببره. بیننده می نونه مشخص کنه که پایان فیلم دردناک باشه یا یک پایان خوش و شاد. حتی می تونه جای کاراکتر اصلی
فیلم رو با یک کاراکتر مورد علاقه اش که از داخل یک فیلم دیگه استخراج شده، عوض کنه.
البته گمان نمی کنم مساله حجم فایل ویدئویی در آینده اهمیت چندانی داشته باشه، همین حالا هم هارددیسک های
ترابایتی یک موضوع عادی هستند و گوگل هم در شبانه روز بیش از 20 پتابایت اطلاعات رو پردازش می کنه، یعنی حداقل
20,000,000,000,000,000 بایت. مساله اینجا است که ما داریم اطلاعاتی رو حریصانه در هارد دیسک های بزرگمون
ذخیره می کنیم که عمرمان برای مطالعه آنها کفایت نخواهد کرد.
به عنوان مثال حقیر از یکی از دوستانم، 5 تا DVD حاوی کتاب های pdf در مورد علم کامپیوتر گرفته ام که مطمئن هستم
هیچگاه فرصتی برای مطالعه تمامی آنها نخواهم داشت، در واقع انفجار اطلاعاتی مجالی به اشخاصی با طرز تفکر من
نمی دهد. حجم اطلاعات در دنیای فردا یک موضوع بی اهمیت خواهد بود، آنچه که مهم است نحوه استفاده موثر از زمان محدود
برای بکارگیری دنیای نامحدودی از اطلاعات پیرامون ما است.