سلام
فرق های این دو: خوب Fume با krakatoa هماهنگی داره ولی Fluid نه، با فلوید میتونی حجم های سیالات ثابن مثل ابر رو بسازی با Fume نه.
در حد اطلاعات من Fume بخشی داره به نام backburner simulate که به صورت شبکه حجم های بزرگ رو simulate مکینی و در حد اطلاعات من fluid نه. با fluid میتونی مایعات هم در حدی درست کنی ولی fume نه. با Fume میتونی رندر GI بگیری ولی با مقدار تلاش من و اطلاعات اندکم با Fluid نه. شاید دوستان بگن که انیمیشن ها با نورهای دستی کار میکنن و میشه یه کاریش کرد ولی سیلات طبیعی بیشتر توی VFX استقاده میشه و ناگزیر از GI و Sky light که اگه توجه کنی تو انیمیشن ها بیشتر این سیالات رو به صورت کارتونی استفاده میکنن مثل bult یا kung Fu Panda که اگه یه آتش هاش توجه کنی متوجه time scale بسیار پایینشون میشی و....
تو Fluid میتونی shader دود یار هرچیزیت رو به صدت تغییر بدی ولی در fume نه. در fume چیزی هست به نام wavelet که nose و detail کارت رو به شدت میبره بالا که در Fluid نیست. باز بگم؟ هست ولی فکر کنم همینا بسه.
در مورد کار کردن من جدیدن دارم میرم یه سر کله ای با houdini pyro بزنم که هیچ کدوم از این ها به پاش نمیرسن هم توی ایجاد پیچش توی ذرات و کلا شبیه سازی و هم توی shadre ـی که به آتش میده. فوق العادس ولی زمان simulate ـش هم بالاتر از این دو هست البت نمونه هایی هم ازش تو انواع شبیه سازی دیدم که به این حالت در امدم

بیسار فوق العاده ست.
این اطلاعات و مقدار دیگه ای هم که میبینی دارم واسه اینه که تا چشمم رو تو این رشته یعنی VFX باز کردم داداشم ازم آتش خواست یعنی چون تو سازمان هنری بیناد شهدی کار میکرد اونا هم معلومه چی میخوان و بعد هم که وصل شد به فارابی باز همون قصه ادامه پیدا کرد واسه همین هم دادشم اسمم رو گذاشت حسین آتیشی.
در حدی با این چیزا سر و کله زدم که بعد از یه دوره ای که آموزشی های آلن مک کی رو دیدم تو قسمت ساخت انفجاز با کارش حال نرکردم و خودم یه روش اختراع کردم که بعدا تو آموزشی جدیدی که داده بود به نام fundamental 2 این روش رو پیداه کرده بود. البت من انگشت کوچیکه آلن مک کی تو VFX هم نمیشمآآآآ ولی خوب بالارخ آدم از یه جایی یه تیکی میخوره واسه پیشرفت
من کوچیک همه هستمآآآآ ولی تو این قسمت سر کله زیادی زدم.
اگه سوالی هم بود باز در حد اطلاعات اندکم در خدمتتم عزیز.