انفجار سی دی !!!ا

MrMohi

Active Member
دوستان دیشب سی دی رایتر این جناب در حین انجام وظیفه نزدیک بود دار فانی رو وداع بگوید.جریان از این قرار بود که دیشب هنگامی که بنده سرگرم رایت سی دی یکی از دوستان بودم یک دفعه متوجه شدم یه صداهای مشکوکی از تو رایتر میاد.تا اومدم به خودم بجنبم یکهو یک صدای تَرَق شدید اومد که نزدیک بود سکته کنم و بعدش رایتر شروع کرد به قار قار و قور قور کردن!! من هم که شوکه شده بودم از این صداهای گودزیلایی رایترم فهمیدم که سی دی توش ترکیده! با خودم فکر کردم که رایتر رو ببرم شرکتش نشون بدم.منتها من ...یت کردم و رایتر رو از تو کیس در آوردم و بازش کردم.یک سری از خورده تکه های سی دی رو هم تونستم از توش در بیارم ولی بقیه اش تو رایتر مونده و در نمیاد.گفتم بیام اینجا مطرح کنم شاید دوستان بدونند باید چکار کرد.حالا هر دوستی میدونه باید چکار کرد کمکش رو دریغ نکنه.ممنون

Tyros

Member
دوست عزيز به نظر من بهترين كار در اين مواقع اين است كه رايتر رو ببري پيش نمايندگي. به خصوص اگه گارانتي اون تموم نشده باشه!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا راستش من تا به حال 3 بار اين اتفاق واسم افتاده :lol: تجربه دارم ديگه عادت كردم به سي دي شكوندن سي دي رامم..

نترس بازش كن توشو با يك جارو برقي تميز كن يا اگر كمپرسور هوا دورو برتون هست توشو باد بده كه تميز بشه و خورده مورده هاش بريزن بيرون..

دليل اين مشكل چند تاس:
اول اينكه ممكنه سي ديت اون قسمت سوراخ وسطش ترك داشته باشه (كه سي دي شما نو بوده)
دوم اينكه بالانس سي دي رام شما ممكنه به هم خورده باشه چون سي دي با سرعت بالايي توش ميچرخه كوچكترين خطايي سي دي رو مشكونه..

راستش من كه فكر نميكنم درست بشه بهت پيشنهاد ميكنم كه از اين به بعد يكم رعايت كن چون مطمئنا دفعه آخر نخواهد بود(البته ان شالله كه بوده باشه)

مجيد

saman_sweden

Active Member
اين اتفاق براي رايت سي دي هاي 48 ببالا مي افته بخاطر عدم سازگاري نرم افزار با سخت افزار است متاسفانه شركتهاي سازنده هم توجهي نمي كنند فقط سوني است كمي رعايت كرده پيشهاد مي كنم موقع رايت ستاپ رايتتان 32قرار دهيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا راستي يك چيزي مگه با سرعت چند رايت ميكردي؟

ضمنا اينو بگم كه سي دي رام هاي 42x به بالا همونطوري هم كه سامان گفت هنوز استاندارد نيستش و اين بلا بيشتر براي سي دي رامهاي سرعت بالا مثل 52x بوجود مياد

مجيد

donner48

New Member
دوست عزيز مشكل از سي دي دوست شما بوده و اين موضوع يك بار هم براي من پيش آمده تكه ه را از رايتر خارج كنيد احتمالا مشكل حل ميشود

MrMohi

Active Member
خدمت دوستان عزیز عرض شود که من داشتم با
سرعت 48x رايت ميكردم كه اين اتفاق افتاد.راستش مقداري از خورده تكه هاش رو تونستم در بيارم ولي بيشترش تو رايتر مونده و در نمياد.ضمنا اين رو هم بگم كه در سي دي رايتر الان بسته نميشه .دليلش رو هم نميدونم.موقعي كه سي دي تركيد در سي دي رايتر هم پرتي پريد بيرون.آقا مجيد حالا اگر من با جاروبرقي بگيرم روش اتفاقي نميوفته؟ مثلا يه وقت يك سري از قطعاتش رو بمكه؟
با تشكر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اگر ديگه نميخواي از گارانتيش استفاده كني پيچاشو باز كن و كامل توشو تميز كن... نه هيچ اتفاقي نميفته .. البته چند تا چيز هست كه بايد جدا كني بعدش راحت همشو تميز كن..

ضمنا نترس چون همش فيشي هستش كاملا تمام دل و رودش بيرون مياد و بعد ميتوني باز همشو سر هم كني

مجيد

اين اتفاق براي من هم افتادي البته هنگام كار با CD نه رايت
CDROM رو بيرون بيار بعد اونو باز كن...

MrMohi

Active Member
آقا مجید دستت درد نکنه!درستش کردم.از راهنماییهایی که کردین بسیار ممنونم.خیلی بدردم خورد.از دوستان و اساتید محترم که من رو راهنمایی کردند بسیار ممنون و سپاسگزار.انشا الله بتونم جبران کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا