اندازه یه فایل نه به Resolution (یا همون چیزی که خودتون میگید DPI) ربط داره نه به ابعاد فیزیکی کار(مثلا 500 در 3000سانتی متر)
اندازه (حجم) یک فایل تنها به تعداد پیکسلی مربوط میشه که توی تصویرتون به کار میره.
اول اینکه من نمیگم DPI . با دقت اگر بخونید در میابید که توضیح دادم که این یک واحد هست برای رزولوشن.
شما هم مثال من رو اصلا نگاه نکردی. اونجا من یه مثال زدم که رزولوشن و ابعاد (در واحد سانتیمتر) دو تا فایل با هم تفاوت بسیار زیادی داشتن ولی تعداد پیکسل هاشون یکی بود.
خوبه یه مثال براتون زدم. (رجوع کنید به پست اولم . مثال فایل های 800 در 600) خوندیدش؟؟؟ اونجا توضیح دادم . پس دوباره نمیگم.
عزیزم تعداد پیکسل ها dpi نیست.
به تعداد پیکسل ها در واحد اینچ میگن dpi (البته این تعریف رزولوشن هست. که واحد اندازه گیریش dpi هست)
دوباره برمیگردم به مثال قبل
>>>عرض = 28.22 سانت --- طول = 21.17 --- رزولوشن = 500 dpi <<<
رزولوشن این فایل 500 dpi هست (("dpi این فایل 500 هست" اشتباهه
))
اما تعداد پیکسل های در این تصویر 800*600 پیکسل یعنی 480هزار پیکسل هست.
یک ضرب خیلی ساده که نمیشه انکارش کرد. (امید وارم )
پس اگر منطقی باشید میبینید که این حرف شما اشتباهه:
.... تعداد پیکسل ها همون dpi هستش....
نتیجه= تعداد پیکسل های تصویر همون dpi نیستش
ببخشید منظورم اینه که همون رزولوشن نیستش
اگر مشخصات اون یکی فایل رو هم بررسی کنید میبینید که نتیجه همون 480هزار میشه.
دوست این حرف شما رو نمیدونم به حساب چی بگذارم ولی ........dpi والا نمیدونم چی بگم متاسفانه صحیت هایی که بالا کردین کاملا اشتباهه ( منو ببخش که این حرفو میزنم) امیدوارم تو انجام کارهای بیشتر و متنوع تر خودتون به این نتیجه برسی
شما اگر 5 دقیقه وقت صرف میکردید و ازمایشی که من توضیح دادم انجام میدادید به خودتون اجازه نمیدادید 7 ، 8 سال کار و تجربه یه نفر رو زیر سوال ببرید.
البته اعتماد به نفس شما رو تحسین میکنم که اینقدر مطمئن حرف میزنی
. چون من خودم با اینکه بارها نتیجه رو دیده بودم، با این حال دوباره تست کردم