انداختن بافت روي چهره

anti-life

Active Member
ميگم اگه ميشه كل سي دي رو يه جا اپ لود كن ..... اينجوري كار ما ها سريتر راه ميافته ........ :دي

Pooriya_Online

Active Member
آقا اين آقا موسي ما (مصطفي) توي اون لينكي كه گذاشته بود اسم انتشارات رو گفته بود و آدرس خريد آنلاينشم گفته بود. من خودم ازش خيلي خريد كردم و به شهرستانم ميفرسته

درضمن كسايي كه توي خارج از كشورن خوب بگن يكي از اقوامشون واسشون بخره و براشون بفرسته درضمن اين كتاب اسراني نيست و انتشارات ققنوس اونو خريده و ترجمه كرده و حتما اگه توي آمازون بگردين پيداش ميكنين.

موفق و معيد باشيد...

Pooriya_Online

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
imanksg گفت:
سلام دوستان
بزودي شركت ماناسافت (2ماه ديگه) نرم افزاري به بازار عرضه ميكنه كه شامل 15 سي دي ميباشد كه سير تا پياز تكنيك هاي حرفه اي فتوشاپ رو توضيح داده كه اين تكنيك در مقابل اونا چيزي نيست اين نرم افزار براي اولين بار در ايران توليد شده كه به صورت مالتي مديا و آموزش قدم به قدم به فارسي توضيح داده شده كه فقط قيمتش كمي بالاست حدود 35000 تومان ولي به نظر من ميارزه من خودم سعي ميكنم اين نرم افزارو تهيه كنم (از صدتا كتاب بهتره).

8O فقط 35000 تومان؟!!!! آقا شما مطمئن هستي كه يه صفر كم نگذاشتي؟! يعني سي و پنج هزار تومان هست يا سيصد و پنجاه هزار تومان؟ اين قيمتي كه شما ميگي واقعا مفته!

مسيح.

كجاش مفته.

اين مانا سافت شما فكر كردي سي-دي هاش اورجينالن؟ نه

همه سي-دي هاش رايتي و با ليبل مخصوص مانا سافت كه خودشون ميچسبونن.

ولي دركل چون 100تا آموزش داره خيلي خوبه و من ميخرمش. :wink:

anti-life

Active Member
پوريا ميخوريش ميگم يه كپيش رو براي منم بفرست ......... اخه اينجا افت داره پول بابت آموزش بدي .......

ميگم اصلا همون كاري ايمان گفت هر چند وقت يه بار يهدونه از آموزشاش كه فكر ميكنيد خوبه رو بزاريد ...... نميخواد هم زياد توضيح بديد در موردش آخه اينجا مشالله همه حرفه اي هستن و فقط كافيه بگيد چي كار كنن بقيه اش حله .......... موفق باشيد تا بعد :گردالي

Pooriya_Online

Active Member
anti-life گفت:
پوريا ميخوريش ميگم يه كپيش رو براي منم بفرست ......... اخه اينجا افت داره پول بابت آموزش بدي .......

ميگم اصلا همون كاري ايمان گفت هر چند وقت يه بار يهدونه از آموزشاش كه فكر ميكنيد خوبه رو بزاريد ...... نميخواد هم زياد توضيح بديد در موردش آخه اينجا مشالله همه حرفه اي هستن و فقط كافيه بگيد چي كار كنن بقيه اش حله .......... موفق باشيد تا بعد :گردالي
رو چشم ايشاالله هفته بعد ميخرمش.

imanksg

Member
Pooriya_Online گفت:
anti-life گفت:

رو چشم ايشاالله هفته بعد ميخرمش.

آقا پوريا من گفتم 2 ماه ديگه مياد نه هفته بعد!
در ضمن تمام اين سي دي ها اورجينال هستن و آموزش اين مجموعه به زبان فارسي ميباشد كه حدود 30 ساعت آموزشه.

anti-life

Active Member
خوب پس گفتي ميخوريشا ......... ميدوني كه من سيريشم .. :دي . پس منتظرما ..

Mohi Design

Member
ملت همه گفتم ما هم ميگيم... آقا اسم كتاب و اسنشاراتشم بگيد بريم بخريم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا