بابا شما ها هم كه ديگه خيلي اذيت مي كنيد! مبايل كه ديگه از عكّاسی بیشتر نزدیک کامپیوتر هست! هی می گویید که اینجا تخصصی هست تخصصی هست! اگر اینجا قراره گرافیک باشه پس قسمت سرور و هاست و مدیریت محتوا برای چی هست ؟ اگر قرار برای همه چیز باشه پس چرا انجمن بازی و موبایل و بقیه چیز ها که جای گفتن هم داره رو راه نمی اندازید؟ والا این سایت که خدایی دیگه ارزش اومدن نداره چرا که هیچ فعالیت باحالی توش انجام نمی شود! همه اینجا 100 بار 100 بار یک سوال رو می پرسند بدون اینکه جستجو کنند! این انجمن هم دیگه حال و هوای قبل را نداره! خدایی کلّی از دوستان خوب من دیگه اینجا نمی آیند ! حتّی آیکن های موضوعات پر طرفدار هم پاک شدند و کسی به فکر اینجا نیست ! تنها تغییر خوبی که دیدم اینجا یک امکان thanks بود !البته نمی خواهم برای خودم دشمن درست کنم ولی باور می کنید یا نه اینجا کارش تقریبأ تمام شده! البته یک علّت هم داره و اون اینکه اینجا کاربرانش از یک حدّ و مرزی تعدادشون گذشته و نمی شه زیاد کنترل کرد, تعداد کاربران تازه کار بسیار زیاد شده و بطوری که کاربران همون سوالات قبل رو 100 بار می پرسند! زیر (یا بالای) همین موضوع هم باز یکی اومده بدون اینکه این موضوع رو ببینه یکی دیگه زده که انجمن موبایل راه بندازید و یا در قسمت مدیریت محتوا هم 102493859837307 بار اومدن پرسیدند که پرتال اینجا چیه! یکی دیگه هم 230472378623 بار پرسیده بود مامبوی فارسی کجاست در قسمت vbulletin یکی پرسیده بود که از کجا می شه دانلود کرد اینو حالا هزار نفر هم تو 1000 پست دیگه گفته بودند که این برنامه پولی هست و یک سری هم هک شده اش رو گذاشته بودند باز آقا/خانم دوباره دنبال برنامه اوپن سورسش بود!
اینجا فقط قسمت فتوشاپش فعاله که اون هم افراد می آیند عکس های خدا سال پیش جنگ رو ادیت می کنند بقیه هم دست می زنند! اگر واقعأ اینجا فتوشاپ و گرافیک هست ,تخته کنید این چیزهای دیگه رو , اگر نیست پس بگذارید بازی و موبایل هم راه بیوفته! اگر خدایی اینجا گرافیکی باید باشه , عیبی نداره,کار درست و حسابی انجام بگیره نه باز عکس جنگ رو که 7-8 سال قبل اتّفاق افتاده بگذارید ! من خودم تاحالا ندیدم یکی بیاد برای 11 سپتامبر قالب طرّاحی کنه و یا لوگو و بنر بزنه, هر عکسی هم بوده با کمترین کیفیت بوده من خودم دیگه تو انجمن فتوشاپ نمی آیم! به هر حال از مبحث دور شدیم!موبایل با وضع الان اینجا راه اندازی بشه بهتره, اینجا که یک آب گلالود هست یکم خاکم توش چیزی رو عوض نمی کنه! مثلأ شما نمی توانید عکس گرافیکی برای موبایل و یا اسکین(قالب) برای موبایل طرّاحی کنید؟
از ما گفتن بود! پست ما هم خواستید پاک کنید اکشال (اشکال) نداره ولی این حرفا رو باید می زدم!
موفّق باشید!