انجمن جدید 2

P.A.Y.T.O.N

Active Member
Sunboy454 گفت:
شما برچه اساس این صحبت رو کردی ؟
لزوم سر زدن مدیر سایت ، پاسخ دادن به این تاپیک هست ؟؟

سر زدن به این تاپیک نه ولی حداقل جواب گویی به نامه خصوصی ؟
در خواست زیادیه؟ مام تو همین مملکت داریم زندگی می کنیم هر کدوممونم مشکلات خاص خودمون را داریم
بعدشم من فکر می کنم مهمترین قسمت هر فرمی همین نظرات و پیشنهادات باشه
البته همه جای دنیا به غیر از اینجا
13.gif

hamid ir

Well-Known Member
خوب نیما جان آقای محمودی چرا نیستش که به این سوالات جواب بده
همش میگید مدیر ارشد.پس اینا کوشن.

Sunboy454

Active Member
P.A.Y.T.O.N گفت:
سر زدن به این تاپیک نه ولی حداقل جواب گویی به نامه خصوصی ؟
در صورتی که لازم بدونن ، نظر خودشونو تو همین تاپیک اعلام میکنن تا همه متوجه بشن ؛

hamid ir گفت:
خوب نیما جان آقای محمودی چرا نیستش که به این سوالات جواب بده
همش میگید مدیر ارشد.پس اینا کوشن.

آقای محمودی به مسافرت رفتن و فعلا امکان پاسخگویی به تاپیک رو ندارن ؛ البته شاید هم تونست و جواب داد ؛

P.A.Y.T.O.N

Active Member
اینی که میگم واسه خودم اتفاق افتاده به دل نگیرین ...
چند ماه پیش خودم ساعت 2 نصف شب یه تاپیک زدم که به مزاج آقایون خوش نیومد 5 دقیقه بعد چندتا از پست ها ادیت شد و کمتر از نیم ساعت قفل شد
همین آقای محمودیم واسم نامه فرستاد و از این حرفا
حالا کاری ندارم چطوری واسه بگیرو ببند همه آمادن ولی واسه ساخت و ساز شدن نیست در جهان؟؟؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
میشه به جای انجمن ایندیزاین خالی انجمن صفحه ارایی راه انداخت که برنامه های کوارک و Incopy و ... رو هم در بر بگیره.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
S.H.R.M.K گفت:
میشه به جای انجمن ایندیزاین خالی انجمن صفحه ارایی راه انداخت که برنامه های کوارک و Incopy و ... رو هم در بر بگیره.

خوب فکر نکنم تو همون انجمن هم ایرادی داشته باشه که صحبت از بقیه نرم افزارای صفحه ارایی بشه. البته خوب درسته اگر اسمش هم عوض بشه بهتره ولی اگرم نشد خوب شما تو همون انجمن از بقیه نرم افزارا هم میتونی صحبت کنی

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
با سلام خدمت دوستان عزیز چه اونایی که لطف دارن به ما و همیشه باعث دلگرمی ما هستن و چه اونایی که کم لطف میکنن و ندونسته یه چیزایی میگن ... خلاصه

با عرض پوزش از همه دوستان عزیز باید خدمتشون عرض کنم که بنده مدت یکماه درگیر ماموریت های اداری بودم و نتونستم به انجمن سرکشی کنم به همین دلیل وقت کافی برای رسیدگی به انجمن رو نداشتم همین جا از دوستان عزیز بابت این موضوع عذر خواهی میکنم

راجب ایجاد انجمن جدید باید خدمت دوستان عرض کنم : ایجاد انجمن به عواملی بستگی داره که نیما جان هم قبل از بنده یادآوری کردن 1 داشتن کاربر و بازدید کننده 2. داشتن افراد حرفه ای و فنی در این زمینه برای چرخوندن انجمن و رفع اشکالات کاربران

ما انجمن های زیادی داریم که بنا به درخواست کاربران محترم ایجاد شد ولی بعد از یک مدت کوتاه , فعالیت در اون انجمن ها بسیار کم و نا امید کننده شد به طوری که مدیران اون انجمن ها تمایلی برای مدیریت اون انجمن ها نداشتن و انجمن ها کم کم به حالت سکون در اومدن نمونش هم زیاده میتونید با یک نگاه کوچیک در انجمن متوجه شید

حالا هدف ما چیه؟ 1 داشتن کاربران حرفه ای در انجمن 2. رفع اشکالات کاربران مبتدی و بازدید کنندگان محترم

هدف ما داشتن 100 تا انجمن راکت نیست هدف ما داشتن حتی دو تا انجمن ولی مفید و پر کاربرد و بدرد بخور هست اینها دلایلی بود که ما تا حالا از ایجاد انجمن جدید خودداری کردیم

با این وضعیت که مشاهده میشه بنده انجمن جدید رو ایجاد میکنم ولی به صورت آزمایشی . در صورت موفق بودن اقدام به ایجاد زیر انجمن هی مربوطه هم میکنیم

موفق باشید

محمودی

hamid ir

Well-Known Member
ما انجمن های زیادی داریم که بنا به درخواست کاربران محترم ایجاد شد ولی بعد از یک مدت کوتاه , فعالیت در اون انجمن ها بسیار کم و نا امید کننده شد به طوری که مدیران اون انجمن ها تمایلی برای مدیریت اون انجمن ها نداشتن و انجمن ها کم کم به حالت سکون در اومدن نمونش هم زیاده میتونید با یک نگاه کوچیک در انجمن متوجه شید
کرل هم در این دسته قرار میگیره؟
شاید افراد زیادی ایجاد اونو خواستن.ولی از اون اولشم اتفاق خاصی نیافتاده بود که مدیرش بخواد دلسرد بشه و هیچ کاری به انجمنش نداشته باشه
یکی از بی بخار ترین انجمنا همینه.چرا ؟ چون وقتی مدیرش دلش به حال انجمنش نسوزه پس توقعی از بقیه نمیره
الان من فقط 2 صفحه از لیست تاپیکارو گشتم ولی حضور آنچنانی از ایشون ندیدم.
یعنی مدیر فقط باید بیاد و نوشته ادیت کنه و ...
الان ببینید میبینی که این انجمن چقدر وقته که هستش و تنها 13 صفه جلو رفته.خیلی مسخرست
البته من احترام خاصی برای علی آقا قایلم ولی ...
ایشون فعالیت خیلی عالی دارن در بخضهای طراحی صفحات وب و مانند اون ولی در انجمن کرل متاسفانه...

آخرین ویرایش:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
خب چرا انجمن هایی که کم کارند از مدیراشون نمی خواید که یه تکونی بخورن یا یه مهلت بدین و بگین تا مثلا 2 هفته دیگه اگه اوضاع همینجور بمونه جمش می کنیم؟ اونجوری معلوم میشه چند مرده حلاجن!!!
200.gif

یه چیز دیگه می خواستم ببینم یه انجمن درست کردن واسه طراحای سایت کار مشکلیه یعنی تو فرم مشکلات درست می کنه (چون وارد نیستم می پرسم) یعنی دنگ و فنگ داره یا نه خیلی کار نداره ....
28.gif

danial_psv1

Member
من فکر نکنم...
یعنی تویه فورومایه دیگه که کاری نداشت .
فکر نکنم اینجا هم دردسر ساز بشه.
یا حق

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اینم اقای محمودی. خدا رو شکر مشکل هم حل شد.

در ضمن انجمن موقتی ایجاد میشه (احتمالا یک ماهه) اگر خوب استقبال بشه همیشگی میشه.

danial_psv1

Member
معمولا کلنگ می زنن ولی شاید برای افتتاح یک انجمن جدید باید از بیل استفاده کرد.
در هر صورت کی بیلنگش رو می زنین (ایشالا...).
یا حق

NaviD.R.R

Member
به نظر من که همینجا هم بچه هایی هستند که در زمینه Premier یا Indesign بتونن فعالیت کنن و مشکلات دیگر دو ستان رو حل کنن . من در زمینه Premier یه چیزایی بلدم و تا جایی که بتونم به دوستان کمک می کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا