انجمن از حس حال داره می افته !

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان مدت هاست که انجمن به نظرم از حس و حال افتاده و زیاد کسی به انجمن نمیاد انگار دیگه کسی MMB رو دوست نداره

همه رفتن و دیگه نمیخوان برگردن البته شایدم و مشغله ها زیاد شده یا برنامه های دیگه کار میکنن با MMB کار نمیکنن البته بنظرم خوب کاری ام میکننا من خودمم دات نت کار میکنم

اما عاشق MMb ام و نمیتونم اینم بیخیال بشم

در کل من خودم که یه روز دوستای خوب و قدیمی رو توی انجمن نبینم احساس دلتنگی میکنم احساس میکنم تنهام

یه جورایی عاشق همه بچه های انجمن شدم عاشق معرفت و خوبی هاشون کمک ها و راهنمایی هایی که تو این مدت برای پیشرفت من و امثال

من کردن که امیدوارم همیشه موفق باشن اما کاش ما ها رو تنها نزارن و به ما هم سر بزنن و گه گاهی یادمون کنن منکه همیشه سعی میکنم

از همه دوستان یاد کنم چون واقعا دوسشون دارم.

البته کاش میتونستیم یه میتینگ هم ترتیب بدیم تا دوستان دور هم جمع بشیم و حال و هوامون عوض بشه اما نمیدونم میشه یا نه من که خیلی دوس داشتم میشد.

دیگه منم حس و حالی ندارم :cry: نمیدونم چی بگم فقط نزارید این انجمن از حس و حال بی افته دوستان یکی یکی برن.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خوب این موضوع قابل پیش بینی بود چون توسعه رسمی بیلدر متوقف شده خوب بیلدر یه قدرت محدود داره که تا یه جایی میشه روش مانور داد و برای مانور بیشتر لازم بود تا تیم توسعه انتشار بیلدر رو ادامه بده این ما هنوز اینجا هستیم و پست میذاریم صرفن بخاطر علاقه ای هست که بیلدر داریم خود من با این که کلن فعالیتم رو رو برنامه نویسی تحت وب متمرکز کردم اما هنوز هم بیلدر رو رو سیستم نصب میکنم و بعضی موقع ها یادی از اون دورانی که برنامه نویسی رو با بیلدر شروع کردم میکنم چون خاطرات تلخ و شیرین زیادی توی کار با بیلدر دارم که بهترینش دوستانی هستن که اینجا باهاشون آشنا شدم

جدیدترین ارسال ها

بالا