*-*-*- انتقاد -*-*-*

Maxton

Active Member
مجید جان ناراحت نشی ولی به نظر من شما اگر بیشتر به سایت سر بزنید و رو دربایستی رو کنار بگذارید خیلی بهتره....

حجت جان اگه خودت از مديرا ميخاستي پاك ميشد

وگرنه تاپيك كه تاپيك عمومي بود اگه مدير پاكش ميكرد ممكن بود شما كه صاحب تاپيك بودي ناراحت ميشدي
( مدير كه خبر از دله شما نداره كه خواستار پاك شدن اون تاپيك هستيد)

پس خودت بخاي پاك ميشه و هر كاربر ديگه اي كه فكر ميكنه تاپيكش بايد پاك بشه

مخلصم

سياوش جان من هم با نظره سايان موافقم...
گفتم كه اين فقط نظر من بود...

مجید جان ناراحت نشی ولی به نظر من شما اگر بیشتر به سایت سر بزنید و رو دربایستی رو کنار بگذارید خیلی بهتره....
بابا مجيد گفتش كه وقت نداره...

حجت جان اگه خودت از مديرا ميخاستي پاك ميشد

وگرنه تاپيك كه تاپيك عمومي بود اگه مدير پاكش ميكرد ممكن بود شما كه صاحب تاپيك بودي ناراحت ميشدي
( مدير كه خبر از دله شما نداره كه خواستار پاك شدن اون تاپيك هستيد)

پس خودت بخاي پاك ميشه و هر كاربر ديگه اي كه فكر ميكنه تاپيكش بايد پاك بشه

مخلصم

سياوش جان من هم با نظره سايان موافقم...
گفتم كه اين فقط نظر من بود... و اون هم يك مثال بيشتر نبود من برايه اينكه به كسي بر نخوره خودمو مثال زدم....وگرنه از اينكه اون تاپيك ..تاپيك عمومي بود حرفي ندارم كه...

بابا مجيد گفت كه وقت نداره...عزيزم....ولي در هر حال مجيد جان راست ميگه رو دربايستيرو بزار كنار

Maxton

Active Member
بله فهمیدم که اقا مجید وقت نداره ولی بهتر نیست تو همین وقت کم وقتی می اد رو دربایستی رو کنار بزاره و تاپیک های زاید رو پاک کنه؟

بله فهمیدم که اقا مجید وقت نداره ولی بهتر نیست تو همین وقت کم وقتی می اد رو دربایستی رو کنار بزاره و تاپیک های زاید رو پاک کنه؟

قبول دارم عزيزم ولي بچه ها ميگن كه اين كار بعث كاربر زدگي ميشه.!!!

درمورد اون 2 پست مثل همي كه زدم از بچه ها معذرت ميخواهم هواسم نبود زدم ارسال بعد استوپ كردم كه بقيشو اضاف كنم كه بعد بيام اونو پاك كنم كه ديدم ديگه پاك نميشه.واقعا معذرت ميخواهم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
hanswercom جان مطمئن باش من با كسي رو در بايستي ندارم ...
چيزي هم كه هست من هر وقت ميام توي سايت حداقل 200 نامه جديد ارسال شده! براي همين من نميتونم همه اونها رو ببينم و اگر احيانا مشكلي باشه اونو حذف كنم.. براي همين گفتم كه خود كاربرها ااگر جايي مشكل ديدن به ما اطلاع بدن!

مجيد

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان آقا مجيد درست ميگه..

اگر قرار باشه يكنفر به همه انجمن ها و تاپيك ها رسيدگي كنه كه ... در مياد ! ميدوني هر روز و طي هر ساعت چند ارسال جديد صورت ميگيره !

به هر حال...

موفق باشيد و به حرفهاي مجيد خان هم توجه كنيد..

Peyman-Pop

Active Member
hanswercom گفت:
مهدی جان کار حذف و انتقال تاپیک ها اصلا کار مجید عزیز نیست که ازش انتظار چنین کاری داشته باشیم همین هایی‌ هم که مجید جان رسیدگی‌ میکنه لطف میکنه.

در درجه اول هر کاربری مدیر تاپیک های خودش محسوب ميشه و می‌تونه در اون تاپیک مدیریت کنه و از بحث های اضافه جلوگیری کنه بعد از كاربر مدیر اون انجمن به تاپیک ها رسیدگی‌ میکنه و اگه جایی‌ نیاز باشه حتما اقدام میکنه همینطور اگر کسی‌ خواهان قفل شدن و یا حذف تاپیک هاي خودش باشه با پیغام زدن به مدیر و گفتن علت خواستار قفل و یا حذف اون بشه. بعد از مدیر اون انجمن من به تاپیک ها و مشکلات کلی‌ انجمن ها و انجمن هایی‌ که مدیر ندارن رسیدگی‌ می‌کنم که اگه جایی‌ تاپیکی‌ نیاز به حذف شدن داشته باشه حذف می‌کنم و اگه نیاز به تذکر باشه اونرو با تذکر قفل می‌کنم و بعد از چند روز اونرو منتقل می‌کنم تا کاربران هم دلیل حذف رو بدونن .

تاپیک اون دوست عزیزمون هم در رابطه با پیش بینی‌ فوتبال مشکلی‌ نداشت و یک نظر خواهی‌ عمومی‌ بود که خیلی‌ ها هم از اون استقبال کردن اگر مشکلی‌ ميداشت مطمئن باشید اونرو حذف می‌کردم یا تذکر میدادم.با این حال هرجا کاربری نیاز میبینه تاپیکش حذف و یا قفل بشه می‌تونه به مدیر اون انجمن و یا من بگه تا به درخواست خود نویسنده تاپیک اینکار رو انجام بدیم.

در مورد نظر رضا جان من هم موافقم، اما این موضوع دو دلیل اصلی‌ داره ، اول اینکه با اومدن پاییز خیلی‌ از کاربران محصل که درصد بالایی‌ هم در این انجمن دارن دیگه به انجمن سر نمیزنن و اونهایی‌ هم که سر میزنن مثل سابق نمی‌تونن فعالیت کنن و اون وقت آزاد رو ندارن ، دلیل دوم هم همونطوری که مجید جان گفت عدم وجود مدیر برای خیلی‌ از انجمن هاست که داریم برای تک تک اونها مدیر مناسب انتخاب می‌کنیم و بعضی‌ از انجمن هارو هم به نظر خواهی‌ خود کاربران میزاریم تا مدیری خوب برای اون انجمن پیشنهاد بدن.

یکی‌ از مسئولیت های مدیر هر انجمن جواب گویی‌ به بیشتر سوالات و کمک برای رفع مشکلات کاربران هست که با حضور یک مدیر برای هر انجمن دیگه کمتر شاهد بی‌ جواب موندن سوال ها خواهيم بود.

موفق باشید

پیمان

Maxton

Active Member
Peyman-Pop گفت:
hanswercom گفت:
مهدی جان کار حذف و انتقال تاپیک ها اصلا کار مجید عزیز نیست که ازش انتظار چنین کاری داشته باشیم همین هایی‌ هم که مجید جان رسیدگی‌ میکنه لطف میکنه.

در درجه اول هر کاربری مدیر تاپیک های خودش محسوب ميشه و می‌تونه در اون تاپیک مدیریت کنه و از بحث های اضافه جلوگیری کنه بعد از كاربر مدیر اون انجمن به تاپیک ها رسیدگی‌ میکنه و اگه جایی‌ نیاز باشه حتما اقدام میکنه همینطور اگر کسی‌ خواهان قفل شدن و یا حذف تاپیک هاي خودش باشه با پیغام زدن به مدیر و گفتن علت خواستار قفل و یا حذف اون بشه. بعد از مدیر اون انجمن من به تاپیک ها و مشکلات کلی‌ انجمن ها و انجمن هایی‌ که مدیر ندارن رسیدگی‌ می‌کنم که اگه جایی‌ تاپیکی‌ نیاز به حذف شدن داشته باشه حذف می‌کنم و اگه نیاز به تذکر باشه اونرو با تذکر قفل می‌کنم و بعد از چند روز اونرو منتقل می‌کنم تا کاربران هم دلیل حذف رو بدونن .

تاپیک اون دوست عزیزمون هم در رابطه با پیش بینی‌ فوتبال مشکلی‌ نداشت و یک نظر خواهی‌ عمومی‌ بود که خیلی‌ ها هم از اون استقبال کردن اگر مشکلی‌ ميداشت مطمئن باشید اونرو حذف می‌کردم یا تذکر میدادم.با این حال هرجا کاربری نیاز میبینه تاپیکش حذف و یا قفل بشه می‌تونه به مدیر اون انجمن و یا من بگه تا به درخواست خود نویسنده تاپیک اینکار رو انجام بدیم.

در مورد نظر رضا جان من هم موافقم، اما این موضوع دو دلیل اصلی‌ داره ، اول اینکه با اومدن پاییز خیلی‌ از کاربران محصل که درصد بالایی‌ هم در این انجمن دارن دیگه به انجمن سر نمیزنن و اونهایی‌ هم که سر میزنن مثل سابق نمی‌تونن فعالیت کنن و اون وقت آزاد رو ندارن ، دلیل دوم هم همونطوری که مجید جان گفت عدم وجود مدیر برای خیلی‌ از انجمن هاست که داریم برای تک تک اونها مدیر مناسب انتخاب می‌کنیم و بعضی‌ از انجمن هارو هم به نظر خواهی‌ خود کاربران میزاریم تا مدیری خوب برای اون انجمن پیشنهاد بدن.

یکی‌ از مسئولیت های مدیر هر انجمن جواب گویی‌ به بیشتر سوالات و کمک برای رفع مشکلات کاربران هست که با حضور یک مدیر برای هر انجمن دیگه کمتر شاهد بی‌ جواب موندن سوال ها خواهيم بود.

موفق باشید

پیمان
البته پیمان جان من غلط می کنم رو حرف شما و اقا مجید حرف بزنم اما یه نکته
چرا بعضی از مدیر اینقدر کم کارند؟چرا خیلی به انجمن مربوطه نمی رسند؟اگر مدیرای پرکار انتخاب کنید دیگه این مشکل پیش نمی اد.بعضی از مدیرا هفته ای یه دفعه به سایت می ان که به نظر من یک مدیر باید بیشتر از اینا وقت بذاره
در ضمکن یه سوال داشتم.چرا انجمن لینوکس یه مدیر وارد به لینوکس نداره؟اون انجمن واقعا به یک مدیر اشنا به لینوکس احتیاج داره....مخلصم...

جدیدترین ارسال ها

بالا