hanswercom گفت:
بله فهمیدم که اقا مجید وقت نداره ولی بهتر نیست تو همین وقت کم وقتی می اد رو دربایستی رو کنار بزاره و تاپیک های زاید رو پاک کنه؟
مهدی جان کار حذف و انتقال تاپیک ها اصلا کار مجید عزیز نیست که ازش انتظار چنین کاری داشته باشیم همین هایی هم که مجید جان رسیدگی میکنه لطف میکنه.
در درجه اول هر کاربری مدیر تاپیک های خودش محسوب ميشه و میتونه در اون تاپیک مدیریت کنه و از بحث های اضافه جلوگیری کنه بعد از كاربر مدیر اون انجمن به تاپیک ها رسیدگی میکنه و اگه جایی نیاز باشه حتما اقدام میکنه همینطور اگر کسی خواهان قفل شدن و یا حذف تاپیک هاي خودش باشه با پیغام زدن به مدیر و گفتن علت خواستار قفل و یا حذف اون بشه. بعد از مدیر اون انجمن من به تاپیک ها و مشکلات کلی انجمن ها و انجمن هایی که مدیر ندارن رسیدگی میکنم که اگه جایی تاپیکی نیاز به حذف شدن داشته باشه حذف میکنم و اگه نیاز به تذکر باشه اونرو با تذکر قفل میکنم و بعد از چند روز اونرو منتقل میکنم تا کاربران هم دلیل حذف رو بدونن .
تاپیک اون دوست عزیزمون هم در رابطه با پیش بینی فوتبال مشکلی نداشت و یک نظر خواهی عمومی بود که خیلی ها هم از اون استقبال کردن اگر مشکلی ميداشت مطمئن باشید اونرو حذف میکردم یا تذکر میدادم.با این حال هرجا کاربری نیاز میبینه تاپیکش حذف و یا قفل بشه میتونه به مدیر اون انجمن و یا من بگه تا به درخواست خود نویسنده تاپیک اینکار رو انجام بدیم.
در مورد نظر رضا جان من هم موافقم، اما این موضوع دو دلیل اصلی داره ، اول اینکه با اومدن پاییز خیلی از کاربران محصل که درصد بالایی هم در این انجمن دارن دیگه به انجمن سر نمیزنن و اونهایی هم که سر میزنن مثل سابق نمیتونن فعالیت کنن و اون وقت آزاد رو ندارن ، دلیل دوم هم همونطوری که مجید جان گفت عدم وجود مدیر برای خیلی از انجمن هاست که داریم برای تک تک اونها مدیر مناسب انتخاب میکنیم و بعضی از انجمن هارو هم به نظر خواهی خود کاربران میزاریم تا مدیری خوب برای اون انجمن پیشنهاد بدن.
یکی از مسئولیت های مدیر هر انجمن جواب گویی به بیشتر سوالات و کمک برای رفع مشکلات کاربران هست که با حضور یک مدیر برای هر انجمن دیگه کمتر شاهد بی جواب موندن سوال ها خواهيم بود.
موفق باشید
پیمان