|انتقاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
انتقاد

سلام
چند تا انتقاد دارم از رفتارتون اقا سامان
1-اولا من پسرنیستم که نوشتید جناب پارمیس
من دخترم ومیشه گفت باید مینوشتید خانم پارمیس...
بهتره یکم اطلاعات عمومی تون بیشتربشه

2-تمام سوالات من مربوط میشه به ساخت سی دی اموزشی وهیچ بی ربطی نداره غیرازکرک که انجمن شما بااین کارمخالفه وبرای این کارمن معذرت خواهی مو کردم

3-درانجمنهای دیگه یه رباط هوشمند وجود داره پستهای اشتباه رو که مدیران حذف میکنند روبا یک اخطار به صورت پیغام خصوصی برای کاربرمیفرسته تا کاربربامدیرخاصی مشکل دارنشه

4-واون تایپیک قفل نمیشه.این انجمن درست شده فقط برای قفل کردن؟؟؟؟؟

5-علاوه برحذف مدیری که پست روحذف میکنه دنبال جواب میره وبرای کاربر جواب روبه صورت پیغام خصوصی میده(البته این کاربسته به وقت وازادی واخلاق طرف داره وکارخیلی خوبیه ولی دلیل نمیشه همه خیلی خوب باشند.)

6-میخواستم اینوبه صورت پیغام خصوصی براتون بفرستم ولی اعتراض تنها نشانه ی بودنه

7-اینها همه انتقاده وفقط پیشنهاده برای بهترشدن انجمن که میشه روبعضی هاش بهترفکرکرد
8-این هم گل تقدیم شما برای این که دلخورنباشید ازمن:rose:

9--تشکرازدوستانی که منو کمک کردند

10-میدونم این پست سریعترازاون چه که فکرکنم قفل یا حذف میشه ولی باید میگفتم

11-بای تاهای

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
سلام،

دلیل اینکه تاپیک شما بسته شده در نوشته آقا سامان ذکر شده. بهتر بود قبل از طرح انتقاد به قوانین توجه می کردین تا باعث دلخوری شما نشه. من هم اگر جای سامان بودم همین کار رو میکردم. در حقیقت سامان کمی هم چشمپوشی کرده.

برگرفته از قوانین سایت:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

قانون شماره 11) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .

پس این انتقادات برشما هم واجب شد
----
قصد من توهین ویا کل کل الکی نیست
فقط انتقاده
خوب عزیز من موقعی که برای هرمشکل یه تایپیک بخوایم بزنیم میدونید چقدرشلوغ وپلوغ میشه وجستجوبرای یه کاربر که مشکلات مشابه داره سخت میشه
ولی اگریکی فقط برای ساخت سی دی اموزشی مشکل داشته باشه ویه تایپیک مشخص براش باشه میتونه بیاد وهمه رودریک مکان بخونه واحتمالا مشکلش برطرف بشه
---
اصلا این هم به کنار
خود من از مخفی کردن اطلاعاتم منصرف شدم ومیخوام هرچه زودتر دی وی دی رو تحویل دانشگاهم بدم ولی بازهم خروجی بویلدر رو که با اطلاعات خامم با همون راهنمایی های دوستان رایت میکنم فقط روی سیستم خودم میخونه وروی یه سیستم دیگه جواب نمیده باز باید دوباره یه تایپیک باهمون اسم بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این غیرمنطقی نیست؟؟؟
ایا بهترنیست پستهای بی ربط پاک بشه و برای طرف یه اخطار به صورت پیغام خصوصی فرستاده بشه به جای این که کل تایپیک رو قفل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

می دونم من ازادم بیام اینجا ودیگران هم مجبورنیستند به سوالات من جواب دند واگرجواب میدند لطف دارند
بازهم میگم فقط انتقاده

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز
سلام
1-اولا من پسرنیستم که نوشتید جناب پارمیس
من دخترم ومیشه گفت باید مینوشتید خانم پارمیس...
بهتره یکم اطلاعات عمومی تون بیشتربشه
کلمه جناب برای آدمهای متشخص و بنا به احترام بکار گرفته میشه. فرق نمیکنه آقا یا خانم.
2-تمام سوالات من مربوط میشه به ساخت سی دی اموزشی وهیچ بی ربطی نداره غیرازکرک که انجمن شما بااین کارمخالفه وبرای این کارمن معذرت خواهی مو کردم
همونطور که حامد گفت شما نقص قوانین کردید و قانون شماره 11 رو زیرپا گذاشتید.
3-درانجمنهای دیگه یه رباط هوشمند وجود داره پستهای اشتباه رو که مدیران حذف میکنند روبا یک اخطار به صورت پیغام خصوصی برای کاربرمیفرسته تا کاربربامدیرخاصی مشکل دارنشه
دوست عزیز من می تونستم به شما کارت (اخطار) بدم و شما امتیاز منفی بگیرید.ولی چون جدیدالورود بودید من چشم پوشی کردم.
4-واون تایپیک قفل نمیشه.این انجمن درست شده فقط برای قفل کردن؟؟؟؟؟
هر انجمن قوانینی داره که اگه نقض بشه . باید اون تاپیک حذف ویا به آرشیو منقل بشه.
6-میخواستم اینوبه صورت پیغام خصوصی براتون بفرستم ولی اعتراض تنها نشانه ی بودنه
حق شماست که اعتراض کنید و البته وظیفه ی منم هست که شما رو قانع کنم.
7-اینها همه انتقاده وفقط پیشنهاده برای بهترشدن انجمن که میشه روبعضی هاش بهترفکرکرد
سایت مجید آنلاین از نظرات ، پیشنهادات و انتقادات شما استقبال میکنه.
8-این هم گل تقدیم شما برای این که دلخورنباشید ازمن
دلخوری برای چی...گفتم که حق شماست.
10-میدونم این پست سریعترازاون چه که فکرکنم قفل یا حذف میشه ولی باید میگفتم
مطمئن باشید ، بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید انتقادپذیر هستیم.

خوب عزیز من موقعی که برای هرمشکل یه تایپیک بخوایم بزنیم میدونید چقدرشلوغ وپلوغ میشه وجستجوبرای یه کاربر که مشکلات مشابه داره سخت میشه
ولی اگریکی فقط برای ساخت سی دی اموزشی مشکل داشته باشه ویه تایپیک مشخص براش باشه میتونه بیاد وهمه رودریک مکان بخونه واحتمالا مشکلش برطرف بشه
من اگه تاپیک شما رو قفل نمیکردم امکان داشت به ده صفحه بکشه و یا حالا کمتر به دلیل اینکه ساخت سی دی ها آموزشی مشکلات زیادی داره. اون موقع اون کاربری که شما میگی باید این 10 صفحه رو تک به تک و پست به پست بخونه تا شاید اون یدونه مشکلی که در رابطه با ساخت سیدی آموزشی داره برطرف بشه. در صورتی اگه تمام تاپیک ها جداگونه باشه..مثلا فقط کافیه تا کلمه مورد نظرشو توی جستجو تایپ کنه ... یه تاپیک پیدا میکنه که به راحتی جوابشو میگیره.
یه چیز دیگه هم که هست ..کلا وقتی متن یه تاپیک زیاد باشه کسی که میخواد جواب بده خسته کنندس براش که همشو بخونه. و همچنین اگه برای هر سوال تاپیک جداگونه ای باشه بیشتر امکانش هست که روی اون مشکل بحث و تبادل نظر بشه و مثال ها و ... رو در اختیار همدیگه قرار بدن.
خود من از مخفی کردن اطلاعاتم منصرف شدم ومیخوام هرچه زودتر دی وی دی رو تحویل دانشگاهم بدم ولی بازهم خروجی بویلدر رو که با اطلاعات خامم با همون راهنمایی های دوستان رایت میکنم فقط روی سیستم خودم میخونه وروی یه سیستم دیگه جواب نمیده باز باید دوباره یه تایپیک باهمون اسم بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این غیرمنطقی نیست؟؟؟
دقیقا ..ولی با این تفاوت که یک اسم مناسب انتخاب میکنید برای تاپیکتون . مثلا این مشکل شما میشه عنوانش رو گذاشت "مشکل در مسیردهی"..در ضمت این موضوع بارها بحث شده و شما بازم داری خلاف قوانین عمل میکنی که بدون جستجو سوال میدی.
ایا بهترنیست پستهای بی ربط پاک بشه و برای طرف یه اخطار به صورت پیغام خصوصی فرستاده بشه به جای این که کل تایپیک رو قفل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله درسته ، ولی به شرط اینکه نفس تاپیک منجر به نقض قوانین نیشه.

امیدوارم قانع شده باشید...:rose:

تا بعد...!

سلام،

دلیل اینکه تاپیک شما بسته شده در نوشته آقا سامان ذکر شده. بهتر بود قبل از طرح انتقاد به قوانین توجه می کردین تا باعث دلخوری شما نشه. من هم اگر جای سامان بودم همین کار رو میکردم. در حقیقت سامان کمی هم چشمپوشی کرده.

برگرفته از قوانین سایت:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

ممنون
اشتباه ازمن بود.معذرت
من ویرایش کردم
اوبونتوی عزیز شماهم ویرایش کنید لطفا :rose:

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
شايد اين بحث به من مربوط نشه...اما من تجربه خودم رو مي گم....
من همين الان به دنبال معناي پارميس در لغت نامه هاي صبا و دهخدا گشتم اما چيزي پيدا نكردم!! گفتم كه شايد نامي به زباني ديگه اي باشه...با ديكشنري آنلاين Babylon تست كردم اما بازم نتيجه اي نداشت!!...
من نمي خوام طرف كسي رو بگيرم...نظر شخصي من اينه...
بهتره كه به خاطر چيزهاي كوچيك جو انجمن رو متشنج نكنيد...من قبلاً هم گفتم كه از اين جور بحث ها خاطره خوشي ندارم....
پس بهتره كه از مسائل و اشتباهات كوچيك كوه نسازيم....

بهتره كه ديگه اين مبحث ادامه پيدا نكنه چون تنها موجب اتلاف وقت كاربرها ميشه

طبق قانون شماره 24باید این تایپیک کلا حذف بشه
پس لطفا این کارروانجام بدید ا لااق قفلش کنید
من قانع شدم وجوابمو گرفتم
ممنون

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
منتظر پاسخ شما بودم.

قفل - سامان
27 آذر 1387

وضعیت
موضوع بسته شده است.