انتشار نسخه نهایی idna-phpnuke

maxxxxx

New Member
سلام
من اين مشكل رو دارم ثارالله جان
چيكار كنم؟
در صفحه اول نصب اين خط اول صفحه مياد
Notice: import_request_variables(): No prefix specified - possible security hazard in h:\program files\easyphp1-7\www\idna-phpnuke\install\main_page.php on line 89
در صفحه دوم اين دوتا خط بالاي صفحه و اين چند تا خط هم در قسمت تنظيمات پايگاه داده ها هستش
Notice: Undefined variable: DB_SERVER in h:\program files\easyphp1-7\www\idna-phpnuke\install\pages\page1.php on line 13

Notice: Undefined variable: DB_SERVER_USERNAME in h:\program files\easyphp1-7\www\idna-phpnuke\install\pages\page1.php on line 14

Notice: Undefined variable: DB_DATABASE in h:\program files\easyphp1-7\www\idna-phpnuke\install\pages\page1.php on line 15

Notice: Undefined variable: DB_PREFIX in h:\program files\easyphp1-7\www\idna-phpnuke\install\pages\page1.php on line 16
در ضمن وقتي تنظيمات رو مي نويسم و ادامه رو مي زنم دوباره همين صفحه مياد
مشكل كجاست؟

karevan

Member
منم نصب كردم
مشكلي تو نصب نداره ولي تو بخش مديريت سايت بعضي از بخشا به فارسي ترجمه نشده(اصلا تو فايل زبان تعريف نشده) .
دست آقا ثارا... و همه اعضاي گروه درد نكنه.

bamshad

Well-Known Member
سلام آقا ثارالله...
دست شما درد نكنه
من چون قبلا 7.4 رو نصب كرده بودم آيا ميشه بدون حضو اطلاعات نوك قبلي اين رو رو اطلاعات اون نصب كنم؟
شايد منضورم رو نفهميديد!!!
به نظر خودم شايد بشه از sql قبلي براي اين كار استفاده كرد اگه اشتباست به من بگيد يا راهنماييم كنيد تا سايتمو دوباره طراحي نكنم

bamshad

Well-Known Member
آقا ثارالله راستي!!!
من اومدم انستالش كنم تمامي پوشه رو در قسمت www ايزي پي اچ پي ريختم و بعد از localhost اجراش كردم و بعد يك صفحه انستال اومد؛ من روي عكس پايين كليك كردم و قسمتي به نام تنظيمات پايگاه داده اومد .
قسمتها رو به اين صورت پر كردم:
سرور پايگاه داده: localhost
نام كاربري: guilan
كلمه عبور: 123456
نام پايگاه داده: guilan
پیشوند جداول : nuke
نوع پايگاه داده: MySQL

-------------------------------
حالا وقتي روي ادامه مي زنم مي نويسه:
کد:
اتصال آزمايشي به پايگاه داده با موفقيت انجام نشد.

پيام خطاي زير برگشت داده شده است:

Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NO)

لطفا برروي دكمه برگشت كليك كنيد تا تنظيمات پايگاه داده شما نمايش داده شود.

اگر شما در رابطه با تنظيمات سرور پايگاه داده احتياج به راهنمايي داريد, لطفا با شركتي كه سايت شما را ميزباني مي كند تماس بگيريد.
بايد چي كار كنم؟ :cry: :cry: :cry:

imanksg

Member
سلام ثارا... جان آقا من براحتي رو لوكال نصب كردم ولي چندتا مشكل دارم يكي اينكه چطوري توي صفحه اول يك پيغام فارسي بنويسم چون اصلا زبان فارسي تو اديتور تعريف نشده و فقط انگليسي ميزنه. دوم اينكه چطور لينك فعال سازي عضويت از طريق ايميل رو حذف كنم.
خيلي ممنون

guilanict

Member
بامشاد جان
ابتدا باید بانک اطلاعاتی را بسازی و بعد اطلاعات را وارد کنی و . . .

narenj

Member
mosi-online گفت:
آقا ببخشيدا من هركاري كردم نتونستم اين رو عوض كنم. ميشه بگيد كدوم فايل رو واز كنم تا عوض كنم نوشته رو؟
هرچي رو وا كردم توش نبود ميشه بگيد تو كدو قسمت تم هست .فقط يه قسمت پايينش رو توي theme پيدا كردم و اونهايي هم كه قسمت تنظيمات سيستم بود ..
اين يكي نميدونم كجاست؟؟؟ :arrow: :?: ؟
no1.jpg

به نظر من كه اگر اينكار را نكني خيلي بهتره

mosi-online

Member
narenj گفت:
mosi-online گفت:
آقا ببخشيدا من هركاري كردم نتونستم اين رو عوض كنم. ميشه بگيد كدوم فايل رو واز كنم تا عوض كنم نوشته رو؟
هرچي رو وا كردم توش نبود ميشه بگيد تو كدو قسمت تم هست .فقط يه قسمت پايينش رو توي theme پيدا كردم و اونهايي هم كه قسمت تنظيمات سيستم بود ..
no1.jpg

به نظر من كه اگر اينكار را نكني خيلي بهتره
من سعي ميكنم كپي رايتش رو رعايت كنم تا زحمات اوني كه فارسي كرده از بين نره.
ولي اين ديگه خيلي درازه....
حالا نميگيد كجاشه؟

maxxxxx

New Member
بابا من چيكار كنم
يكي جواب منو هم بده ديگههههههههههههههههه

guilanict

Member
عزيز
من با ايزي پي اچ پي اينو نصب كردم اما بايد قبل وارد كردن اطلاعات ديتابيس را دستي با phpmyadmin بسازي وگرنه خودش ديتابيس رو نمي سازه.

راست ميگه منم که اينستال مي کنم دو تا صفحه هي مياد
هي ميره من پوشه اينستال رو پاک کردم و خودم فايل کانفيگ و درست کردم و نصب شد.

دستتون درد نکنه

a3m00n

Member
با درود بر مجریان طرح فارسی سازی نوک 7.5
من چون دوستان دیگر را که در این طرح ملی همکاری نمودند نمی شناسم باید مرا ببخشند که دوست عزیزم سارالله گرامی را مورد خطاب قرار میدهم سارالله عزیز بسیار از شما و یاران شما سپاس گذارم از زحمتی که برای این نسخه نوک کشیدید من نصب کردم و تا اینجا مورد خاصی برایم پیش نیامده است و همه چیز عالی کار میکند اما لطفا بفرمائید در این نسخه که شما زحمت کشیدید آیا قسمت مطالب ویژه یا Sections را حذف نمودید لطفا در این مورد توضیح بفرمائید در پایان باز از این کار بسیار بی نقص از شما سپاس گذارم

پیروز و سر فراز باشید

mosi-online

Member
mo-onlin گفت:
no1.jpg

آقا يكي ميگه اين كجاست؟
من كپي رايت رو رعايت ميكنم ولي اين خيلي بزرگه..
يكي بگه كجاست تا كوچيكترش كنيم.... :oops:

Dark Man

Member
به به !!
مثل اينكه ما دير رسيديم٬خسته نباشيد اقاي ثارالله و بقيه دوستاني كه در فارسي سازي اين نسخه شركت داشتن واقعا دستتون درد نكنه..
ولي من از نوك 7.4 Iranian_ITC استفاده میکنم و اگه بخوام نوکم رو Upgarde كنم بايد چيكار كنم؟چون همون طور كه ميدونيد تو اين نوك ديتابيس دستكاري شده...

a3m00n جان ماژول Sections از نسخه 7.4 به بعد برداشته شده به خاطر مشكلات امنيتي كه ايجاد ميكرد.
و اگر شما نسخه هاي خود را به بالا ارتقا دهيد محتويات بخش Sections بعد از upgrade بطور خودكار به content اضافه مي شود.

Dark Man جان چون ناك شما در ديتابيسش دستكاري شده احتمالا به مشكل برخورد خواهيد كرد.مخصوصا درهنگام نصب NukeSentinel...

من پيشنهاد ميكنم يكبار ناك Iranian_ITC را روي localhost نصب كنيد و بعد به نسخه 7.5 ارتقا دهيد.اگر مشكلي پيش بايد مشخص خواهد شد.

Scooter

Member
سلام به همگي
آقا من دو تا سوال داشتم
1- يه مشكلي تو ناك idna هست ، اونم اينه كه هر وقت كاربري كه عضو شده ، login ميشه ، بعد خروج از سايت رو كه ميزنه هنوز اسمش تو بلوك user information هستش و انگار كه هنوز از سايت خارج نشده ، ctrl+f5 هم ميزنم بازم همون طوريه (‌ تو كافي نت هم امتحان كردم همين طوري بود ) . مشكل از كجاست ؟ چه جوري ميشه درستش كرد ؟
2- اگه براي 7.5 idna nuke كد امنيتي نذاري و NukeSentinel هم نصب نكني اشكالي پيش مياد ( يعني ممكنه هك بشه ) ؟

salar007

Member
mosi-online گفت:
mo-onlin گفت:
no1.jpg

آقا يكي ميگه اين كجاست؟
من كپي رايت رو رعايت ميكنم ولي اين خيلي بزرگه..
يكي بگه كجاست تا كوچيكترش كنيم.... :oops:

منم خيلي دنبالش گشتم ولي پيدا نكردم !!!
لطفا كمك كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا