سلام بچه ها نتونستم زیاد منتظر بمونم خودم دست به کار شدم یه چیزایی فهمیدم که واستون میزارم

نام بازي: Machinarium
ژانر: بازي ماجرايي اشاره و كليك يا Point & Click Adventure به همراه مراحل Arcade
سازنده بازي: Amanita Design
ناشر: از طريق فروشنده هاي آنلاين به فروش مي رسد
پلتفرم: ويندوز، لينوكس، مكينتاش
زمان انتشار: Tue, Oct 20, 2009 at 1:52 AM
بازي ماجرايي بسيار زيباي Machinarium كه از سه سال پيش توسط گروه مستقل Amanita Design در جمهوري چك (كه بعضي از اعضاي آن در ساخت بازي هاي مشابه Samorost نقش داشته اند) در دست ساخت بود، امروز عرضه شد. جالب است بدانيد اين گروه تنها 7 نفر عضو دارد.
اين بازي داستان يك آدم آهني كوچك دست و پا شكسته را كه در آينده اي بسيار تاريك در زباله داني رها مي شود، باز گو مي كند. داستان بازي از دو طريق باز گو مي شود: اول از طريق ماجرا هايي كه براي قهرمان بازي پيش مي آيد؛ دوم پيش زمينه داستاني بازي كه قهرمان كوچولوي بازي در دنياي خاطراتش آن ها را مرور مي كند و به صورت حباب هايي بالاي سر او به نمايش در مي آيد. مثلاً در مرحله سوم در صورتي كه به اندازه كافي صبر كنيد؛ قهرمان ما به ياد مي آورد چگونه وقتي همراه با دوست دخترش در خيابان قدم مي زد و سيگار مي كشيد؛ از دستگير شدن توسط پليس وحشت داشت. ماجرايي كه به وضوح ياد آور زندگي كنوني جوانان ايراني است.
بازي Machinarium به دليل گرافيك هنري منحصر به فرد و بسيار زيبا و گيم پلي جالب، از مدت ها پيش مورد توجه علاقمندان به بازي هاي ماجرايي و هنر دوستان بود و خاطره بازي هاي ماجرايي كلاسيك دوران شكوفايي بازي هاي ماجرايي را زنده مي كند.
اين بازي موفق شد جايزه Excellence in Visual Art را در دوازدهمين فستيوال سالانه بازي سازان مستقل به دست آورد (مقاله MSNBC در اين رابطه) و در PAX نيز مورد توجه قرار گرفت.
حداقل سيستم مورد نياز بازي:
Windows 7/Vista/XP 32 or 64Bit
or
Linux (only 32bit)
or
Mac OS X 10.4 or newer
CPU 1.6Ghz
RAM 1Gb
Graphics Card: All cards are supported*
HDD 380MB
الان خودم هم دمش رو دارم دانلود میکنم
شما هم اگه چیز بیشتری فهمیدید بگید به خصوص راجب گرافیکش