انتخاب مدير

iranads

Active Member
والله من 2 -3 ماه پیش واسه آقا مجید یه پیام خصوصی در این مورد دادم.ولی به نتیجه ای نرسیدم.در کل به نظر من باید یه تیم مدیریت کامل مخصوص برنامه نویسی و طراحی سایت وجود داشته باشه. با این اسامی هم موافقم

I.NoBody

Active Member
سلام و تشكر مجدد از دوستان.
من با اجازه شما اين ليست رو به مديران ارشد معرفي مي كنم:

Yakoza
YTERROR
Webber
tabib_m

اميدوارم هر 4 نفر وقت رسيدگي به انجمن رو داشته باشند و پيشاپيش از مدير انتخابي كمال تشكر رو دارم.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام و تشكر مجدد از دوستان.
من با اجازه شما اين ليست رو به مديران ارشد معرفي مي كنم:

Yakoza
YTERROR
Webber
tabib_m

اميدوارم هر 4 نفر وقت رسيدگي به انجمن رو داشته باشند و پيشاپيش از مدير انتخابي كمال تشكر رو دارم.
بابا tabib_m که یه چندسالی هست که اینجا نیومده! اونو نفرست بنظرم

.:: Ali ::.

Member
shahkey.com گفت:
بابا tabib_m که یه چندسالی هست که اینجا نیومده! اونو نفرست بنظرم

آخرین فعالیت sunday 02 november 2008 18:25 :Tabib_m

حدود 2 ماه و خرده اي؛ گذشته از اين ها اين ملاك نيست؛ توجه داشته باشيد كه اين عزيزان بايستي از 2 فيلتر توافق مديران و توافق قبول مسئوليت عبور كنند.

I,NoBody عزيز چرا خودشون تمايلي به مديريت ندارن؟ اين به معني شكسته نفسي نيست كه احياناً؟! البته من هنوز افتخار آشنايي با دوستان فعال جديد رو پيدا نكردم.

Webber

Well-Known Member
سلام
اول از دوستانی که من رو پیشنهاد کردند تشکر می کنم
ولی فعلا به دلیل مسائل شخصی() نمی تونم کاندید مدیریت شم.در ضمن صلاحیت دوستان دیگر بیشتر از بنده هست.
امیدوارم مدیری لایق و دانا برای اینجا داشته باشیم

موفق باشید:rose:

I.NoBody

Active Member
حدود 2 ماه و خرده اي؛ گذشته از اين ها اين ملاك نيست؛ توجه داشته باشيد كه اين عزيزان بايستي از 2 فيلتر توافق مديران و توافق قبول مسئوليت عبور كنند.

I,nobody عزيز چرا خودشون تمايلي به مديريت ندارن؟ اين به معني شكسته نفسي نيست كه احياناً؟! البته من هنوز افتخار آشنايي با دوستان فعال جديد رو پيدا نكردم.
از لطف شما ممنونم.
ولي من به خاطر كارم(كارمند ارتباطات سيار مخابرات) مرتباً ماموريت ميرم و مهمترين فاكتور مديريت يعني رسيدگي مداوم به انجمن رو ندارم.(بگذريم از ساير فاكتورها)

I.NoBody

Active Member
سلام مجدد به دوستان.
بالاخره آقا مجید به پیغام من جواب دادند و قول دادند که تا چند روز آینده نتیجه نهایی رو اعلام کنند

جدیدترین ارسال ها

بالا