Fa انتخاب صحیح ابجکت تایپ متن

Shahim

Active Member
سلام
من توی mmb تازه کارم و از اسکریپ نویسی و پلاگین ها چیزی سر در نمی ارم
می‌خواستم یک برنامه ای رو آماده کنم که یقینا نیاز به این علوم داره که می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم

در اولین مرحله می‌خوام که در برنامه یک جایی برای تایپ باشه که
1- فارسی رو ساپورت کنه.و در ابتدایی که می خواهیم توی اون تایپ کنیم با فارسی بنویسه
2- راست چین باشه.
3- سکورل عمودی داشته باشه و نه افقی.
4- قابلیت اینو داشته باشه که از ورودی های اون استفاده کرد و در اسکریپت ها برای تغییر روی اون بهره برد.

خوب من گزینه های معمولی mmb رو نگاه کردم و دیدم هر کدوم از مواردی که داره بخشی از نیازهای منو ارائه می ده نه همگی اونا رو:
1-Text: در این مورد که اصلا نمی شه به طور مستقیم داخلش تایپ کرد. راست چین می شه. ولی چند سطری نیست اما می تونیم از موارد نوشته داخلش استفاده کرد. پس این مورد رد می شه
2- Input Text: فارسی می شه توش نوشت ولی راست چین نمی شه و در ابتدا هم انگلیسی می نویسه. سکورل هم که اصلا نداره و چند سطری هم نمی شه
3- Paragraph: در این مورد داخل برنامه نمی شه چیزی نوشت ولی قابلیت قرار گیری اسکورل عمودی رو داره و می شه گفت همه ی موارد تایپی رو داراست بجز تابیپ در داخل برنامه. نمی دونم که دیگه میشه ازش داخل اسکریپت نویسی استفاده کرد یا نه
4- Browser: فکر کنم این مورد رو با اسکرپت نویسی بشود که به همود حدی می خوام برسونم که البته سخت هست.
5- Binder, Notepad: می شه توش فارسی تایپ کرد ولی اول باید انگلیسی هست که باید فارسیش کنیم. سکورل افقی داره که اگر خیلی توش بنویسیم بخش از متن می ره زیر کادر.

خوب همینا بود که گفتم
اگر دوستان چیز بهتری دارن یا می تونن که قابلیت های موارد بالا رو بیشتر کنن کمک کنن
دیگه از همون Input Text استفاده می کنم.
---
و اینکه من سوالات زیادی دارم که بهم بگین توی همین موضوع ادامه بدم یا اینکه برای هر سوال موضوع جداگانه‌ای ایجاد کنم؟ با تشکر :rose:
---
خوب برنامه من نرم افزار حساب ابجد هست
یک دونه توی انجمن بود که جالب درستش کرده بودن ولی اصلا به کار من نمی اومد

می خوام بدوم که چطور می شه اسکریپتی نوشت که وقتی یک متن در Input Text نوشته شد (حالا با کپی کردن یا تایپ) چطور می شه که به ازای هر حرف در آبجکت دیگه ای چیزی نوشته بشه
مثلا اگر در Input Text اول نوشته شد «رضا» در Input Text بعدی به ازای هر حرف عددی تعلق بگیره و همه رو با هم جمع کنه.

اگر می شه جوابمو بدید و تا حدی راهنمایی کنید
ممنون

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
شما یه سرچ کلی توی انجمن بکنید به جواب همه سوالاتتون خواهید رسید

Shahim

Active Member
می خوام بدوم که چطور می شه اسکریپتی نوشت که وقتی یک متن در Input Text نوشته شد (حالا با کپی کردن یا تایپ) چطور می شه که به ازای هر حرف در آبجکت دیگه ای چیزی نوشته بشه
مثلا اگر در Input Text اول نوشته شد «رضا» در Input Text بعدی به ازای هر حرف عددی تعلق بگیره و همه رو با هم جمع کنه.

نمی دونم دقیقا دنبال چه دستوری باید بگردم:sad:

MahmoodM30

همون یکی از گزینه هارو سرچ میکرید میتونستی پیدا کنی درضمن

برای قسمت سوالات که توی نقل قول آوردید باید بگم که پلاگین های مختلفی وجود داره که از همه بهترینش به نظر من Epigrap نسخه آخرش

که کلی قابلیت داره.

و اما در مورد سوال آخرتون این قسمت رو دقیق متوجه نشدم

در Input Text بعدی به ازای هر حرف عددی تعلق بگیره و همه رو با هم جمع کنه.

منظورتون این هست که کاربر توی Input Text اول رضا رو وارد کنه و توی Input Text دوم عددی رو وارد کنه که اونها رو با هم جمع کنه

این عدد وارد شده 123 باید باشه یا ...؟

آخرین ویرایش:

Shahim

Active Member
یعنی به ازای حرف ر عدد 200 و حرف ض عدد 800 و به ازای حرف ا عدد 1 رو در نظر بگیرد و در ابجکت مورد نظر همه ی اعداد رو با هم جمع کنه و بنویسه 1001

یعنی عملی که می خوام انجام بدم مثل این باشه: لینک

ولی همونطور که می دونید این روشی که اتفاده شده خیلی مشکلات داره و حتی نمی شه اعداد رو کپی کرد و قابلیتهای ساده ی تایپی رو نداره

MahmoodM30

خوب دوست عزیز این نمونه مثلا چه مشکلی داره خوب به جای استفاده از Text از شی Input Text استفاده کنید که میتونید کپی و ... رو انجام بدید

Shahim

Active Member
وقتی یک نوشته داری نمی تونی اون توی برنامه قرار بدی
اخه برای هر حرف یک اسکریپت نوشته که با زدن دکمه اون هم به زبان انگلیسی کار می کنه و طریقه ی کار کردن باهاش خیلی محدود هست. و مبنای اسکریپت ها اون نوشته نیست بلکه دکمه هایی هست که شما فشار می دهید. پس از قابلیت های past و... خبری نیست
و اینکه من چندین کار دیگه می خواستم با این روش انجام بدم
مثلا تبدیل حرف «ا» به «الف»
که فکر نکنم شما هم حوصله داشته باشین که چه تغییراتی می خوام انجام بدم.

---

شما درست می فرمایین
من می تونم از همون مدل استفاده کنم ولی همون مشکلی که گفتم رو دارم

الآن من به یک کد نیاز دارم که به ازای هر کاراکتر موجود در Input Text ، اسکریپتی رو فعال کنه
با این مورد فکر کنم مشکل اصلیم حل می شه

خوشحال می شم دوستان کمکم کنند.

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
در اولین مرحله می‌خوام که در برنامه یک جایی برای تایپ باشه که
1- فارسی رو ساپورت کنه.و در ابتدایی که می خواهیم توی اون تایپ کنیم با فارسی بنویسه
2- راست چین باشه.
3- سکورل عمودی داشته باشه و نه افقی.
4- قابلیت اینو داشته باشه که از ورودی های اون استفاده کرد و در اسکریپت ها برای تغییر روی اون بهره برد.
به این چیزی که شما میخواهید میگن Memo ، البته بعضی از زبونها اونو به نام TextBox میشناسن که خاصیت multiline رو براش فعال کرده باشیم
این شی رو خود بیلدر نداره و برای ایجاد اون میتونید از پلاگین های موجود استفاده کنید که بعضی هاش با فارسی یه سری مشکلات داره
EditBoxPlugIn و TMemoPlugIn و TRichEditPlugIn و پلاگین کتیبه (Epigraph) پلاگینهایی هستند که به درد شما میخورن
الآن من به یک کد نیاز دارم که به ازای هر کاراکتر موجود در Input Text ، اسکریپتی رو فعال کنه
با این مورد فکر کنم مشکل اصلیم حل می شه
شما کامل توضیح بدید که چه کاری نیاز دارید تا دوستان بتونن راهنمایتون کنن
موفق باشید

آخرین ویرایش:

Shahim

Active Member
ببخشید لینک پلاگین کتیبه خراب هست

من چیزی که می خوام اینه که وقتی داخل input text چیزی نوشته می شه به ازای هر کاراکتر یک اسکریپت معرفی شده فعال بشه
می خوام بدونم که این کار رو چطور می تونم انجام بدم

ممنون از کمک ها و راهنماییهاتون. :)

m javad

کاربر متخصص
ببخشید لینک پلاگین کتیبه خراب هست
لینک خراب نیست
دیروز ایمیل دادن که سرورهارو جابجا میکنن . 72 ساعت سایت میره برا هواخوری!!
فعلا میتونید نسخه قبلیش رو ببینید... اینجا ، پست 3
ولی اگر پشتیبانی کامل فارسی براتون مهم نیست توصیه من اینه که از TMemoPlugIn استفاده کنید
و اما در مورد کاری که میخواهید بکنید
شما میخواهید وقتی توی ادیت باکس هر کارکتری تایپ میشه یه شماره بهش اختصاص بدید و اسکریپت خاصی رو اجرا کنه
خب این رو برای تمام کارکتر ها میخواهید؟
اعداد ، حروف ، سیمبول ها و ...
اگر این رو میخواهید که هر کارکتری خودش یه عدد مترادف داره که بهترین کار اینه که از همون استفاده کنید
چون تعریف مجدد اعداد برای کارکتر ها زیاد جالب به نظر نمیرسه
برای دیدن اعداد متناسب با هر کارکتر از ORD استفاده کنید
برای مثال:

کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]character$=[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]'#'[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

[LEFT][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]RetVal=[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]ORD[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101](character$)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]Message[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]("num of this character is: ","RetVal")[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

موفق باشید​

آخرین ویرایش:

Shahim

Active Member
اعداد همه کاراکتر ها رو نمی خوام. حدودا 30 کاراکتر بیشتر نمی خوام که خودش قانون عدد گذاری داره و می خوام اونو داشته باشم نه هر عددی که باشه. در این مورد چیزی ندیدید؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این مثال رو ببینید، برای چندتا از حروف یه معادل قرار دادم که بر اساس اون محاسبه رو انجام میده، بقیه رو خودتون وارد کنید.

معادل عددی کلمه ای رو که نوشته باشید بهتون میده

پیوست ها

• Sample.rar
    1,004 بایت · بازدیدها: 19

Shahim

Active Member
طرح جالبی بود فکر کنم بدردم بخوره. و اینکه گیرم فقط سر عدد نیست، اگر بشه که به ازای هر کاراکتر یک اسکریپت اجرا بشه عدد گذاری و باقی ماجرا مشکلی نیست.

اگر به این برنامه نگاهی بندازید شاید متوجه کاری که می خوام بکنم می شید. ولی این برنامه با mmb نوشته نشده
البته کاری که من می خوام بکنم چندین فرمول داره که این نرم افزار فقط یک از اونا رو انجام می ده

می خواستم که مثل برنامه همزمانی که تایپ بشه حساب کنه بدون زدن دکمه

پیوست ها

• AbjadCalculator.rar
    65.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

طرح جالبی بود فکر کنم بدردم بخوره. و اینکه گیرم فقط سر عدد نیست، اگر بشه که به ازای هر کاراکتر یک اسکریپت اجرا بشه عدد گذاری و باقی ماجرا مشکلی نیست.

برای این کار یمتونید از شرط if استفاده کنید ابتدا مقدار داخل ادیت باکس رو با مقدار مورد نظر خودتون چک کنید اگر برابر
بودن اسکریپت مورد نظرتون رو براتون اجرا کنه.

1230456

Member
سلام

سلام،

فکر کنم این همون چیزیه که شما لازم دارید !!! (پیوست کردم)

دانلود

پیوست ها

• 0.rar
    1.3 کیلوبایت · بازدیدها: 32

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من فقط اسکریپتش رو براتون نوشتم
کافیه در قسمت Optional Action شئ EditBox نام شئ اسکریپت رو بنویسید تا هر زمانی که محتویات شئ EditBox تغییر کرد اون اسکریپت اجرا بشه.

Shahim

Active Member
از تک تک دوستان متشکرم که کمک کردند:rose: :oops:
ان شاءالله که برنامه درست می شه:paint:

سلام،
فکر کنم این همون چیزیه که شما لازم دارید !!! (پیوست کردم)
دانلود

خیلی به کارم خورد
فقط اگر که کاری به اعداد نداشته باشیم و بخواهیم خروجی حروف بده، چه کار باید بکنیم تا به جای عدد درون پاراگراف (همین طوری که الآن عدد می نویسه) حرف مورد نظر نوشته بشه؟

آخرین ویرایش:

1230456

Member
خواهش می کنم،

فقط اگر که کاری به اعداد نداشته باشیم و بخواهیم خروجی حروف بده، چه کار باید بکنیم تا به جای عدد درون پاراگراف (همین طوری که الآن عدد می نویسه) حرف مورد نظر نوشته بشه؟
دوست عزیز برای این کار فقط کافیه یه تغییر کوچولو بدید!(اگر به کدها دقت میکردید، کار راحتیه)

آخر کد های اسکریپت Script_Main ، کد زیر وجود داره:
کد:
    excode$=excode$+'،'+CHAR(num)
که باید اون رو به صورت زیر تغییر بدید:
کد:
    excode$=excode$+'،'+kalame$
به همین راحتی! البته با این تغییر حروف جدا شده از چپ به راست نوشته می شن، برای حل این مشکل باید تو سطر دوازدهم که کد:
کد:
For i=ttext To 1
قرار داره،رو به صورت زیر تغییر بدید:
کد:
For i=1 To ttext

Shahim

Active Member
با این کار خود حرف رو می نویسه
من می گم که همون طوری که به ازای هر حرف یک معادل داریم که عدد هست به ازای هر حرف یک حرف دیگه قرار بدیم
مثلا اگر نوشته بشه «ا» خروجی بده «الف» یا هر حرف و عبارت مورد نظر ما

1230456

Member
آیا شما دیگه به جمع اعداد ابجد نیاز ندارید؟
یعنی فقط معادل هر حرف رو بنویسه ؟
یا هر دو رو(هم جمع اعداد و هم معادل حروف)در کنار هم داشته باشه برنامه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا