Shahim
Active Member
سلام
من توی mmb تازه کارم و از اسکریپ نویسی و پلاگین ها چیزی سر در نمی ارم
میخواستم یک برنامه ای رو آماده کنم که یقینا نیاز به این علوم داره که می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم
---
و اینکه من سوالات زیادی دارم که بهم بگین توی همین موضوع ادامه بدم یا اینکه برای هر سوال موضوع جداگانهای ایجاد کنم؟ با تشکر
---
خوب برنامه من نرم افزار حساب ابجد هست
یک دونه توی انجمن بود که جالب درستش کرده بودن ولی اصلا به کار من نمی اومد
می خوام بدوم که چطور می شه اسکریپتی نوشت که وقتی یک متن در Input Text نوشته شد (حالا با کپی کردن یا تایپ) چطور می شه که به ازای هر حرف در آبجکت دیگه ای چیزی نوشته بشه
مثلا اگر در Input Text اول نوشته شد «رضا» در Input Text بعدی به ازای هر حرف عددی تعلق بگیره و همه رو با هم جمع کنه.
اگر می شه جوابمو بدید و تا حدی راهنمایی کنید
ممنون
من توی mmb تازه کارم و از اسکریپ نویسی و پلاگین ها چیزی سر در نمی ارم
میخواستم یک برنامه ای رو آماده کنم که یقینا نیاز به این علوم داره که می خواستم از شما دوستان کمک بگیرم
دیگه از همون Input Text استفاده می کنم.در اولین مرحله میخوام که در برنامه یک جایی برای تایپ باشه که
1- فارسی رو ساپورت کنه.و در ابتدایی که می خواهیم توی اون تایپ کنیم با فارسی بنویسه
2- راست چین باشه.
3- سکورل عمودی داشته باشه و نه افقی.
4- قابلیت اینو داشته باشه که از ورودی های اون استفاده کرد و در اسکریپت ها برای تغییر روی اون بهره برد.
خوب من گزینه های معمولی mmb رو نگاه کردم و دیدم هر کدوم از مواردی که داره بخشی از نیازهای منو ارائه می ده نه همگی اونا رو:
1-Text: در این مورد که اصلا نمی شه به طور مستقیم داخلش تایپ کرد. راست چین می شه. ولی چند سطری نیست اما می تونیم از موارد نوشته داخلش استفاده کرد. پس این مورد رد می شه
2- Input Text: فارسی می شه توش نوشت ولی راست چین نمی شه و در ابتدا هم انگلیسی می نویسه. سکورل هم که اصلا نداره و چند سطری هم نمی شه
3- Paragraph: در این مورد داخل برنامه نمی شه چیزی نوشت ولی قابلیت قرار گیری اسکورل عمودی رو داره و می شه گفت همه ی موارد تایپی رو داراست بجز تابیپ در داخل برنامه. نمی دونم که دیگه میشه ازش داخل اسکریپت نویسی استفاده کرد یا نه
4- Browser: فکر کنم این مورد رو با اسکرپت نویسی بشود که به همود حدی می خوام برسونم که البته سخت هست.
5- Binder, Notepad: می شه توش فارسی تایپ کرد ولی اول باید انگلیسی هست که باید فارسیش کنیم. سکورل افقی داره که اگر خیلی توش بنویسیم بخش از متن می ره زیر کادر.
خوب همینا بود که گفتم
اگر دوستان چیز بهتری دارن یا می تونن که قابلیت های موارد بالا رو بیشتر کنن کمک کنن
---
و اینکه من سوالات زیادی دارم که بهم بگین توی همین موضوع ادامه بدم یا اینکه برای هر سوال موضوع جداگانهای ایجاد کنم؟ با تشکر

---
خوب برنامه من نرم افزار حساب ابجد هست
یک دونه توی انجمن بود که جالب درستش کرده بودن ولی اصلا به کار من نمی اومد
می خوام بدوم که چطور می شه اسکریپتی نوشت که وقتی یک متن در Input Text نوشته شد (حالا با کپی کردن یا تایپ) چطور می شه که به ازای هر حرف در آبجکت دیگه ای چیزی نوشته بشه
مثلا اگر در Input Text اول نوشته شد «رضا» در Input Text بعدی به ازای هر حرف عددی تعلق بگیره و همه رو با هم جمع کنه.
اگر می شه جوابمو بدید و تا حدی راهنمایی کنید
ممنون
آخرین ویرایش: