انتخابات . آيا شركت ميكنيد ؟ دوستان زيادي به وزارت كشور گفتند ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iRWEBDES

Active Member
آقا بريد تو اين سايت نظرتون رو بديد حتما از ما گفتن بود ...

مهرداد كوهي

MrMohi

Active Member
من به این سایتی که شما معرفی کردم رفتم ها ولی هیچی نفهمیدم . آخه فونتش یه نمه ناخوانا بود . اینجوری بود

با توجه به اینکه 2

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
من به این سایتی که شما معرفی کردم رفتم ها ولی هیچی نفهمیدم . آخه فونتش یه نمه ناخوانا بود . اینجوری بود

با توجه به اینکه 2
محمد جان يه راست كليك ميكردي ...
از گزينه ي Encoding گزينه ي UTF-8 رو انتخاب كن ..

مهرداد كوهي

MrMohi

Active Member
آقا مشکل من این نبود . دستت درد نکنه . من از بروسر اپرا استفاده میکنم که یه کم در نشون دادن بعضی صفحات مثل این صفحه که با ای اس پی دات نت نوشته شده بود به این مشکل بر میخوره . من این صفحه ای رو که شما دادین رو با اکسپلورر باز کردم و درست شد . ضمنا نتیجه رای گیری هم بسیار جالب بود .

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
آقا مشکل من این نبود . دستت درد نکنه . من از بروسر اپرا استفاده میکنم که یه کم در نشون دادن بعضی صفحات به این مشکل بر میخوره . من این صفحه ای رو که شما دادین رو با اکسپلورر باز کردم و درست شد . ضمنا نتیجه رای گیری هم بسیار جالب بود .
ببخشيد من اولش گفتم از شما بعيده مشكلتون اين باشه بعدش با خودم گفتم كه شايد يادتون رفته و ...
خلاصه ببخشيد جسارت كردم..
نتيجه راي گيري خيلي جالبه ...

مهرداد كوهي

aminem

Member
من الان گفتم راي نميدم.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
روز دانشجو كه رفته بودم تهران چيزي شنيدم جالب بود:
شركت در انتخابات خيانت است به مردم

iRWEBDES

Active Member
اين بيچاره رو ببينيد روز جمعه ي هفته ي پيش تو نماز جمعه اين حرف رو زده : شركت در انتخابات خيانت است به مردم ...

مهرداد كوهي

moein273

Member
واقعا پستي تا چه حد ميتونه باشه اينها دهن مردم ايران رو هم همينجوري گرفتن خوشحالم هنوز آدماي شجاعي مثل اين در ايران هست.

Pooriya_Online

Active Member
آقا من بايد اولين راي رو ميدادم ولي نه حال داشتم برم بيرون از خونه و هم اينكه شركت در انتخابات خيانت است به مردم (تازه شناسنامه هم عكس نداشت ولي اينو ميدونم كه ميتونستم بدون عكس هم راي بدم ولي خيانت نكرديم)

اينم آراي همين نظر سنجي:

تعداد نظرات : 6029
بله حتما"شرکت میکنم 15.24%
احتمالا " شرکت می کنم 1.48%
احتمالا " شرکت نمی کنم 1.58%
نه شرکت نمی کنم 79.66%
نظری ندارم 2.04%

موفق و پيروز باشيد...

iRWEBDES

Active Member
بابا مسپله ي مهم همون نتيجه بود كه بايد مردم ميرفتن ميديدن زدي فاش كردي كه ؟ :lol:

مهرداد كوهي

iRWEBDES

Active Member
اينم شيوه ي تبليغاتي اين آدما
واقعا خاك تو سرشون
من كه اين خانوم رو ميشناسم و ميدونم واسه كي هم داره تبليغ ميكنه
ولي خاك بر سر اين ملت اگه بخوان با اين چيزا فريب بخورن
وقتي اين عكس رو ديدم داغ كردم ..
ببخشيد

مهرداد كوهي

aminem

Member
مهرداد جان اينا به هر ترفندي متصل شدن.
يكي از ايناكه رقبا رو محلي و فاميلي كنن.يعني طرف رو اينكه فلاني پسرخالشه بره راي بده. احتمالا اين خانوم از فاميلها و آشنايان اون كانديدا بوده.

iRWEBDES

Active Member
نه اين خانوم آشناي ايشون نيست ...
ولي ترفندهاشون واقعا ...
اين آقاي دكتر محمد رضا عباسي كه اين خانوم واسش داره تبليغ ميكنه از اوناست كه بد حجاب ميبينه انگار قاتل پدرش رو ديده ...

مهرداد كوهي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا