پشتیبانی امیر صابری (final) ...

با سلام
از نظرات دوستان ناراحت نشین .
چون کار های اول همبنطور هستش . قطع به یقین سالهای آینده وقتی به کارهای اولتون نگاه میکنین به همین نتایج دوستان میرسین .
تو کارتون ممارست داشته باشین قطعا به نتیجه دلخواهتون میرسین.(تمرین.تمرین.تمرین)
موفق باشین
ممنون از نظرت حتما همینطوره ...
موفق باشید .

سلام
داش علی زیاد حساس نشو
سعی کن فقط تو کارت پیشرفت کنی
امیدوارم نظر دوست خوبمون aref تورو متقاعد کرده باشه
موفق باشی
مهدی جان آره نظرات همه بچها خوب بود بخصوص آرف که این آموزشهای کاراکتر رو پایین معرفی کرد ...

Ali_CG

Well-Known Member
ممنون آقای عارف عزیز درسته منم تا حالا کلاسی نرفتم و هرچی بلدم تجربی و سی جی آکادمی بوده آره حتما باید سفارش بدم خیلی ممنون ...

کسی که میخواد کاراکتر بسازه، آموزشهای CG Academy دردی رو واسش دوا نمیکنه!
برای شروع آموزشهای Digital Tutors خوبن »»» آموزش تری دی مکس

abbasi_0912

Active Member
نظر شخصی : کاری که خیلی عالیه نیاز به 500 تا نظر داداش خیلی کارت عالیه دمت گرم نداره باید10 تا نظر به اون کاری داده شه که تو کارش مشکل دیده که کارش رو تو سایت گذاشته و البته از لحاظ فنی نه چیزهای دیگر ...
و لی متخصص های ما کمی کم لطفن و فقط کارهایی که عالیه نظر میدن ...
طوری شده که کسی که کارش ضعیفه عین من روش نمیشه کار تو سایت بذاره ...
ممنون از همگی معذرت اگه سو تفاهمی بوجود آمد ...

سلام
دوست عزیز اگر فکر میکنید یکم کارتون ضعیف شده و روتون نمیشه بزارید توی سایت باید بگم که برای پیشرفت خودتون کار رو بزارید توی سایت
اما برای کارهایی که خود شخص فکر میکنه یکم ضعیف هست جایی مشخص شده ای وجود داره
WIP
شما کارتون رو بزارید توی WIP انجمن و با چند نفر از دوستانی که توی زمینه شما فعالیت میکنند توی سایت دوست بشوید
و از همون دوستان به صورت پیام خصوصی بخواهید نظرشون رو در مورد کار شما بگن
با توجه به نظرات دوستان کار رو ویرایش کنید تا به نقطه مطلوب برسه بعد بزارید توی گالری تا بقیه دوستان نیز نظر بدهند

موفق باشید

m.n1362

Member
نه آخه میدونی قضیه چیه ؟ فکر میکنند همه کارهای عالی باید تو این سایت گذاشته بشه و همه حال کنند ...
اصلا کاراکتر من زشت نیست افتضاحه ولی از دید 3دی کار بحث کن نه یه فرد عادی ....

سلام.منظور منو متوجه نشدین ....من نگفتم کار شما افتضاحه دوست مهربان...گفنم که نظر بچه ها نظر منم هست اما من 3دی کار نیستم طراحم اما 3دی هم کار میکنم
1.اگه کاراکتر ابرو داشت بهتر دیده میشد.
2.گوش نداره.
3.حالن انگشتاش بد شده چون با اناتومی احتمالا اشنایی ندارین
4.پوست رو خوب تو رندر مشون ندادی
5.موی سر هم مدلش هم تکسچرش جای کار داره.
6.لب شیدر سازی نشده
7.ابرو ها کم پشت مثل سیبیلش شده.مژه هم داشته باشه بد نمیشه
8.زیر گردن اتصال سرشانه خوب در نیئمده رندر خوب یه سرسی از مشکلارئ حل میکنه
در کل گفنم واسه اول کار خوبه اگه ناراححتیتون رفع نمیشه من عذر خواهی میکنم از طرف هر کسی که گفته بده ..دوست خوب تا خودت قبول نکنی کار جای کار دارع و کامل وپخته نیست کار به ئجای نمیره..ممنون ..در ضمن چه عیبی داره که همه دنبال کار خوبن ترقیب میشی بهتر کار کنی

m.n.1362 چشم حتما سعی میکنم تو این مواردی که گفتی رو اصلاح کنم و ممنون از بابت نظر خوبی که دادی ...
نه من اون جواب رو برای شما نزده بودم به عنوان جواب کلی گذاشتم شرمنده ام اگه فکر کردی در جواب شماست چون از لحاظ معنایی هم ربطی به جواب شما نداشت و کلی گفتم ولی اشتباه در پست شما نوشتم ...
ممنون از تظر خوبی که دادی ...

*farshid*

کاربر VIP
با سلام خدمت دوستان .
دفعه قبل که کارو گذاشتیم اولا که دو سه نفر بیشتر نظرن ندادن اون هیچی ولی برای مردم ما به نظرم دانلود کارهای آماده از سایت اور موشن و معماری های داخلی که نقش 3دی کارش فقط زدن f9 است یا دانلود ماشین آماده و رندر خالی از کارها بیشتر نظر میاره و اگه اینجوری باشه واقعا برای این طرز تفکر متاسفم ...

بعضی ها هم در پست قبلی درباره زشت بودن کار نظر دادن دوست دارم از لحاظ مدلسازی نقد کنید نه زیبایی و زشتی مدل .
سلام
در مورد بخش اول حرفات ... اولا کسی رو نمیشه مجبور کرد که نظر بده. اگه کار خوب باشه یا نکته ای داشته باشه یا مشکل قابل حلی داشته باشه دوستان میان و نظر میدن. شما 3 تا ایمیج گذاشتین و میخواین کارتون از نظر مدلینگ نقد بشه در حالی که وایر فریم از کارتون نذاشتین. یه مقدار حرفه ای تر برخورد کنید دوستان هم متقابلا حرفه ای برخورد خواهند کرد.
در مورد خود کار ... من واقعا بیشتر از چند ثانیه نمیتونم نگاش کنم... بافت پوست و مخصوصا لب ها به شدت مشمئز کننده هستند.دلیلشم اینه که چروک های تکسچر جایی افتادن که عملا چروک نیستند ...به همین دلیل بیشتر به نظر میرسه رگ باشن تا چین و چروک.
در مورد کار شما و مقایسش با کار آرکویز...
شما هر جا برید تو هر سایتی همیشه کارای آرکویز از کارای دیگه جدا هستند ... به نظر بنده کار آرک ویز اصلا ربطی به کار شما نداره. آرکویز بیشتر از این که تکنیک باشه هنره. هنر کومپوزوسیون رنگبندی نورپردازی عکاسی و ... و... ولی مدل کردن یک کاراکتر از روی رفرنس کاری تکنیکی و ماشینیه و برای اینکه یه مدل خوب بسازی باید مدلسازی مکس رو خورده باشی!
در هر صورت این دو رشته به نظر من هیچ ربطی به هم ندارن.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام کاملا با حرف های عارف موافقم شکی توش نیست ببین دوست عزیز شما با این حرفت داری میگی حرفه ای ها کاری نمیکنند که فقط مدل میذارن رندر میکنن .
خب چند سوال : 1 - نور پردازی چیه اصلا ؟ 2 - شیدر سازی چیه ؟ 3 - رندر چیه اصلا رندر کردن یعنی فقط زدن f9
نه پسرم اینجوری نیست ، گفتنی هارو عارف گفت و من دیگه چیزی نیمگم ایشون استادن اما درم مورد کارت
خب شما اول باید بری طراحی رو یاد بگیری
بعد آناتومی انسانی و بعد حیوانی
بعد از 2 سال که طراحیت فول شد تازه میری سراغ مدلینگ و اموزش توپولوژی
و بعد میری سراغ چیز هایی دیگه
شما اصلا راحت اشتباست برای همین کاراکترت گیر کرده بین این حالت ها چون شما اصلا بلد نیستی و نمیدونی تو ذهنت چی داری !!! چون نه میتونی تصورش کنی و ...
فقط یه تعریف ازش تو ذهنته ...
الان فکر میکنی این جسمت شبیه جنگ جو های ایرانی!!! گرشاسم رو برو ببین بعد یه ایده بگیر بعد مدلینگ
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا