مرحله اول
در مرحله اول نوشته یک پروژه ایجاد کنید و یک لایه جدید بسازید میشه بگید لایه جدید را چه جوری بسازم و منظور از پروژه چیست
منظورس اینه یه سند به ابعادی که داده باز کن بت زدن کلید Ctrl+N یا از گزینه File گزینه New
در مرحله سوم
مرحله سوم
خواب در مرحله سوم مشکل من این است که وقتی کل کادرو انتخاب میکنم کلمه Load Selection نمیاد اما کلمه ی
پایینیش میاد و وقتی روی اون کلیک می کنم کلمه بالایی ضاهر میشه ایا این مشکلی روی کار ایجاد میکنه
راستی کلمه Modify نیز ظاهر نمی شود اگه میشه بگید مشکل من کجا بوده
خوب چون Load selction رو لایه بک گراند عمل نمیکنه یا باید ازش کپی بگیری با Ctrl+j یا رو یه لایه جدید این کار انجام بدی بازذن Ctrl+A و سلکت کردن گرینه Modify فعال میشه
خواب در مرحله 4
مرحله چهارم
با زدن کلید های Ctrl+shift+N یه لایه ایجاد کن یا زیر همون پالت Layre روی آیکن new Layer کلیک کن تا یه لایه جدید بسازه ، اون ناحیه ای هم که سلکت شده میتونی ابزار سطل رنگ رو بر داری رنگ رو عوض کنی و توش روپر کنی یا به مسیر Edit >> Fill بری تو اون کادری که باز شده تو قسمت use گزینه color رو انتخاب کن بعد رنگت رو انتخاب کن بعد ok من تا مخدوده سلکتیت کاملا رنگ شه وقتی این کار رو کردی با زدن کلید Ctrl+j از لایت یه کپی بگیر ازن لایه ای که کپی گرفتی سمت چپش یه ایکن چشم هست رو چشم کلیک کن تا تصویر کپیت غیر فعال شه
مرحله پنجم
به پروژه مان برگردید و لایه پایینی را در لیست لایه ها فعال کنید و سپس تصویر را Paste کنید (Ctrl + V).
اکنون لایه تصویر بایستی در میان دو لایه مشابه قرار گرفته باشد. اگر موقعیت لایه چنین نیست، آنرا بکشید
و در بین دو لایه قرار دهید.
لایه ها را از کجا فعال کنم و چه جوری بکشم
یا منظورش اینه ایکن چشمی که غیر فعال کردی فعالش کنی یا با کیلیک کردن رو اون لایه اون رو فعال کنی تا تصویرت رو Past میکنی خودکار بین اون 2تا لایه قرار بگیره .
این لایه باید بین اون 2تا لایه باشه اگه نیست همین لایه ای که Past کردی روش کلیک کن تا فعال شه بعد کلیک چپ رو روش نگه دار و دراگش کن بین اون 2 تا لایه ( یعنی بکشش)