اولا بابت دیر شدن آموزش معذرت میخواهم
[marq=left:f289089528] سطح آموزش پیشرفته [/marq:f289089528]
اینم اموزش :
بعد از آموزش اینطوری میشه :
یه صفحه 800 در 100 باز کنید با بکراند سفید حالا صفحه را با استفاده از دکمه ماکسیمم در بالای پنجره بزرگ کنید
حالا به سراغ ابزاره pen tool میرویم و یه خط راست توسط ان میکشیم دقت کنید برای ان که خط راست باشد باید از دکمه shift استفاده کنید
حالا با همان ابزار پن شما بروی خط ایجاد شده بروید و نقطه هایی مانند شکل زیر در ان ایجاد کنید دقت کنید برای ایجاد نقطه میتوانید با ابزار ذکر شده روی خط کلیک کنید
حالا توسط ابزار direct selection tool مانند شکل زیر بروی مسطتیل های ریز بوجود امده قرار گرفته و ان را به سمت بالا یا پایین بکشید مانند شکل . این کار باعث میشود برامدگی ها و فرورفتگی هایی بوجود اید حالا لایه جدیدی در پالت لایر ایجاد کنید و روی آن قرار گیرید
بعد از انجام این کار پالت پچ را اظهار میکنیم و همونطور که میبینید لایه ای در ان دیده میشود این همان خطی است که بر امدگی و فرو رفتگی دارد و در واقع نوسان تپش قلب است حالا به روی لایه بوجود امده در پالت پچ راست کلیلک کنید و گزینه stroke path کلیک کنید در کادر باز شده مانند زیر گزینه های زیر را انتخاب کنید
تذکر : از انجایی که مسری که با ابزار پن ایجاد کردید توسط این کادر با براش خطکشی میشود قبل از باز کردن کادر stroke path از تنظیمات براش خود مطمئن شوید من در اینجا براشی نرم به اندازه 3 pixel انتخاب کردم
بعد از okدادن به کادر stroke path مسیر شما توسط ابزار براش خطکشی میشود حالا برای انکه مسیر path مزاحم شما نباشد در همان پالت path شما میتوانید با کشیدن لایه مسیر و انداختن ان در سطل اشغال از شرش راحت بشید و به پالت لایر باز گردید .
تا الان قسمت عمده کار را انجام دادید حالا نوبت به این میرسد که برای لایه نشان دهنده ضربان قلب ماسکی ایجاد کنید و با تکان دادن ان در ایمج ردی در هر قسمت زمان جای خاصی از ان را به نمایش بگذارید
توضیح : ماسک ها در فتوشاپ به گونه ای عمل میکنند که تنها قسمتی از لایه ماسک گذاری شده دیده شود که زیر ماسک نیست و ان قسمتی که زیر لایه ماسک میرود و دیده نمیشود سیاه رنگ می باشد
برای ایجاد ملسک برای لایه ایجاد شده به صورت زیر عمل میکنیم :
1-بر روی لایه خط کج و ماوج قرار میگیریم و با زدن دکمه add vector mask در پایین پالت لایر یه ماسک برای لایه مون درست میکنیم
2-الان ماسک ما سفید رنگ است برای انکه لایه ما به حالت سیاه رنگ در بیاد و روی خط کج و ماوج ما رو بگیره بر رویه لایه ماسک که سفید رنگ است همراه با crtl کلیک میکنیم با این کار لایه ماسک ما سلت میشود حالا ابزار paint bucket را که شبیه سطل رنگ است انتخاب میکنیم و رنگ foreground را سیاه میکنیم حالا با یه کلیک بر روی پنجره کارمون ناحیه ماسکمون را سیاه میکنیم
حالا اگه دقت کنید در پالت لایر سیاهی را میبینید ولی در پنجره کاره مون نه ! در ضمن دیگر خبری از ان خط کج و ماوج نیست و زیر لایه ماسک رفته !
حالا زنجیر بین لایه کج و ماوج و ماسک را در پالت لایر باز کنید برای این کار یه بار بروی زنجیر کلیک کنید
روی لایه ماسک قرار بگیرید حالا ابزارmove را از جعبه ابزر انتخاب کنید الان به راحتی میتوانید ماسک را تکان دهید و خط کج و ماوج را از زیر لایه ماسک بیرون بیارید
الان همه چیز اماده است که وارد ایمج ردی شوید رابط گرافیکی این دو نرم افزار را در جعبه ابزار انتخاب کنید و وارد ایمج ردی شوید
توضیح: قبل از وارد شدن به ایمج ردی من بکراند کار را سبز کردم و توسط ابزار line در جعبه ابزار خط های سبز رنگی کشیدم و ان ها را به هم زنجیر کردم و توسط فرمان ctrl + E لایه ان ها را به هم چسباندم
حالا در ایمج ردی هستیم !
پالت انیمیشن را از طریق مسیر زیر ظاهر میکنیم :
Window > animation
در فریم اول نباید خط ما دیده شود. با زدن دکمه ایجاد فریم که در کنار سطل اشغال در پالت animation فریم جدیدی ایجاد میکینم
حال ابزار move را انتخاب میکینم به رویه لایه خط کج و ماوج میرویم و روی لایه سیاه رنگ ماسک قرار میگیریم راستی مطمئن شوید که زنجیر بین لایه و ماسک برداشته شده حالا در فریم جدید شما میتوانید با ابزار move مقداری از ماسک را به عقب ببرید
و با این کار مقداری از خط کجمون را نشان دهیم دوباره لایه جدیدی ایجاد کنید و باز مقداری از ماسک را به عقب ببرید این کار را انقدر ادامه دهید تا به فریمی برسید که تمام خط کج و ماوج ما معلوم است دقت کنید که نباید زیاد از حد در هر فریم ماسک را جابه جا کنید هر چقدر کمتر باشد کار نرم تر اجرا میشود من برای این کار از 18 فریم استفاده کردم
در ضمن در پایین هر فریم مدت زمان نمایش فریم نشان داده شده که میتوانید به دلخواه ان را کم یا زیاد کنید
حالا برای ایجاد اون قلب من دوباره به فتوشاپ رفتم و توسط ابزار شیپ دو قلب روی هم کشیدم یه قلب بزرگ که روی یه قلب کوچک است و دوباره به ایمج ردی باز گشتم حالا در تمامی فریم ها (هر 18 فریم ) دو قلب دیده میشود حالا شما باید کاری کنید که در هر فریم تنها یکی از انها دیده بشند برای این کار در فریم اول قرار بگیرید و چشم کنار لایه یکی از قلب ها رو خاموش کنید حالا به فریم بعدی برید و چشم کنار لایه ان یکی قلب را خاموش کنید و این کا را تا پایان انجام دهید به این صورت یکی در میون قلب بزرگ و کوچیک دیده میشه به این صورت تپش قلب به نظر میاد
حالا برای سیو کار با فرمت gif باید مسیر زیر را طی کنید
File> save optimized
Psd کار را هم گذاشتم تا دانلود کنید و خودتون ببینید و راحتر یاد بگیرید .
خوب تمام شد من که خسته شدم شما هم اگه خسته شدید این مثال که میگه نا برده رنج گنج میسر نمیشود را فراموش نکنید !
نظرتون را هم بگید در ضمن بکراند کار زیاد مانند مدل طبیعیش نشده لطفا ببخشید چون من تا حالا مدل طبیعیش را از نزدیک ندیده بودم
-----------------------------------------------psd---------------------------------------------------