اموزش ضربان قلب با ايميج ردي (آخرين اموزش اينجانب و خداحافظ )

Mikhak

Active Member
آرتا جون آموزشت خيلي باهال بود حتما ميگين توي تازه وارد چي ميگي ولي تو اين مدتي كه من اينجا بودم وضع اينجا قره قاطي شده
----------
سينا

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
آرتا جان با اين كه ميخواستم تا وقتي كه تكليف سايت دقيقا مشخص نشده ارسالي نداشته باشم اما خوب دلم نيومد به كارت نظر ندم.

كارت قشنگ شده و كلا چيز جالبي بود. ممنونم ازت.

من ميخواستم يك چيزي رو بگم كه شايد بعضي هاتون خوششون نياد!

وقتي كه كسي آموزشي ميزاره به نظرم نبايد گفت كه اگر اين كار را بكني بهتر ميشه يا اگه فلان طور بود بهتره!

هدف از دادن يك آموزش تفهيم يك نكته يا چندين نكته و تكنيك خاص هستش‌ ! و به نظرم نتيجه آخر يا طرح آخر هيچ ربطي به اصل آموزش نداره ! كما اينكه آموزش خود من در مورد ايجاد آتش با اينكه طرح آخر رو خوب در نياوردم با استقبال رو به رو شد و فكر ميكنم به درد خيلي ها خورد! پس لطفا از اين به بعد سعي كنيد هيچ وقت براي كسي كه آموزش رو ميزاره نگيد كه اگر فلان كار را بكني بهتره يا بدتر... (البته هميشه نه!) چون گاهي وقتها همين عيب گيريهاي دوستانه هم باعث رنجش ميشه ! شما وقتي كه اين تكنيك رو ياد ميگيري قدرت عمل دست خودته! ميتوني تكنيك رو كاملتر كني توي طرحات يا از نبوغ خودت استفاده كني! در ضمن من فكر ميكنم اگر كسي بلد هستش يك تكنيك را ديگه نبايد بياد و به تكنيكي كه بلده نظر بده ! و اگر بلد بوده چرا قبلش نيومده خودش آموزش تكنيك رو بزاره!؟؟؟

نظر شخصي من اينه كه انتقاد خيلي بهتر از دغل دوستي و ابراز نظر چاپلوسانه است اما ، فكر ميكنم اين درست نيست كه از هيچ مقاله آموزشي ايراد بگيريم يا ازش انتقاد كنيم! حتي اگر واقعا حق با ما باشه ! اگر انتقاد باعث دلسردي حتي 10 ٪ از آموزش دهنده ها باشه به نظرم ضرر اصلي رو خودمون ميكنيم!

ميبخشيد كه زياد حرف زدم اما چون نميخواستم يه تاپيك جديد باز كنم و كلا ارسالهاي بيشتري داشته باشم مجبور شدم خيلي از حرفا رو همينجا بزنم! (بعضي از حرفام اصلا به اين تاپيك ربط نداره و منظورم اين تاپيك خاص نبوده!).

اميدوارم وضع انجمنها مثل سابق بشه تا بازم بتونم كنار شما و با شما فعاليت كنم!
دوستدار هميشگي شما

سايان

emad4000

Member
با اجازه استادان عزيز
عزيزان من قصد انتقاد از مطلب رو ندارم.آموزشش عالي بود.فقط چون بچه ها پرسيدند كه شكل واقعيش چه جوريه به سوالشون پاسخ ميدم:
اولا گوشه هاي نمودار بايد تيز باشه
دوما شيب خطوط خيلي زيادتره
سوما خطه اول يه كم صاف ميره بعد يهو ميپره بالا نه اينكه مدام بالا و پايين بره
چهارما بايد بك گراندش سياه باشه و خطه سبز
پنجما پنجما غلطه درستش خامسا است.
ششما ما خاك پاييم.در مقابل شما اسقفان اعظم ما موري بيش نيستيم.عزيز دل بيدين.باي باي :oops: :oops:

Mandana

Active Member
سايان به نظر من حرفت اشتباهه.چون ما اومديم اينجا چيزي ياد بگيريم.وقتي يكي ميدونه چجوري با دستكاري ميشه بهترش كرد چرا به بقيه نگه تا همه استفاده كنند؟!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
بازم دارم عهد شكني ميكنم اما خوب...

آبتين به من دقت نكردي گفتم خيلي از حرفام مربوط به اين تاپيك محض نيست. من كي گفتم نگيد چه جوري بهتره يا بدتر ! من گفتم به خود آموزش گير نديد. اوني كه بلد بوده از قبل چرا خودش قبلش همت نكرده بود و آموزش رو بزاره!

نميدونم حرفم رو ميفهمي يا نه! ما عادت كرديم كه اكثرا صبر كنيم تا يه نفر پيدا بشه و چيزي را كه شايد ما بهترش را بلديم آموزش بده و بعد بگيم كه آره چرا اينجاش اينجوره يا مثلا اينطور نيست ! من دارم ميگم منظورم اين تاپيك نيست! من به طور كلي گفتم اگر به اكثر آموزشها دقت كنيد نمونه هاي زيادي ميبينيد! و فقط هم در انجمن هاي ايراني ، در اكثر انجمنهاي خارجي تنها به تبادل نظر پرداخته ميشه ! منظورم اينه كه نشينيم بيرون گود و فقط بگيم لنگش كن!

نميدونم چرا نميتونم منظورم را درست بهتون برسونم! اميدوارم متوجه بشيد منظور من را !

خلاصه شايد يكي از دلايل ترك موقت من همين مطالبي بود كه گفتم!

سايان

Mandana

Active Member
آها شايد منظورت اينه كه بعضي ها ميان ميگن خيلي پيش پا افتادس.منظورت همينه؟به نظر منم كار درستي نيست.

Ghamnevis

Well-Known Member
بازم عهد شكني...

آره اما نه دقيقا !توي انجمن هاي خارجي اگر كسي پيشنهادي ميده نمونه كارش رو خودش ميزاره و توضيح ميده! (البته اكثرا) .

ما نميدونم به فرض همين آرتا چه قدر روي اين آموزش وقت صرف كرده !؟ بعد اگر بيايم و ...
خلاصه ديگه تقريبا همين چيزي كه گفتي ! گاهي خود من اگر صدتا فحش بهم ناراحت نشم و بگ از سر نادانيه ولي يه وقتهايي كه يكي مياد و كارك رو لوث ميكنه خيلي ناراحت و دلسرد ميشم و ديگه رمقي واسه انجام كارهاي بعدي ندارم!

سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
بازم عهد شكني...

آره اما نه دقيقا !توي انجمن هاي خارجي اگر كسي پيشنهادي ميده نمونه كارش رو خودش ميزاره و توضيح ميده! (البته اكثرا) .

ما نميدونم به فرض همين آرتا چه قدر روي اين آموزش وقت صرف كرده !؟ بعد اگر بيايم و ...
خلاصه ديگه تقريبا همين چيزي كه گفتي ! گاهي خود من اگر صدتا فحش بهم بدن ناراحت نشم و بگم از سر نادانيه ولي يه وقتهايي كه يكي مياد و ارزش كارم رو لوث ميكنه خيلي ناراحت و دلسرد ميشم و ديگه رمقي واسه انجام كارهاي بعدي ندارم!

سايان

Mandana

Active Member
دوبار عهدتو شكستي:wink: دو تا ارسال دادي.والله منم نميدونم.ولي در مورد نظرات سيقه اي حق با توه.راستي لوث يعني چي؟!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
بار سوم كه عهد ميشكنم!

لوث يعني بي ارزش كردن!؟ ايراد الكي گرفتن (احتمالا به خاطر حسادت يا خود بزرگ بيني!)

بار آخرم بود كه عهد شكني كردم.

پس خداحافظ تا رديف شدن اوضاع...

كاري با من داشتيد يا پيغام خصوصي بديد يا به همين آيدي در ياهو pm بديد. در ضمن اين ID هم هست : Sayan_Soft .

سايان

Mandana

Active Member
منظورم اين نبود كه ديگه پيغام نده.اگه نگاه كني يه ريپلي رو دوبار ارسال كردي.براي همين گفتم

Ghamnevis

Well-Known Member
ديگه بار آخره ;)

من كه به خاطر تو نگفتم ديگه ريپلي نميزنم! من ديگه اينجا كاري واسه انجام دادن ندارم! ديگه كششي ندارم به اين انجمنها بدون بودن بچه ها !

ديگه جدا خداحافظ تا روزي كه...

سايان

ARTA_ADOBE CO

Active Member
از اقاي غم نويس تشكر ميكنم كه عين واقيعت و حرف دل بچه ها رو زدي
اقا من يه دفعه گفتم مدل واقعيش را نديده بودم حالا يكي مياد ميگه اينجوريش كني بهتر ميشه اونجوريش كني بهتر ميشه !
اقا اين اموزش را كه ديدي برو خودت هر جور دوست داري درست كن دعوا نداريم كه من از انتقادات شما دلسرد نميشم ولي شما بگيد ادم با هزار بد بختي يه اموزش مينويسه بعد مياد ميبينه كه ......

در ضمن من نگفتم كه براي هميشه ميرم اين حرفهاي من نوعي اعتصاب بود تا يه سر و ساموني بدن به اين انجمن كه ماشا ا.. عمرا !
من كه از رو رفتم !

Mandana

Active Member
ماشالله.اوقور بخير(فكر كنم همين جوري بنويسن)
آرتا جان اگه كسي حرفي زده منظوري نداشته.منم منظوري نداشتم.اگه واست سو تعبير شده خودم و از طرف بقيه هم هم معذرت ميخوام

ARTA_ADOBE CO

Active Member
نه عزيز بايد همه رعايت كنند گرچه اين ايراني ها ادم بشو نيستن ببخشيد ها !

جدیدترین ارسال ها

بالا