اموزش ساخت عضويت لطفا

rockboys

New Member
سلام دوستان ببخشید من یه خواهش دارم می خواستم اكه بشه كسی یه اموزش در مورد ساخت عضویت در یك سایت رو اموزش بده مثلا هر كسی كه می خواهد وارد یه سایت بشه اول عضو بشه بعد وارد سایت بشه یه عضویت ساده ممنون می شم كامل توضیح بدید با ارتباط با دیتابیس باشه یعنی اموزش ساخت دیتابیس هم بدید و طریق وارد شدن به سایت و وقتی كه طرف وارد سایت شد اون شخص رو تا زمانی داخل سایت هستش سیستم شناسایی كنه و از اون هی یوز پاسورد نپورسه البته اكه می شه امنیت اون رو هم توضیح بدید یعنی یه كد امنیتی و اطلاعاتي كه از كاربر مي پرسه فارسي باشه و يه لينگ خروج هم داشته با شه ....ممنون بای

خواهش مي كنم يكي بيايد مردونگي كنه جواب بده و اموزش رو بده​

Y.P.Y

Well-Known Member
خواهش مي كنم يكي بيايد مردونگي كنه جواب بده و اموزش رو بده
شما مردونگی کنید و جستجو کنید. در تالار و اینترنت.
هلو دیگه نمی پره تو گلو...

perlinpars

Active Member
جوینده یابنده است

دوست عزیز
شما سعی کن یه مقداری محترمانه برخورد کنی چون میدونی که قرار هست افراد اینجور جاها چیز یادبگیرن و همچنین شما وقتی میخوایی چیزی از کسی یاد بگیری متوقع نباشه و از کلمات نا مناسب استفاده نکن چون اونموقع اگر کسی هم بخواد کمکی کنه بیخیال میشه.
اینجا همه به اندازه کافی مشغول هستند و به اینخاطر اون دوستمون به شما گفت سرچ کن پیدا میکنی تا کمک کنه سریعتر به جواب برسی
حالا در کل شما این تاپیک رو بخون یه چیزایی گیرت میاد
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=77487&highlight=php+login
در ضمن تو گوگل هم میتونی دنبال membership وmember login و یا php login بگرد کلی مطلب و آموزش و اسکریپت گیرت میاد
در کل کد نویسی یه همچین چیزی کار راحتی هست و سخت نیست اما منطقی نیست وقتی سیستمهای مناسبی از قبل نوشته شده رو کنار بزاریم و خودمون بنویسیم. بررسی کنید سوالی بود در خدمت هستم.

rockboys

New Member
من قست توهين نداشتم

دوست عزیز
شما سعی کن یه مقداری محترمانه برخورد کنی چون میدونی که قرار هست افراد اینجور جاها چیز یادبگیرن و همچنین شما وقتی میخوایی چیزی از کسی یاد بگیری متوقع نباشه و از کلمات نا مناسب استفاده نکن چون اونموقع اگر کسی هم بخواد کمکی کنه بیخیال میشه.
اینجا همه به اندازه کافی مشغول هستند و به اینخاطر اون دوستمون به شما گفت سرچ کن پیدا میکنی تا کمک کنه سریعتر به جواب برسی
حالا در کل شما این تاپیک رو بخون یه چیزایی گیرت میاد
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=77487&highlight=php+login
در ضمن تو گوگل هم میتونی دنبال membership وmember login و یا php login بگرد کلی مطلب و آموزش و اسکریپت گیرت میاد
در کل کد نویسی یه همچین چیزی کار راحتی هست و سخت نیست اما منطقی نیست وقتی سیستمهای مناسبی از قبل نوشته شده رو کنار بزاریم و خودمون بنویسیم. بررسی کنید سوالی بود در خدمت هستم.

دوست عزيز من هيچ وقت قست نداشتم به كسي بي احترامي كنم از شما هم تشكر مي كنم بابت راهنمايت ولي اون اقا با لحن مسخره كنندي با من صحبت كرده شما بايد اون سرزنش كنيد نه منو بازم من معذرت خواهي مي كنم من دوست ندارم از كدهاي اينو اون استفاده كنم مي خواهم يكي پيدا بشه و كلا توضيح بده طريقه ساختن لوگين و عضويت من خودم بلد هستم ولي تو ارتباط با دتيابيس با مشكل بر خورد كردم براي همين مي خواهم يكي از اول توضيح بده ببينم مشكل كار من كجا بوده:rose:

25mordad

Member
اول بگو چی بلدی ؟ چقدر بلدی ؟ بعدش یواش یواش راهنماییت می کنیم که هلو برو تو گلو نشه ... اگر هم دوست داری که یاد بگیری من می تونم یه سری آموزش اینجا بذارم ولی ترجیح می دم که آموزشش مستقیم نباشه یعنی به صورت پروژه پروژه می ریم جلو تا یه چیزی یاد بگیری ..... اگر هم این روش دوست نداری که فبها .. ما هم شروع نکنیم به این مدل آموزش ... این مدرک و دلیل روشن برای این که مجبوریم این جوری آموزش بدیم و نه مستقیم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=111137

آخرین ویرایش:

Omid PLUS

Member
دوست عزیز شما بگو تا کجاش رو کار کردی و دقیقاً کجاش به مشکل برخوردی، اینجا هستیم که کمکت کنیم، قرار نیست اینجا شما بگی و دوستان هم برات چیزی کامل طراحی کنن، شما خودت انجام بده، هرجا به مشکل خوردی بپرس کمکت می کنیم.:rose:

foxdl

Member
من اول يه صفحه درست كردم كه كاربران بتون داخل اون يوزر و پاس وارد كنن بعدش يه دكمه گذاشتم براي ثبت نام كه اكر كسي يوزر پاس نداره عضو بشه و وقتي كه همه اطلاعاتشو درست وارد كرده بود به يه صفحه بره كه بگه ثبت نام شما تكميل شد و تمام اين كار هارو انجام مي داد ولي من فهميدم كه مشكل من اينجا هستش كه در ارتباط با ديتابيس مشگل دارم چون من اطلاعات كه تو فرم گذاشته بودم فارسي بود و در داخل ديتابيس اينگليسي مي خواهم يكي بياد بگه چه كار كنم كه وقتي فارسي استفاده مي كنم بتونم اون با ديتابيس مچ كنم و انقدر از اينو اون پرسيدم كه اعصابم خورد شد چون دقيقا جواب نمي دادن البته اون كد هاي رو هم كه نوشته بودم پاك شد . و حالا مي خواهم به كمك يكي بتونم از اول شروع كنم به نوشتن در ضمن من يه برنامه نويسي حرفه اي هم نيستم و تازه شروع به كار كردم
از 25mordadخواهش مي كنم كه هر جور صلاح مي دونه اموزش خودشون شروع كنن منم مي شم از شون وجبران مي كنم يه روزي اكه بتونم
اكه توضيحاتم كمه بگيد تا بيشتر توضيح بدم در مورد مشكل كارم

Omid PLUS

Member
من اول يه صفحه درست كردم كه كاربران بتون داخل اون يوزر و پاس وارد كنن بعدش يه دكمه گذاشتم براي ثبت نام كه اكر كسي يوزر پاس نداره عضو بشه و وقتي كه همه اطلاعاتشو درست وارد كرده بود به يه صفحه بره كه بگه ثبت نام شما تكميل شد و تمام اين كار هارو انجام مي داد ولي من فهميدم كه مشكل من اينجا هستش كه در ارتباط با ديتابيس مشگل دارم چون من اطلاعا?8تونم از اول شروع كنم به نوشتن در ضمن من يه برنامه نويسي حرفه اي هم نيستم و تازه شروع به كار كردم
از 25mordadخواهش مي كنم كه هر جور صلاح مي دونه اموزش خودشون شروع كنن منم مي شم از شون وجبران مي كنم يه روزي اكه بتونم
اكه توضيحاتم كمه بگيد تا بيشتر توضيح بدم در مورد مشكل كارم

اگه مشکلت فقط فارسیه بودن اطلاعات هستش، 2راه داری:
1. راه اول، encoding رو توی DataBase روی UTF8 بزار و همچنین، encoding صفحه سایتت رو هم UTF8 بزار مشکلت حل میشه.

2. تمام اطلاعات فارسی رو به صورت encode شده توی DataBase ذخیره کن.

25mordad

Member
من گفتم که اول بگو چی بلدی چی بلد نیستی و ...
مثلا دیتا بیس ساختی یا نه چه جدول هایی داره و چه فیلد هایی
صفحه ای که برای گرفتن یوزر و پس ساختی رو بفرست
اصلا بگو چقدر html و css و php بلدی مثلا من باید بدونم که چه جوری این صفحه ی ورودی فرم رو ساختی و اطلاعات روی دیتا بیست چیه و ... و.... و...خلاصه این که یه امتحان تعیین سطح از خودت بگیر نتیجشو بذار ببینیم باید از کجا شروع کنیم

LordEfazati

Member
بهترین کار اینه که هر چی درست کردی رو بفرستی تا دوستان مشکلشو حل کنند و بهت بدن

اگرم ننوشتی و اصلن بلد نیستی و در حد معمول پی اچ پی و اچ تی ام ال و ... رو بلدی
می تونی http://www.ineedtutorials.com/articles/complete-advanced-login-member-system-php-tutorial رو ببینی
اموزش کاملی هست که اصلن سخت هم نیست

موفق باشی
افاضاتی

25mordad

Member
با تشکر از لرد عزیز در لینکی که ایشون داده می تونید راحت یک جدول بسازی و تموم کارها رو پله پله برات توضیح داده اگه از روش خوندی و فهمیدی که کارت درسته وگر نه می تونیم همون صفحه رو یواش یواش فارسیش کنیم

foxdl

Member
دوستان خيلي ممنون من اون كد ها رو گفتم كه از سيستم پاك شده ولي امرور مي شينم از اول كد ها رو مي نويستم كه يه سريشو دارم و بعد لينكشو مي زارم اينجا كه ببينت مشكل كارم كجاس خيلي ممنون از اقاييLordEfazati و25mordad اون مطلب ها رو هم مي خونم ببينم چي مي شه بازم ممنون

foxdl

Member
سلام دوستان من اون كد ها رو نوشتم به كمك اون اموزشي كه اقايي LordEfazati فرستاده بود ولي بازم يه مشكلي دارم مشكل اينه كه وقتي مي خواهم عضو بشيم وقتي مشخصات رو وارد مي كنم پيغام خطا مي ده مي كه ثبت نام شما انجام نشد ولي وقتي ديتابيس رو نگاه مي كنم تمام اطلاعاتي كه وارد كردم تو ديتابيس ذخيره مي شه ولي وقتي كه تو قسمت لوگين هم يوزر و پاسو وارد مي كنم بازم اخطار مي ده كه ثبت نام نكردي مي شه بگشيد مشكل كجا هستش و يه سوال ديگه الان من با برنامه wamp كار مي كنه و اون به صورت خودكار يه ديتابيس ساخت به اسم test و با اون سيستم بالا مياد من مي خواهم كاري كنم كه با اون ديتابيسي كه خودم ساختم سيتسم بالا بياد مي شه بگيد بايد چي كار كنم
و مي شه يه توضيح در مورد اين فايلها بديد تو اون اموزش بود من زياد متوجه نشدم اينها چي هستن و به چه دردي مي خورن
user.functions.inc.php
validation.functions.inc.php
mail.functions.inc.php
login.functions.inc.php
functions.inc.php
display.functions.inc.php
changepassword.php
البته داخل اينها يه سري كد هستش مي خواهم بدونم كار اين كدها چي هشت ممنون اكه توضيح بديد البته اوميدوارم هلو بپر تو گلو نشه

LordEfazati

Member
یعنی چی با اون بالا میاد ؟
ومپ یه چیزی داره به نام پی اچ پی مای ادمین که توش دیتا بیس درست می کنی
بعد با اون یوزر نیم و پسوردی که دادی به دیتا بیسی که تو می خوای وصل میشه ... خودش که همینطوری وصل نمیشه

راجع اونم فایلایی که درست کرد آپلود کن بده

این مخصوص توابع کارن

foxdl

Member
یعنی چی با اون بالا میاد ؟
ومپ یه چیزی داره به نام پی اچ پی مای ادمین که توش دیتا بیس درست می کنی
بعد با اون یوزر نیم و پسوردی که دادی به دیتا بیسی که تو می خوای وصل میشه ... خودش که همینطوری وصل نمیشه

راجع اونم فایلایی که درست کرد آپلود کن بده

این مخصوص توابع کارن

اوكي اپلود مي كنم مي فرستم

foxdl

Member
منظورم از اينكه بالا مياد اينه كه با sql test تمام كارهاشو انجام مي ده ديتابيس يعني هر چي مي خواهم ذخيره كنم مي ره تو test من مي خواهم كاري كنم كه تويي sql كه خودم ساختم ذخيره بشه اطلاعات و همچين اروري نده پي اچ پي ماي ادمين تو wamp

پرونده پيكربندي شما حاوي تنظيماتي است (كاربر root بدون اسم رمز) كه مرتبط با حساب پيش‌فرض MySQL مي‌باشد. اجراي MySQL با اين پيش‌فرض باعث ورود غيرمجاز مي‌شود ، و شما بايد اين حفره امنيتي را ذرست كنيد.

و اقايي لرد چه جوري مي تونم تو سايت اون كد ها رو اپلود كنم و اينجا قرار بدم در اين مورد يه كمك كني ممنون مي شم

LordEfazati

Member
کنار صفحه تو پی اچ پی کمای ادمین یه اسم کشویی هست که مثلن نوشته test(0) که کنارش یه مثلث سیاه داره که می زنی باز می شه ... روی اونی که می خوای بزن میره توش ... من اینطور فهمیدم که نمی تونی تو اون بری ! احتمالا اشتباه فهمیدم

بالای صفحه نوشته ارسال پاسخ ...
اونو بزن ... پایین جایی که می تونی متن بنویسی چند تا گزینه هست که یکیش آپلوده

جدیدترین ارسال ها

بالا