من سایتی طراحی کردم که با php و mysql کار می کنه. برای امنیت سایتم باید چه نکاتی را رعایت کنم؟
O oys New Member Aug 23, 2011 #1 من سایتی طراحی کردم که با php و mysql کار می کنه. برای امنیت سایتم باید چه نکاتی را رعایت کنم؟
felix Member Aug 23, 2011 #2 oys گفت: من سایتی طراحی کردم که با php و mysql کار می کنه. برای امنیت سایتم باید چه نکاتی را رعایت کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... پیشنهاد میکنم از یک اسکنر استفاده کنی تا سایتی رو که ساختی چک کنه و مشکلاتش رو بهت بگه بعد اونا رو فیکس که چون نمیشه تو یه پست تمام مشکلات امنیتی رو گفت
oys گفت: من سایتی طراحی کردم که با php و mysql کار می کنه. برای امنیت سایتم باید چه نکاتی را رعایت کنم؟ کلیک کنید تا باز شود... پیشنهاد میکنم از یک اسکنر استفاده کنی تا سایتی رو که ساختی چک کنه و مشکلاتش رو بهت بگه بعد اونا رو فیکس که چون نمیشه تو یه پست تمام مشکلات امنیتی رو گفت
iran-TEC Member Aug 23, 2011 #3 این فایل کمک زیادی بهت می کنه پیوست ها 15 لايه امنيتي در طراحي و ت....pdf 599.4 کیلوبایت · بازدیدها: 59
phpweb Active Member Aug 24, 2011 #4 یکی از هزارن نکته امنیتی. توی سیستم آپلود فایل، هکر می تونه یه فایل با پسوند php4 آپلود کنه و اگه شما مانع آپلود چنین پسوندهایی نشید، سایتتون کلا از دست می ره !
یکی از هزارن نکته امنیتی. توی سیستم آپلود فایل، هکر می تونه یه فایل با پسوند php4 آپلود کنه و اگه شما مانع آپلود چنین پسوندهایی نشید، سایتتون کلا از دست می ره !