امنیت در آپلود فایل

amirepsilon

Active Member
سلام
دوستان برای امنیت در آپلود فایل چه کارهایی باید انجام بدیم ؟
که مثلا افراد فایل مخرب آپلود نکنن
در ضمن
من میخوام کاربران فقط فایل های صوتی بتونن آپلود کنن. راهکار چیست ؟
ممنون

Cyletech

Member
1. باید فرمت فایل رو دقیق چک کنی و اینم بخاطر بسپاری که فرمت رو میشه تغییر داد و فرم رو گول زد. ولی تاحدودی جلوی اینم میشه گرفت.
2. برای آپلود حداکثر و حداقل سایز رو مشخص کن.
3. فرمت هایی که فقط باید آپلود بشن رو اجازه بده. من یه سایت آپلود میدونم که شاید خیلی ازش استفاده میشه و زیرش نوشته فقط تصاویر با فرمت های فلان. ولی من فایل zip هم آپلود کردم ! این مربوط به امنیت پایین اون نرم افزار میشه.
4. رفرر رو حتماً چک کن از سمت سایت خودت باشه نه خارج سایتت.
5. این مورد به مورد یک نزدیکه.. میتونی و بهتره فایل هاتو rename کنی چون ممکنه یه فایل همچین اسمی داشته باشه alirezaimage.php.gif !!
6. سطح دسترسی فولدری که توش آپلود می کنی رو درست تنظیم کن یعنی 777 نده . یه چیزی بذار که خود نرم افزار بتونه فقط بهش دسترسی داشته باشه
7. سعی کنی به کاربرانت بدون لوگین کردن اجازه آپلود ندی. اینطوری بهتر هم میتونی فایل هارو مدیریت کنی و هم کاربرا رو.

یه تا لینک خوب در مورد mime_type ها
http://php.about.com/od/advancedphp/ss/php_file_upload_4.htm

amirepsilon

Active Member
ممنون واقعا علیرضا. یکی از بهترین جوابهامو گرفتم
جالا اگه زحمتت نیست چند تا سوال:
1. چطوری حداکثر سایز فایل رو چک کنم، بعد فایل رو منتقل کنم به سرورم؟
2. نکته رفرر که گفتی خیلی جالب بود. منظورت اینه که با $_server چک کنم دیگه ؟
3. سطح دسترسی فولدر (غیر از دستی تو فایل منیجر) چطوری میشه تنظیم کرد.
4. من برای هر کاربر یک فولدر میسازم که فالشو بریزه توش. نظرتون چیه ؟

Cyletech

Member
ممنون واقعا علیرضا. یکی از بهترین جوابهامو گرفتم
دو حالت داره. یا من جواب خوبی بهت ندادم و شما همینطوری گفتی بهترین جواب میتونه باشه یا کلاً فکر می کنی همه اینجان تو نت که بی مزد و مواجب برای شما زحمت بکشن و شما هم یه تشکر خشک و خالی نکنی ! (نیازی به تشکر نیست ولی این فرهنگ باید تو ایران جا بیافته!!!!!!)
دوستان دیگه بیان زحمت بکشن پاسخ سوالات شما رو بدن من دیگه نیستم ...

i-php-i

Active Member
من شنیدم که بدون اف تی پی فایل آپلود کنیم، اگر مجوز پوشه 777 نباشه فایل آپلود نمی شه.

ایا این مطلب درسته و آیا این یه نقص توی توابع مربوط به آپلود فایل از طریق پی اچ پی نیست؟

k2-4u

Well-Known Member
من شنیدم که بدون اف تی پی فایل آپلود کنیم، اگر مجوز پوشه 777 نباشه فایل آپلود نمی شه.

ایا این مطلب درسته و آیا این یه نقص توی توابع مربوط به آپلود فایل از طریق پی اچ پی نیست؟

درسته . این نقص نیست برای امنیت بیشتره
و البته به تنظیمات سرور هم بستگی داره

(پی نوشت : لطفا برای سوالات خود تاپیک جدید باز کنید و در تاپیک ها از موضوع بحث خارج نشوید ممنون )

جدیدترین ارسال ها

بالا