مشکل ؟!
کی ؟! چی ؟! کجا ؟!
چه کسی مشکل دارد ؟ من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در جهان Open Source ، یک کار کافی نیست .... یک سیستم عامل ویندوز کافی نیست و باید لینوکس هم باشد .... یک شرکت اپل کافی نیست .... یک ایران خودرو کافی نیست ......
من این مبحث رو باز کردم تا هر کس که روی این پروژه کار کرده است ، کارش را برای همه ی دوستان قرار بدهد و این مبحث تبدیل به یک بانک خوب کارهای امنیتی شود .
کلا میخواستم بدونم کمبودی رو در این پلاگین احساس میکنید یا نه که اینطور که برداشت کردم شما دنبال راه حلهای مختلفی هستین تا روشی بهتر و سریعتر رو انتخاب کنید و به کار ببندید. در مورد این مقایستونم باید بگم این مقایستون اصلا برای این بحث و بیلدر نمیگنجه و کلا قابل قیاس نیستن , چندین روش برای تامین امنیت فایلهای بیلدر وجود داره یکی روشی که در پلاگین آریانا استفاده شد و دیگری دستورات رو تو پلاگین تعریف کنید و پلاگین اون دستورات رو به پنجره برنامه شما بفرسته که این روش چیزی شبیه پلاگین آریانا میشه و دیگری ساخت یک برنامه که نذاره ردی از فایل کمپایل شده شما وجود داشته باشه تا از دکمپایل شدن فایل شما جلوگیری بشه که با تامین نقاط ضعف میشه امنیتی 95% رو برای فایلتون بوجود آورد که قبلا خودم میخواستم چنین برنامه ای رو بنویسم ولی بدلایلی بیخیال شدم و دیگری تغییر توابع و روش کار فایلهای Player و بیلدر که در این روش شما باید دست به کرک اینها بزنید که فکر نمیکنم روش مناسبی باشه و روش آخر که مجددا یکی بشینه یک Player برای بیلدر بنویسه که فکر نمیکنم کسی اینکار رو انجام بده و معقولانه باشه چون خیلی زمانبر و در آخر وقت هدر کردنه.
توصیه هم میکنم بدنبال روشهای دیگری نباشید چون همشون نقاط ضعف زیادی رو دارن و براحتی قابل دکمپایل کردن هستن و همه این راههایی که ارائه شد همش تغییر در فایلهای کمپایل شده بود تا یکجور طرف رو گول بزنن و ردی از سورسشون رو گم کنن که میشه گفت امنیتی در حد 2% رو برای فایلهاشون به ازمغان میاوردن.
در آخر بهتره از خودمون بپرسیم آیا بعد از گذشت چندین سال کسی پیدا نشده که بتونه امنیت خوبی رو برای فایلهای بیلدر بوجود بیاره باید بگم چرا اساتید زیادی تو این انجمن بودن و هستن که قادر به انجام چنین کاری هستن و بودن ولی کسی حاضر نمیشه وقتش رو همینطوری روی چنین چیزی بذاره و به صورت رایگان اینجا قرارش بده و کلا قرار دادن روشی هم به صورت رایگان باعث پایین آمدن امنیت و ارائه شدن روش شکستنشون میشه.