امنیت ؟!!

asgari_aw

New Member
سلام دوستان عزیزم
من یک سوال بسیار ساده از شما دارم ............ معمولاً برنامه Multimedia Builder رو با چه برنامه ای هک می کنند و کد رو مشاهده می کنند ؟
لطفاً لینک دانلود آن برنامه را برایم بفرستید ..... ( این سوال فقط به منظور چک کردن امنیت فایل های خودم است )

با تشکر از همه ............ :rose:

m javad

کاربر متخصص
peyman136 : شما مطمعن باشید فایل های بیلدر امنیت نداره میشه کاری کرد که سخت دیکد بشن اما میشن پس بهتره کلن بیخیال بشی و دنبال موضوع رو نگیری
پلاگین آریانا امنیت کامل برای برنامه های ساخته شده با بیلدر را فراهم میکنه.

آخرین ویرایش:

WARRIOR22

Member
ببخشید که اینجا پست زدم ولی دیدم یه جورایی مرتبط هستش
خوب من با پلاگین اریا کار نکردم ولی من روشی رو پیاده ریزی کردم که فکر کنم نشه سورس رو در اورد و تقریبا یه روش ابتکاری هستش ولی جوابگو هستش

من فایل پروتکت شده رو میزارم ببینم کی میتونه هکش کنه و سورسش رو دربیاره (لطفا امنیت فایل رو بررسی کنید و بگین از صد چنده )

اگه جواب بده...

پیوست ها

• lock.rar
    1,006.1 کیلوبایت · بازدیدها: 128
آخرین ویرایش:

WARRIOR22

Member
سلام خب این روش اول بود روشی دوم و سوم هم موجوده که نسبت امنیت اونها خیلی کاملتره که دارم کاملش میکنم البته با پلاگین اریانا

پلاگین اریا رو بررسی کردم و انالیزش کردم خوبه و عالی و جالب واقعا باید به شما دوست عزیز m javad احسنت گفت

پلاگین اریا خیلی عالی برنامه نویسی شده ولی من با اجازه m javad عزیز دارم پلاگینشون رو به ام ام بی پیوند میزنم یعنی دیگه احتیاجی به فراخوانی پلاگین و تبدیل کد ندارید یه جورایی دارم ام ام بی رو هک میکنم وقتی کامل بشه همبنجا ربلیزش میکنم

آخرین ویرایش:

zare_a87

Member
سلام
عالی بود
ای ول بابا گلی به جمالت
به این میگین امنیت!

راستی چه جوریه
بگو ما هم بدونیم و بتونیم توی پروژه هامون استفاده کنیم.
با تشکر

m javad

کاربر متخصص
دوستان امنیت فایل رو بررسی کردین؟

خوبه یا بد؟
فایلتون متاسفانه امنیت نداره
به همون راحتی قبل ریسورس میشه
با اینکه تیک add secure layer رو هم زده بودید!
حجم فایلتون هم عجیب هست
با یه dump گیری از پروسس برنامتون خیلی راحت میشه روش پک کردن یا به قول خودتون پروتکت کردنش رو پیدا کرد

ای ول بابا گلی به جمالت
به این میگین امنیت!
میشه بگید چه طور به این نتیجه رسیدید؟، سورس برنامه بعد از اجرا مثل هلو شسته شده رو رم موجوده !!!!!

پلاگین اریا خیلی عالی برنامه نویسی شده ولی من با اجازه m javad عزیز دارم پلاگینشون رو به ام ام بی پیوند میزنم یعنی دیگه احتیاجی به فراخوانی پلاگین و تبدیل کد ندارید یه جورایی دارم ام ام بی رو هک میکنم وقتی کامل بشه همبنجا ربلیزش میکنم
نمی تونید این کار رو بکنید

zare_a87

Member
فایلتون متاسفانه امنیت نداره
به همون راحتی قبل ریسورس میشه
با اینکه تیک add secure layer رو هم زده بودید!
حجم فایلتون هم عجیب هست
با یه dump گیری از پروسس برنامتون خیلی راحت میشه روش پک کردن یا به قول خودتون پروتکت کردنش رو پیدا کرد

میشه بگید چه طور به این نتیجه رسیدید؟، سورس برنامه بعد از اجرا مثل هلو شسته شده رو رم موجوده !!!!!

نمی تونید این کار رو بکنید

میشه بیشتر توضیح بدی

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این فایل شما به ظاهر امنیت داره ولی در اصل نه.
ضمنا بهتر بود که یکم از خودتون مایه میذاشتین نه اینکه از فایل Player جناب مهران که دستکاری شده هم هست استفاده کنید البته خودتون هم مجددا توی فایل Player دستی بردین ولی در آخر سورس کار شما قابل مشاهده بود اگر وقت کردم سورس فایلتون رو پیوست میکنم تا متوجه امنیت پایین کارتون بشین.
پیشنهاد میکنم اگه میخواین برای فایلتون امنیتی رو به ارمغان بیارین از روشهای مناسب و بهتر استفاده کنید که هم امنیت خوبی رو برای فایل شما بوجود بیاره و هم کرک یا دست بردن تو فایل محسوب نشه اینطوری کار ارزشمندی رو دارین وگرنه اگه من بیام تمامی قسمتهای تفسیری فایل Player و بیلدر رو به توابع و نوشته های خودم تغییر بدم مثلا به جای نام تابع StrToFile نام TFileStream قرار بدم اگه شما سورس کار من رو بیرون بکشید که نمیتونید چیزی جز کدهای دیگه که شما متوجه کار توابع و دستورات نمیشید و بیلدرتون هم این توابع رو نمیشناسه و تمامی خطها رو خطا میگیره و اصلا کار معقولانه و جالبی نیست.
چون شما هم میخواین اینکارتون رو اینجا قرار بدین و کار شما کرک کردن فایلها هست خلاف قوانینه و از کارتون استقبال نمیشه که هیچ باهاتون برخوردم میشه.
پیشنهاد دوستانه : اگه امنیت فایل خیلی براتون مهمه از پلاگین آریانا کمک بگیرین یا خودتون یک فایل اجرایی درست کنید تا اجرا کننده فایلهای اگزه بیلدرتون باشه که کار وقت گیری هم نیست.

WARRIOR22

Member
خب میبینم که بحث داغی شده این پستی که داده شد بود برا امنیت و فایل اتچ شده توسط یکی از دوستان بنده با نام کاربری من صور ت گرفته که ادم مطمئنی برای من هستش و امنیت فایل رو هم من در عرض 7 دقیقه انجام داده بودم از انجایی که این روش این یک روش ابتکاری هستش و خوب و فکر کنم 90 درصد کسانی که به نحوه در اوردن سورس مولتی مدیا بیلدر اشنا هستن باز هم در اوردن سورس این فایل سخت باشه و اگه بخوام از همین روش میتونم کاری بکنم که شما نتونید حتی از طریق جستجو تو پروسس و رم هم ننتونید از فایل دامپ بگیرین

من ادم تند خویی نیستم که بیام به شما مثل خودتون جواب بدم جناب loo30fer عزیز همونطور که میدونید من یک کرکرم پس این رو هم بدونید امنیت پلاگین اریانا زیر 10 درصد هستش و براحتی میتونم کد های محافظت شده رو برگردونم ولی در کل برا دعوا نیومدم من همیشه به اونایی که کار بلد باشن ارزش قائلم پس سعی کنید خودتون رو اصلاح کنید

در ضمن به تمامی کاربران مولتی مدیا کار توجه :

مولتی مدیا جدید تو راهه با ورژن کاملا جدید و محافظت شده از اونجایی که ادم صادقی هستمن اینو میگم که از یه طریقی (...) بنده تونستم سورس برنامه مولتی مدیا بیلدر رو بدست بیارم و الان دارم به نوعی کل سیستم برنامه نویسیشو تغیر میدم و انشا ا... موقع اتمام تغیرات و محافظت برا تست ریلیز خواهد شد

loo30fer

من ادم تند خویی نیستم که بیام به شما مثل خودتون جواب بدم جناب loo30fer عزیز همونطور که میدونید من یک کرکرم پس این رو هم بدونید امنیت پلاگین اریانا زیر 10 درصد هستش و براحتی میتونم کد های محافظت شده رو برگردونم ولی در کل برا دعوا نیومدم من همیشه به اونایی که کار بلد باشن ارزش قائلم پس سعی کنید خودتون رو اصلاح کنید
شاید خودتون پست بنده رو با لحن تندخویی خوندید وگرنه بنده پستم رو بسیار دوستانه و به نوعی حرفم رو متذکر شدم و پیشنهاد دادم وگرنه من هیچ وقت بدین شکل با کسی صحبت نمیکنم مگه اینکه بهم توهین شده باشه.
خوب شما که میگین امنیت پلاگین آریانا اینقدر پایینه چرا تو همون تاپیک مطرحش نکردین و خلافش رو ثابت نکردین ؟
ضمنا بنده خودم رو اصلاح کنم عجب!!!!
مولتی مدیا جدید تو راهه با ورژن کاملا جدید و محافظت شده از اونجایی که ادم صادقی هستمن اینو میگم که از یه طریقی (...) بنده تونستم سورس برنامه مولتی مدیا بیلدر رو بدست بیارم و الان دارم به نوعی کل سیستم برنامه نویسیشو تغیر میدم و انشا ا... موقع اتمام تغیرات و محافظت برا تست ریلیز خواهد شد
بهتره یک چیز رو در این مورد بدونید که قبلا یکی از دوستان چنین کاری رو کرد و تو انجمن قرارش داد ولی اون تاپیک توسط مدیران حذف شد و مال شما هم همینطور میشه چون بحث کرک و انجامش خلاف قوانینه.
ضمنا برام جالبه که شما میتونید سورس فایلهایی که خروجیشون کمپایلر هست رو بدست بیارین آخه اینها که نه بیلدرن و نه امنیت بیلدر رو دارن , بنده خیلی مشتاقم فایلم رو که با دلفی کمپایل کردم رو به شما بدم تا سورسش رو تحویل بنده بدین اگه مایل بودین از طریق پیغام خصوصی به بنده اطلاع بدین تا فایلم رو برای شما ارسال کنم زیادم نمیخوام اینجا در موردش بحث کنم چون بحث به حاشیه کشیده میشه و اینکار اسپم محسوب میشه.

m javad

کاربر متخصص
از انجایی که این روش این یک روش ابتکاری هستش و خوب و فکر کنم 90 درصد کسانی که به نحوه در اوردن سورس مولتی مدیا بیلدر اشنا هستن باز هم در اوردن سورس این فایل سخت باشه و اگه بخوام از همین روش میتونم کاری بکنم که شما نتونید حتی از طریق جستجو تو پروسس و رم هم ننتونید از فایل دامپ بگیرین
هیچ وقت نمیتونید این کار رو بکنید،
اگه یه بار تنها یه بار سورس یه فایل بیلدر رو از رو رم استخراج میکردید ز کل بیخیال تلف کردن وقتتون برای پک کردن و .... فایلهای بیلدر میشدید، هر کاریشم بکنید باز هم نحوه ی اجرای اون فایل و استخراج اطلاعات توسط اون پلیر همونه

نقل قول اول:
پلاگین اریا رو بررسی کردم و انالیزش کردم خوبه و عالی و جالب واقعا باید به شما دوست عزیز m javad احسنت گفت
پلاگین اریا خیلی عالی برنامه نویسی شده

نقل قول دوم:
من یک کرکرم پس این رو هم بدونید امنیت پلاگین اریانا زیر 10 درصد هستش و براحتی میتونم کد های محافظت شده رو برگردونم

حالا ما آخرش نفهمیدیم کدوم شخصیتتون راست گو تره !!!!!!!

از من میشنوی وقتت رو تلف نکن!

آخرین ویرایش:

WARRIOR22

Member
خب ميبينم كه دست به دست هم داديد و دم از امنيت و اين حرف ها ميزنيد و روند دشمني با من رو اغاز كردين پس بسم ا... فايل هاتون رو لطف كنيد قرار بدين تا ببينم چي بارتونه ولي اگه يه دفعه اون هم به طور ناگهاني يه سري فايل و آموزش در مورد امنيت فايل تون گذاشتم ناراحت نشويد چون ميبينم با من جنگ دارين

جناب M javad شما كه به مبحث كركينك واردين پس بايد خوب بدونين كه ميشه كاري كرد كه حتي از طريق جستجو در رم و پروسس نشه رد فايل رو گرفت اگه ميخوايين نمونه رو براتون پست خصوصي كنم:green:
در ضمن چرا فايل من حذف بشه مثلا چه چيز اين فايل براي شما ضرر داره اتفاقا باعث بالا رفتن امنيت پروژه هاتون ميشه چون در اين ورژني كه دارم روش كار ميكنم جايي براي كرك و در اوردن سورس وجود نداره پس به اين نتيجه ميرسيم ادم منطقي نيستيد:-?

باز هم ميگم هر كسي مايله تا روش هاي امنيت رو ياد بگيره چه مولتي مديا بيلدر و چه برنامه نويسي زبان هاي مختلف با ايدي من در ارتباط باشه :rose:

اينو براي اين نوشتم چون ميبينم به حرف كسي تو اين قسمت مولتي مديا بيلدر گوش داده نميشه بلكه كساني فقط به فكر مطرح كردن خودشون هستن:cool:

آخرین ویرایش:

loo30fer

در جواب تمامی حرفهاتون فقط این رو میتونم بگم (سورس فایلتون رو پیوست کردم)
ضمنا چون شما فایل رو برای تست قرار داده بودین دکمپایلش کردم و سورس رو قرار دادم وگرنه منظوری از اینکار نداشتم.

پیوست ها

• source.rar
    316.2 کیلوبایت · بازدیدها: 41
آخرین ویرایش:

WARRIOR22

Member
دوستان نگاه کنید ببینید این سورس عین فایل قرار داده شده بنده هست یا نه

پس کو عکس های برنامه این که خالیه

loo30fer

نمیدونستم شما به این هم قانع نیستید اگه کامل در نیاوردم چون وقت نداشتم سورس کاملتون رو تو همون پست مجددا پیوست کردم.
دیگه شما مونده بودین بنده رو به سخره بگیرین.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوستان نگاه کنید ببینید این سورس عین فایل قرار داده شده بنده هست یا نه

پس کو عکس های برنامه این که خالیه

من نگاه کردم همون بود. :green:البته هم قبلش و هم بعدش که محمد جان گذاشتن

ببینید قبلا هم کسایی مثل شما بودن که دم از اینجور چیزا میزدن و میگفتن که ال و بل میکنن و ... ولی آخرش به نتیجه ای نرسیدن و خودشون قبول کردن و رفتن حالا شما هم مث اونا بهتره بیخیال این قضیه بشید و اینی هم که میگید پلاگین آریانا امنیت نداره جواد عزیز بارها در این مورد توضیح دادن و همه رو قانع کردن که کار پلاگین چجوری هست و امنیتش چجوری هست پس جای بحثی نمیمونه جز تشکر و قدردانی و خرید این پلاگین ارزشمند از ایشون که زحمات ایشون جبران بشه

در ضمن منتظر اینم نباشیم که رایگانش رو در اختیارتمون قرار بدن چون من به شخصه مخالف این کارم. و خودم در اولین فرصت این پلاگین رو خریداری خواهم کرد.

به شخصه من تا الان از راه های زیادی برای امنیت برنامه هام استفاده کردم و بیهوده بودن ولی الان تنها امنیت برای ام ام بی رو پلاگین قدرتمند آریانا میدونم.

و از جواد عزیز واقعا ممنونم که این پلاگین رو عرضه کردن

و در آخر از محمد عزیز میخوام که وقت ارزشمندشون رو واسه اینجور چیزا و کسا هدر ندن

zare_a87

Member
سلام loo30fer عزیز
اگه ممکنه آموزش دکمپایل کردن این فایل بگید ما هم فیض ببریم!

asgari_aw

New Member
دوستان عزیزم ، هیچ شخصی توانایی ندارد که بگوید فایل من کرک نمی شود .... به هر حال ، چه آسون و چه سخت کرک می شود ....
خب ، ما که نمی توانیم بگوییم بیخیال امنیت !!! می توانیم ؟ آیا درست است که این حرف را بزنیم ؟
.....
.....
.....
.....
در نتیجه بهتر است بجای اینکه فایل های همدیگه رو کرک کنید و به همدیگه کنایه بزنید ، به همدیگه کمک کنید .
همه ی ما به خوبی می دانیم که فایل های بیلدر به راحتی کرک می شوند و امنیت بسیار پایینی دارند ؛ خب ، اعضای حرفه ای .... کرکرهای حرفه ای .... برنامه نویسان حرفه ای ..... متخصصان ، لطفاً به طور مختصر ، در یک پیام ، یک پیشنهاد بدهید که حداقل کرکرهای تازه کار نتوانند سورس رو در بیاورند .....
منتظر تجربه های مفیدتان هستیم ...

با تشکر از تمامی دوستان ....

جدیدترین ارسال ها

بالا