خیر...بهتر نيست به جاي استفاده از Mysql در حالت هاي معمولي از TEXT base (فايل هاي متني) استفاده كرد ؟
رمز عبور درست بذار....اصلا ميشه كه كاري كرد Mysql اصلا هك نشه ؟
شما قیمتهای سرور اختصاصی رو تاحالا نگاه کردید؟برای امنیت بالاتر، از سرور اختصاصی استفاده کن!!
یعنی راهی نیست که بدون رمز عبور هک کردرمز عبور درست بذار....
آره خوب....شما قیمتهای سرور اختصاصی رو تاحالا نگاه کردید؟
برای MySQL خیر.... البته به روز بودن موتور MySQL مهمه...یعنی راهی نیست که بدون رمز عبور هک کرد
نه!! اصولا ایشون به بانک وارد نمی شن.... به برنامه هایی که به بانک وصل میشن وارد میشن.و تمامی هکرها اول رمز عبور را پیدا می کنند؟
آره خوب....
اگر می خوای امنیتت بالا باشه، باید پول خرج کنی!!
برای MySQL خیر.... البته به روز بودن موتور MySQL مهمه...
برای رمز هم تنها راه قطعی brute force می باشد که *می تونه* چندین میلیارد میلیارد قرن طول بکشه!!
نه!! اصولا ایشون به بانک وارد نمی شن.... به برنامه هایی که به بانک وصل میشن وارد میشن.
راه منطقی اش اینه که یک طراح نباید کاری به امنیت در سطح بانک داشته باشه...بالاخره من طراح چيكار كنم ؟
brute force روش آزمون و خطا است.... توی اینترنت یک سرچ کوچیک بکنی هزاران مقاله انگلیسی و فارسی براش میابی.ميشه بيشتر توضيح بدين ؟
دسترسی مستقیم به پایگاه داده کار ساده ای نیست (مگر باگ خاصی پیدا بشه)نه!! اصولا ایشون به بانک وارد نمی شن.... به برنامه هایی که به بانک وصل میشن وارد میشن
فکر کنم اگر تو بخش "درخواست هاستینگ" بپرسید بهتر باشه... اونجا دوستان زیادی می تونند کمکتون کنند.میشه یه سرور اختصاصی ارزون به من معرفی کنید!(جنبه مسخره کردن نداره واقعاً میخوام )