امنيت پرتال Mambo چقدره؟

آقا سلاه به همه بروبچ.
مي خواستم ببينم پرتال Mambo چقر امنه. لطفا دقيقا راهنمايي كنيد. :wink:

من خودم اول میخواستم این cms رو فارسی کنم ولی به دلیل نداشتن فروم مستقل بی خیالش شدم. این نکته باید مشخص بشه که یوزر های مامبو میتونن با یک بار لاگین به همه جا دسترسی داشته باشن یا نه.

از لحاظ امنیت من تا الان نکته منفی راجع به مامبو نشنیدم ولی شما باید حتما مدت یک هفته حداقل وقتت رو در فروم مامبو بگذرونی و کل فروم رو یک بررسی بکنی ببینی اولا چه تعداد نفر و با چه سطحی در تیم دولاپش هستند و ثانیا نکات منفی و مثبت رو دقیقا دربیاری

فارسی کردنش مثل بقیس و باید در قدم اول فایلهای لنگ رو فارسی و utf-8 کنی (مثلا با نوت پد) بقیه موارد شامل فارسی کردن تم و تاریخ هجری رو بعدا باید انجام بدی
به طور کلی این مواد اونقدرا مشکل نیست فقط ممکنه یه مقدار وقتت رو بگیره
آخرین چیزی که میتونم بگم اینه که Mambo در رده بندی برنامه های مدیریت محتوا در رده های اول قرار داره.
یه چیز دیگه بسیار خوشگله (از تمهای مامبو قشنگتر ندیدم تا الان)

آقا ي عشق مدرن از اينكه هميشه مي بينم شما اولين كسي هستيد كه به سولات من پاسخ مي ديد خيلي خوش حالم و ازتون خيلي ممنون.

فارسي كردن متن هاشو حل كردم فقط مشكل تاريخ هجري است. اگه ميشه در اين رابطه توضيح دهيد.

متشكرم.

باید توی فایلهای هسته اصلی cms بگردی و اکثرا این طوریه که یه فایل به نام مثلا function.php توش تابع date اومده و باید اون تابع رو با یک تابع دیگه که تاریخ هجری رو برمیگردونه عوض کنی
فایل php تبدیل میلادی به هجری هم من از همین سایت لینک گرفتم که توش همین تابع اومده
بگردی پیدا میکنی

sambol جان Mambo يك سيستم پرتال هستش. مثل php nuke, xoops, phpx و.... اين سيستم هم مثل ديگر سيستم ها امكانات عضو گيري و نظر سنجي و غيره را داره.

براي مشاهده يك سايت كه با اين پرتال اداره ميشه مي توني به اين لينك بري:
اينجا كليك كن

براي مشاهده امكانات مدير در مامبو اينجا كليك كن.

سايت رسمي مامبو هم اينه:Mamboservers.com

فكركنم فعلا اينقدر كافي باشه :wink:
اگه اطلاعات بيشتر خواستي ما در خدمتيم. 8O

amiri27

Member
سلام ...
آقا من تاريخش رو شمسي كردم ....
اگه مي توني ID تو برام بفرست من فايل هارو برات بفرستم كه اگه درست بوود استفاده كني !

ممنون
اميري

amiri27

Member
من الان برات فرستادم فقط اگه تونستي همين الان يه تك پا بيا ياههو باهات يه كاري دارم !

ممنون
اميري

zfarhad2003

Member
ببخشيد بهتر نمي‌شه بزاري يه جايي واسه دانلود همه بگيرن استفاده كنن

جدیدترین ارسال ها

بالا