امنيت وب سايت و وب هاستينگ

kasraansary

New Member
سلام دوستان
من درباره زبان هاي طراحي سايت اطلاعات كمي دارم، اينو اول گفتم كه وقتي خوستين راهنمائيم كنين يجور بگين كه بفهمم.
من يه سايت دارم كه بصئرت خبري است، و احتمالا بخاطر مذهبي بودنش هست كه مدام تو فكر هك من هستن.

راستش از روزي كه سايت رو ره انداختم تا حالا حداقل 3 بار هكم كردن، دفعه اول خيلي راحت هوم پيج منو با يكسري عكسهاي پورنوگرافي پر كردن، بار دوم جاي صفحات منو با يك سايت روسي عوض كردن و بار سوم هم دومين منو هك كردن.

الان مدتي است كه تقريبا هفته اي يه بار سايت منو ويسوسي ميكنن، و گوگول هم بلافاصله با يه اطلاعيه گنده تا كسي ميخواد بره تو سايت خبر ميدن كه اينجا يه سايت هكري است و ...

روش كارشون الان اينجوريه كه تو صفحه اول سايت من يك ويروس ميگذارن " يك خط زير صفحه اصلي تمپليت من بصورت جاوا نوشته ميشه و بصورت فرم مخفي شروع به دزديدن اطلاعات كساني كه براي بازديد ميان ميكنه"

يكي از دوستام گفت شايد پسورد تو رو بدست آوردن، منم عوضش كردم ولي همين ديروز دوباره عينا همون كار انجام شد.

البته الان من دوباره اون صفحه را درست كردم و پسوردم رو هم عوض كردم، ولي ميخوام راهنمائيم كنيد كه چطور جلوي اينكار رو واسه هميشه بگيرم؟

ميدونم كه اينجا بخاطر حضور دوستان متخصص، تنها و بهترين جايي است كه بايد اين سوال رو مطرح ميكردم.:neutral:

ممنونم و پيشاپيش هم تشكر ميكنم.:rose:

كسري

alimosavi

Active Member
هک ساییتون ممکنه دلایل زیادی داشته باشه

اولین دلیلش ضعف سرور و بروز نبودن نرم افزار ها و پیکربندی بد ون هست

دومین دلیلش هم خود سایت که مکنه حتی با یک حمله sql ساده اطلاعات شما رو بدست بیاورند

خب در مورد سرور که مشخصه باید به یک تیم امنیتی بسپریدش تا مشکلاتشو برطرف کنه

برای سایتتون هم یا باید از نو اسکریپت رو بنویسید یا ایراداتشو برطرف کنید. ولی برطرف کردن ایرادات یک اسکریپت توسط کسی که اونو ننوشته باشه سختر از طراحی از اول اسکریپت هست

اول اينكه شما روي سايتتون چي نصب كرديد ؟
اگر چه هر چي هم نصب باشه نبايد اين قدر راحت دسترسي پيدا شه ... بعدش هم مگه سايت شما چه قدر معروفه كه اين قدر هكرها خاطر خواه سايت شما هستند ؟ ادرس سايت هم لطف كنيد

kasraansary

New Member
دوستان من كه عرض كردم مشگل من از طرف وب هاست رفع شده ، نرم افزار مورد استفاده من هم مشگلي ندارد.
اين دوستان هم بخاطر معروف بودن من نسيت كه منو هك كردن، يك ويروس روي كامپيوتر من نصب شد كه گزارش منو ارسال ميكرد، (اتفاقا شماره آي.پي او شخص رو هم دارم) و اون شخص از اين طريق پسورد منو بدست آورد.
الان من پسوردم رو عوض كردم، ولي ميخوام ببينم آيا ميشه مثلا من صفحه هوم پيج در تمپليتم و هوم پيجهاي اصلي رو رمزگذاري كنم كه فقط كسي نتواند كدهاي اون رو عوض كنه؟ و موقع بازديد هم از بازديد كننده رمز نخواهد؟

kasraansary

New Member
اگر آدرس سايت رو ننوشتم بخاطر اينه كه نخواستم واسه خودم تبليغ كنم. والا اگر كسي بخواد خيلي هم خوشحال ميشم بنويسم.

kasraansary

New Member
چشم البته ديگه مشگل حل شد ولي بازم از همه دوستايي كه لطف كردن و جواب دادن ممنونم.

اينم آدرس سايت كه فرموديد: تشيع نيوز

جدیدترین ارسال ها

بالا