امنيت سيستم هاي مديريت محتوا ؟

alimosavi

Active Member
سلام

آقایون
دگه مطلب رو کش ندید بزاریم چند نفر که از امنیت سیستم ها سر در میارن بیان ایجا نظر بدند.

برای تبلیغ سیستم خودمون هم می توانیم یک تاپیک جدا بزنیم . پس برای همین من دگه توی این تاپیک در مورد سیتم دروپال حرفی نمی زنم .

اگر کسی سوالی داره یک تاپیک جدا بزنه . بزاریم این تاپیک تخصصی ادامه پیدا کنه .

miladspy

Member
ابتدا سلام ،

ببينيد دوستان چرا اينقدر بحث ؟! نصب همه و همه اينها در 1 ساعت امكان پذيره ! نصب كنيد نگاه كنيد انتخاب كنيد ، هيچ سيستمي بهترين نيست و هيچ بهتريني بهترين ! اميدوارم منظورم رو رسونده باشم ، اوني كه بسته به نياز شما انتخاب بشه بهترين براي شماست نه براي كسي با نياز هاي ديگه !

موفق باشيد:)

irlogo

Active Member
حرف شما درسته میلاد جان ، ولی دید نظر سنجی جهانی رو با یه کشور یا یه بوم نمی شه مقایسه کرد !
من اینجوری می فکرم

miladspy

Member
irlogo-com بين دوست من نظر شما به جاي خود بسيار متين هست و من هم كاملا قبول دارم و براش اهميت قائلم ، اما واقعا در اين نظر سنجي همه سيستم ها شركت داشته اند ؟ خير ، آيا نظر سنجي جهاني نياز شما به سيستمي براي كارايي خاص را به معرض نظر و امتياز دهي گذاشته اند ؟ خير ، اين نظر سنجي جهاني فقط وفقط نيازهاي عمومي را نظر سنجي كرده و خارج از اينكه بيشتر سيستم ها در آن وجود نداشته اند ، حال اينكه خيلي از اين سيستم ها از نظر ساختار به هيچ عنوان قابل قياص نيستند .....

موفق باشيد

fazli

Active Member
درسته میلاد جان. معمولا در رده بندی های جهانی همیشه این جوری بودن:
دروپال
e107
joomla
و مامبو
که معمولا جای دروپال و 107 عوض میشد ولی این 4 تا رتبه های اول بودن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fazli

Active Member
دوستان اینم توجه کنند که علت اینکه خیلی ها از 107 و دروپال درو میشن اصلا ربطی به قدرتشون نداره به خاطر سرعت لود هست که بستگی به کد نویسی قالب داره و استفاده از آژاکس که فکر کنم اگه روی این دو تا کار بشه دیگه هیچ کدوم از سیستم ها قادر به رقابت با 107 و دروپال نیستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nevisande

Active Member
سلام دوستان.
خوبيد؟
خوشيد؟
چند روز به نت دسترسينداشتم، خوب جولان دادينا
نظر شخصيمو بگم و برم.
اين بحث، براي ما كه داريم مجاني از سيستمها استفاده ميكنيم معني نداره.
كسي كه داره مجاني از يه سيستم استفاده ميكنه، پس طبيعتا چشمش به نظر سنجي ها و انتخابات بين الملليه.
و امنيت و قدرتش.
اگه من يه سيستم خاص نياز داشته باشم يا مينويسم يا ميدم برام بنويسنش.
پورتال‌ةا و سيستمهايي نظير زوپس و دروپال و ...... هم براي عموم طراحي شده تا همه با هر سليقه و نيازي ازش استفاده كنه.
وقتي هم كه سيستم عموميه، من ميرم دنبال بهترينش.
در اين زمان هم بهترين راه براي شناسايي برترين سيستم،
1- نظر سنجيها
2- پرس و جو از سايتهاي در حال كار
3- امتحان همه

nevisande

Active Member
سلام دوستان.
خوبيد؟
خوشيد؟
چند روز به نت دسترسينداشتم، خوب جولان دادينا
نظر شخصيمو بگم و برم.
اين بحث، براي ما كه داريم مجاني از سيستمها استفاده ميكنيم معني نداره.
كسي كه داره مجاني از يه سيستم استفاده ميكنه، پس طبيعتا چشمش به نظر سنجي ها و انتخابات بين الملليه.
و امنيت و قدرتش.
اگه من يه سيستم خاص نياز داشته باشم يا مينويسم يا ميدم برام بنويسنش.
پورتال‌ةا و سيستمهايي نظير زوپس و دروپال و ...... هم براي عموم طراحي شده تا همه با هر سليقه و نيازي ازش استفاده كنه.
وقتي هم كه سيستم عموميه، من ميرم دنبال بهترينش.
در اين زمان هم بهترين راه براي شناسايي برترين سيستم،
1- نظر سنجيها
2- پرس و جو از سايتهاي در حال كار
3- امتحان همه

learnt

Member
به نظر من هم دروپال توی امنیت بهترینه اما جملا و مامبو که هر دو تا تقریبا یکی هستن بعد از دروپال قرار میگیره اما سیستمشون خیلی سنگینه در مورد e107 کار نکردم و چیزی نمی گم . من خودم از دیتالایف استفاده میکنم
با سپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا