امكان خريد آنلاين در شاپينگ كارد با مستر كارت يا ويزا يا پيپال

masterboy

Member
سلام دوستان
خيلي گير اين مشكل هستم
جون من اگه ميدونيد كمك كنيد :

چطور ميشه امكان خريد آنلاين در شاپينگ كارد با مستر كارت يا ويزا يا پيپال داشت ؟

مثلا من يه سري جنس رو تو سايتم به خارجي ها بفروشم
لطفا كمك كنيد :roll:

من قبلا اينو تو سايتم گذاشتم كه از 2co گرفته بودم ولي بايد mastercard داشته باشي ولي با اين وجود وقتي فهميدن ايراني هستم اكانتم و بستن!!!!

WEBRAMZ

New Member
دوست عزيز با وجود تحريمهاي ايران امكان استفاده از فروش انلاين و تهيه مرچانت براي ايرانيان نيست چون اكثر شركتها مثل paypal و 2co و غيره امريكايي هستند و جديدا حتي از آي پي شما تشخيص ميدن كه شما در ايران هستي و كليه حسابهاي شما رو مسدود ميكنن.

چند وقت پيش من از يه شركت خريد كردم كه مرچانتش 2co بود و حتي خريد من رو كلاهبرداري نام گذاشتن و پس از چندين روز پيگيري به من جواب دادن كه ما هيچگونه كالا و سرويسي به ايرانيان نميفروشيم حالا برو تا آخرش...

البته نا گفته نماند ما ايرانيها زرنگ تر از اين حرفا هستيم و مطمينا شما هم مثل من ميتوني يه راهي براي حل اين مشكلات پيدا كني...

دوست عزيز سلام
براي اينكه بتواني كالايي را بر روي سايتت بفروشي و پول آن را به وسيله Master يا Visa دريافت كني بايد Merchant Account داشته باشي كه گرفتن آن براي كساني كه در ايران هستند غير ممكن است.
اما شركتهايي هستند به نام MAP يا Merchant Account Provider كه خود آنها داراي Merchant Account هستند و آن را در اختيار ديگران قرار مي دهند.مثل 2co كه دوستان در بالا اشاره كردند.اما بعضي از اين شركتها نيز به ايرانيان خدمات نمي دهند.
يكي از معروفترين شركتهاي MAP شركت CCNOW مي باشد كه يكي از معتبرترين MAP ها محسوب مي شود.خوشبختانه اين شركت به ايرانيان خدمات ارايه مي كند و مي توانيد از آن استفاده كنيد.نمونه زیر یکی از سایتهایی است که در ایران قرار دارد و با CCNOW کار می کند.
ایران جشن
نحوه كار با آن نيز به اين گونه است كه بعد از ثبت نام يك كدي را در اختيار شما قرار مي دهد كه آن را در سايتتان و در قسمت Shopping Card قرار داده و با آن تنظيم مي كنيد.هنگامي كه مشتري شما كالا را انتخاب كرد و در Shopping Card آن را تاييد كرد و به قسمت Check out رفت صفحه مربوط به آن كد باز شده و شماره كارت اعتباري را دريافت و مراحل بعدي انجام مي شود.در پايان هر ماه نيز با شما تسويه مي كند و پول حاصل از فروش شما را از طريق چك يا واريز به حساب به شما پرداخت مي كند.البته مبلغي را بابت كارمزد از جمع فروش شما كسر مي كند كه نرخ كارمزد را مي توانيد در سايت ملاحظه نماييد.CCNOW
براي اطلاعات بيشتر مي توانيد كتاب الكترونيكي « آشنايي با مفاهيم و روشهاي تجارت الكترونيك» را كه به زبان فارسي نيز مي باشد دانلود و مطالعه نماييد.

دریافت کتاب «آشنایی با مفاهیم و روشهای تجارت الکترونیک»
موفق باشيد
مهدي كفيل

مهدی جان ، ممنون از پست واقعا خوبت ،
فقط من سئوالم اینه كه شركت CCNOW پول رو چه جوری به دست ما می رسونه ؟ به حساب بانكی توی ایران واریز می كنه ؟؟

ممنون

دوست عزيز
بله .مي توانيد يك حساب ارزي در بانك ملي داشته باشيد تا CCNOW به آن حساب واريز كند.البته چك نيز براي شما ارسال مي كند كه به وسيله پست به دست شما خواهد رسيد ولي بابت اين خدمات از شما مبلغي دريافت مي كند.
دوست عزيز جديدا شنيده ام سايت Ouriran نيز خدمات Merchant ارايه ميدهد مي توانيد پيگيري كنيد كه به چه صورت است.

مهدی جان ،
بازم ممنون از اطلاعات خیلی مفیدت ..
من والا توی این كار تازه كار هستم ، سه تا سئوال برام پیش اومد :
1- اصلا مرچانت اكانت چی هست ؟ و چرا برای خرید آنلاین باید مرچانت اكانت داشته باشیم ؟
2- اگر ممكن هست یك لیست كوچولو از MAP ها را بدید ممنون می شم
3- چك های بانك های خارجی رو چه جوری می شه توی ایران نقد كرد و به پول تبدیل كرد ؟ مالیات بهش تعلق می گیره ؟

ممنون می شم

آقا آرمان
در كتابي كه بالا معرفي كردم به طور كامل در مورد پرداخت الكترونيك توضيح داده ام‌‌ ٬ اما در اينجا دوباره و به طور ديگري براي شما توضيح مي دهم شايد به درد دوستان ديگه هم بخورد در ضمن براي فروش آنلاين Merchant لازم است و براي خريد كارت اعتباري لازم است.
1.در مورد سوال اول: Merchant Account يك نوع حسابي است كه امكان كسر پول رو از كارتهاي اعتباري به فروشندگان آنلاين مي دهد.
توضيح بيشتر را در قالب يك مثال عنوان مي كنم:
فرض كنيم شما يك فروشنده آنلاين هستيد و محصولاتي را بر روي سايت خود مي فروشيد. شما با مراجعه به يك بانك ٬ يك حساب Merchant دريافت ميكنيد.كد اين حساب را در صفحه مخصوص shopping card سايت خود قرار داده و به آن لينك مي كنيد.با اين كار شما قابليت دريافت پول را از خريدار در ازاي خريد محصولاتتان خواهيد داشت.حال خريدار بر روي سايت شما آمده محصول دلخواه خود را انتخاب مي كند و وارد shopping card خود مي كند.الان وقت آن است كه خريدار پول كالا را پرداخت كند تا كالا براي او ارسال شود.در shopping card بر روي دكمه checkout كليك كرده وارد Merchant Account شما مي گردد .در اين قسمت شماره رمز كارت اعتباري و تاريخ اعتبار كارت خود را (خريدار) وارد مي كند تا فرايند خريد كامل شود.
تا اين قسمت مربوط به خريدار است. از اين به بعد بانك وارد عمل مي شود.پس از اين كه خريدار اطلاعات كارت را وارد كرد اين اطلاعات مستقيما به بانك ارسال مي شود بانك پس از تاييد قيمت كالا مبلغ آن را از كارت مشتري كسر كرده و به حساب شما واريز مي كند و به شما از طريق ايميل اعلام ميكند كه مبلغ را دريافت كرده و شما بايد كالا را براي خريدار ارسال كنيد.كليه اين فرايندها در چند ثانيه انجام مي شود.در پايان روز نيز بانك مجموع مبالغ فروش شما را بعد از كسر كارمزد به حسابتان واريز مي كند.
فرايند كاري MAP ها نيز به همين صورت است با اين تفاوت كه Merchant به نام شما نمي باشد.
2.ليستي از MPA ها ندارم ولي معروفترين آنها http://www.2checkout.com/ و CCNOW.com است.
3.اگر از بانكهاي معتبر باشد فكر مي كنم در كليه بانكها بتوانيد آن را نقد كنيد.(شعبه هاي ارزي و با حساب ارزي) همچنين در صرافي ها نيز مي توانيد آن را نقد كنيد. در مورد ماليات نيز اطلاعي ندارم ولي فكر كنم كارمزدي را دريافت كنند.

مرسی مهدی جان ، واقعا دستت درد نكنه

با این سرویس ها آیا می توان پول از طریق وب سایت های دیگر به حساب مرچانت خود واریز كرد تا از طریق مرچانت اكانت در ایران اون رو دریافت كنیم ؟؟
منظورم این هست كه مثلا به طور مثال اگر از این وب سایت های ( كلیك كن - پول بگیر :p ) كه باید روی ایمیلهایی كه برامون می یاد رو كلیك كنیم .. اگر مثلا 100$ پول داشته باشم و اون شركت هم پرداختش از طریق Paypal باشه ، آیا می شه كه به اون وب سایت بگم كه اون 100$ رو از طریق Paypal به حساب مرچانت من نزد CCNOW بریزه كه بعد من بتونم توسط اونها بگیرمش ؟؟

rhashemi

New Member
از خارجی ها ccnow , 2checkout, paypal از همه معروف تر هستند. Ouriran.com هم یک سرویسی رو داره به اسم ocisa.com که خیلی شبیه ccnow هستش و اینها نمایندگی ایران اون رو دارند

و مشکلات رابطه با ایران رو نداره . برای مثال میتونین سایت http://dakkehonline.com رو ببنین که از ocisa استفاده میکنه
ocisaourirandakkehonline

WEBRAMZ

New Member
Rates:
One-time set up fee of $249.

9.0% commission plus a $.50 charge on each total sale.

There are no leases, no monthly fees, no application fees, no software to buy, no secure server to purchase, no statement fees and no per payment fees!

Rates include Credit Card or Check Processing fees. There are no fees for a gateway or third party company.It's all included, the 9.0% and $0.50 is the total you will pay for each sale.

واقعا معركه است با اين قيمتها و شرايط هر كي ميخواد ورشكست بشه بايد حتما از اين ocisa.com سرويس بگيره

:wink:

rhashemi

New Member
:D قضيه اينه كه نه paypal و نه ccnow و نه 2checkout و نه هیچ جای دیگه با ایران کار نمیکنن ! و خیلی ها اکانت هاشون بعد از یک مدت توسط اونها بسته شده با کلی مبلغ که ندادن ! این سرویس اینها چنین مشکلی نداره ! تازه علاوه بر این چیز هایی که گفتی خیلی هم سخت میگیرن و هرکسی رو قبول نمیکن و میگن سایتت باید آماده باشه و ازین حرفا .. ولی برای هرکسی که کار جدی بخواد بکنه خوب هست و مطمین .. بهرحال یک راه حل جایگزین هستش ocisa.com

یك خبر داغ !
سایت www.bravenet.com جدیدا یك سرویس مرچانت اكانت مجانی راه اندازی كرده است .. اما هنوز نمی دونم كه از ایران كسی رو قبول می كنن یا نه ؟ !

جدیدترین ارسال ها

بالا