امارگیری

delphii

Member
سلام

من میخوام یه سیستم امارگیری رایگان مثل وبگذر یا سیستم های دیگه طراحی کنم .

ولی در مورد روش امارگیری و اینکه چه جوری این اطلاعات رو بدست میارن میخواستم .

EMIRATES

Active Member
با سلام

همیشه سیستم های بزرگ رو میان و برنامه ریزی میکنن.

شما باید اول طرح کامل سایت رو ( بخش هاش - منو هاش - قسمت هاش - فیلد هاش و....) روی کاغذ بنوسید به صورت Tree .

بعد میتونید شروع کنید.

کار خیلی ساده میشه.

میتونید از جاوا کمک بگیرید. scr=***/visitcapture.jsp اینو بزارید تو سایت کاربر.

بعد این فایل جاوا بیاد هر بار لود شدن +1 به مقدار Value رکورد مخصوص به سایت اضافه کنه.

مهم ترین بخشش همینه که سخت هم نیست. این بخش تموم بشه بقیش خیلی ساده هست یعنی مثل تزئین میمونه.

با تشکر.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
با سلام

همیشه سیستم های بزرگ رو میان و برنامه ریزی میکنن.

شما باید اول طرح کامل سایت رو ( بخش هاش - منو هاش - قسمت هاش - فیلد هاش و....) روی کاغذ بنوسید به صورت Tree .

بعد میتونید شروع کنید.

کار خیلی ساده میشه.

میتونید از جاوا کمک بگیرید. scr=***/visitcapture.jsp اینو بزارید تو سایت کاربر.

بعد این فایل جاوا بیاد هر بار لود شدن +1 به مقدار Value رکورد مخصوص به سایت اضافه کنه.

مهم ترین بخشش همینه که سخت هم نیست. این بخش تموم بشه بقیش خیلی ساده هست یعنی مثل تزئین میمونه.

با تشکر.
فکر کنم منظورت از جاوا همون جاوااسکریپت باشه درسته؟
اینی که شما توضیح دادی تازه اول کاره!
کارهای خیلی مهم تر و سخت تری از ++count$ هست!!

من یه پیشنهاد برای شما دارم: دنبال این کار نرو چون خیلی وقت گیره! یعنی اگه واقعا ویخوای مثل وبگذر درست کنی حداقل یک سال باید توش باشی!!
ولی واقعا اگه تصمیم به اجرا گرفتی اول باید از دیتابیست شوع کنی!
مثلا باید تیبل ها رو خیلی عالی طراحی کنی مثل تیبلهای مخصوص ip و سیستم عامل کاربر و وضوح تصویر کاربر و....
بعدش باید بری خیلی خوب GD یاد بگیری که بتونی تصاویر و چارتهای خوشگل بسازی ....

خب اگه اینارو انجام دادی بیا بقیشو بهت میگم.

Goroop.ir

Member
ای وایییییییی بابا شما دیگه کی هستید
این بابا اومده بپرسه این سیستم ها چطور کار میکنن نه اینکه از کجا شروع کنه و...
دوست عزیز شما باید تمام سیستم های یک سایت مثل وبگذر رو خوب ببینید و متوجه خواهید شد که چطور این کار رو انجام میدهند .
مثلا سایت وبگذر برای افراد انلاینش از سشن استفاده میکنه و برای هر صفحه ( نه هر کامپیوتر ) یک سشن تعریف میکنه مثلا شما با یک صفحه این سایت مجید انلاین رو دارید مشاهده میکنید برای انلاین بودن شما 1 میزنه و اگر یک صفحه دیگه بازکنید یک سشن دیگه برای اون صفحه تعریف میشه و برای هر سشن یک زمان معیین تعیین میکنه مثلا 60 ثانیه و بعد از زمان معین سشن پاک میشه و اگر صفحه رو رفرش کردید فکر میکنم یک سشن جدید ایجاد میکنه .

من اطلاعات کاملی در مورد این سیستم ها ندارم ولی فکر میکنم اینطوری باشه .

موفق باشید

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
ای وایییییییی بابا شما دیگه کی هستید
این بابا اومده بپرسه این سیستم ها چطور کار میکنن نه اینکه از کجا شروع کنه و...
دوست عزیز شما باید تمام سیستم های یک سایت مثل وبگذر رو خوب ببینید و متوجه خواهید شد که چطور این کار رو انجام میدهند .
مثلا سایت وبگذر برای افراد انلاینش از سشن استفاده میکنه و برای هر صفحه ( نه هر کامپیوتر ) یک سشن تعریف میکنه مثلا شما با یک صفحه این سایت مجید انلاین رو دارید مشاهده میکنید برای انلاین بودن شما 1 میزنه و اگر یک صفحه دیگه بازکنید یک سشن دیگه برای اون صفحه تعریف میشه و برای هر سشن یک زمان معیین تعیین میکنه مثلا 60 ثانیه و بعد از زمان معین سشن پاک میشه و اگر صفحه رو رفرش کردید فکر میکنم یک سشن جدید ایجاد میکنه .

من اطلاعات کاملی در مورد این سیستم ها ندارم ولی فکر میکنم اینطوری باشه .

موفق باشید
خب مگه من چی گفتم؟!!!
منم دارم روال کارو بهش توضیح میدم....

بازم بهش توصیه میکنم که این کارو نکنه.

بجاش بشینه فکر کنه و یه ایده جدید پیاده سازی کنه.

موفق باشید

delphii

Member
اخه چجوی میشه برای هر صفحه یک جلسه دیگه درست کرد دوباره سیستم همون شماره جلسه قبلی رو بر می گردونه مگر اینکه جلسه قبلی رو ببندیم .

delphii

Member
ولی همون جور که بغییه گفتن اول باید طرح کامل کار رو اماده کنم

Allahparast

Member
خیلی سخته از نظر من مشکل تو جاوااسکریپتش نیست کد نویسی برا سیستمش یکم سخته بعدش اینها رو که نوشته یه موتور بهینه سازی براش باید بسازی مگر نه مثل هم وبگذر می شه :rose: موفق باشی

delphii

Member
میشه در مورد کدهای جاوااسکریپتش یکمی توضیح بدین.

یعنی کدی که تو صفحه بای گرفتن امار میزارن

جدیدترین ارسال ها

بالا