قالب الماس کوچولوی تنها- the little red one

arminAnim

کاربر متخصص
پیوست جدید- الماس قرمز تنها- the little red one

سلام به یاران

این کار امشب وقتم رو گرفت، تا همین الان که 6:30 صبحه طول کشید. کاستی هاشو بجز به حساب نادانسته های بنده، به حساب خستگی بگذارید. پیوست اول ارزش تصویری نداره فقط بعنوان بندانگشتی مبحث پیوست شده.

>> پیوست جدید اضافه شد - با کمی تغییر و رفع تعدادی ایراد<<

توضیحات بیشتر:

render time ~ 40min
3Ds Max 2011, Mental ray, Photoshop

>>>از انتقادات شما صمیمانه استقبال می شود<<<

پیوست ها

• the.little.red.one.thumb.jpg
    the.little.red.one.thumb.jpg
    50.6 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • the.little.red.one.titled.jpg
    the.little.red.one.titled.jpg
    449.2 کیلوبایت · بازدیدها: 95
  • the.little.red.one.mesh.jpg
    the.little.red.one.mesh.jpg
    178.8 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • Diamond.titled.jpg
    Diamond.titled.jpg
    335.2 کیلوبایت · بازدیدها: 77
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده ولی این همه ساعت وقت زیادی گزاشتی. روی یک چیز بهتر میزاشتی بهتر بود. منظورم استفاده از زمان هستش . در کل خوبه

amir.nemati63

کاربر VIP
کاره قشنگی شده ولی این همه ساعت وقت زیادی گزاشتی. روی یک چیز بهتر میزاشتی بهتر بود. منظورم استفاده از زمان هستش . در کل خوبه

ببخشید که اینطوری میگم.
ولی کاش به ارزشهای این کار پی میبردید و نظر میدادید.
این کار از نظر متریال و IOR و همچنین caustics تجربه ی خیلی خوبیه و ارزشش از خیلی کار های دیگه بالاتره.

arminAnim

کاربر متخصص
خوب این هم تجربه ای بود که باید انجام می شد، ممنونم که وقت گذاشتید دیدید و نظر دادید....

ممنونم رسول جان نظر لطف شماست...

ببخشید که اینطوری میگم.
این کار از نظر متریال و ior و همچنین caustics تجربه ی خیلی خوبیه و ارزشش از خیلی کار های دیگه بالاتره.

امیر عزیز شاید منظور دوستمون روی کانسپت کار باشه...به هر حال کار، کار ِ عجله ای و یک شبه حساب می شه و مسلما اگر وقت بیشتری داشتم می تونستم روی چیزهای دیگه ای کار کنم،

اما از اینکه شما از این کار استقبال کردید و پسندید خوشحالم و سپاسگزار. و همینطور ممنونم که نظر دادید...

madmaster_3d

Well-Known Member
ببخشید که اینطوری میگم.
این کار از نظر متریال و IOR و همچنین caustics تجربه ی خیلی خوبیه و ارزشش از خیلی کار های دیگه بالاتره.

خواهش می کنم.آخه مدلینگش که 5 مین هم نمیشه. ولی بحث رندر و ior هم یک تنظیمی داره که دوستمون می تونستن با دیدن یک آموزش خیلی خیلی سریع تر بسازن. وقت طلاست . منظور من این بود که از وقتشون بهترین استفاده رو بکنن.

sallarmelli

Active Member
از بچگی عاشق الماس بودم هنوز هم خیلی دوست می دارم
ولی به نظرم.......... نمی دونم............. شاید من اشتباه می کنم ...............کاش عکس یه الماس واقعی رو هم می گذاشتید تا بهتر بشه قضاوت کرد ............ ولی به نظرم تا رئال شدن هنوز راه داره؟!!!!

arminAnim

کاربر متخصص
خواهش می کنم.آخه مدلینگش که 5 مین هم نمیشه. ولی بحث رندر و ior هم یک تنظیمی داره که دوستمون می تونستن با دیدن یک آموزش خیلی خیلی سریع تر بسازن. وقت طلاست . منظور من این بود که از وقتشون بهترین استفاده رو بکنن.
البته توجه داشته باشید که من بار اولم بود و فکر کنم یه شب تا صبح برای اولین بار و تسلط به یک سری تنظیمات و همینطور زمان رندر و ادیت، زمان زیادی نباشه.
انتظار داشتم دوستان کمی ایراد های مشخص تری وارد کنند تا بشه راجع بهش بحث کرد که مسلما این کار هم خالی از ایراد نیست و حداقل خودم چندین ایراد می بینم که وجود داره اما کسی اشاره ای بهشون نکرد.

اما راجع به اینکه انجام این کار آسونه، یا سخته، و در کل اینکه چه کاری ارزشمنده؟، آیا یک کار حتما باید سخت و پیچیده باشه تا ارزشمند باشه یا ساده هم می تونه باشه و ... خیلی دوست داشتم یک بحث جامع داشته باشیم که اصلا ما اینجا چه کاره ایم؟ اینکه آیا با چهار تا پارامتر رو بالا و پایین کردن و رندر گرفتن واقعا فکر می کنیم کار
مهمی داریم انجام میدیم؟.... که البته متاسفانه اینجا جاش نیست اما اگه مایل بودید یک تاپیک میزنیم صحبت می کنیم

برای شخص خودم ارزش این کار از جنبه ی تجربه ی شخصی اونه، حالا اگر دوستانی هم ابراز لطف می کنن باعث خوشحالیه اما از این جهت که بگم کار خیلی بزرگی انجام دادم قطعا چنین ادعایی ندارم.

به هر حال ممنون از توجه شما امیدوارم در کارهای آینده هم نظر خودتون رو بگید

از بچگی عاشق الماس بودم هنوز هم خیلی دوست می دارم
ولی به نظرم.......... نمی دونم............. شاید من اشتباه می کنم ...............کاش عکس یه الماس واقعی رو هم می گذاشتید تا بهتر بشه قضاوت کرد ............ ولی به نظرم تا رئال شدن هنوز راه داره؟!!!!

البته خودم موقع ساخت رفرنس داشتم، ولی به هر حال جا داره واقعی تر بشه اما توانایی فعلی من تا همین حد جلو برد. یک پیوست جدید اضافه کردم با رندر استودویی تر، شاید این رندر جدید کمی بیشتر نظر شما رو تامین بکنه. ممنون که نظر دادید

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
راستی ior الماس رو چند گرفتی

رندر آخری هم خیلی خوب شده تا زمانی که اسمت رو ندیده بودم فکر می کردمم رفرنسه(مرجعه)

آخرین ویرایش:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
کارتون عالی شده مخصوصا رندر استودیویی آخری.
اگر یه هاله نوری هم دوره الماس بود فکر می کنم بهتر می شد.چون ما از الماس انتظار داریم که برق بزنه.
به نظرم اگر الماس رو روی یه انگشتر می نداختید و رندر می گرفتید جلوش از اینم بهتر می شد.البته این جور شما گفتید کارتون بیشتر برای کسب تجربه بوده..
موفق باشی:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
راستی ior الماس رو چند گرفتی

رندر آخری هم خیلی خوب شده تا زمانی که اسمت رو ندیده بودم فکر می کردمم رفرنسه(مرجعه)

خوب معلومه ior الماس، می شه 2.42
خوشحالم که پسندیدین ، چشماتون خوشگل می بینه :)

سلام
کارتون عالی شده مخصوصا رندر استودیویی آخری.
اگر یه هاله نوری هم دوره الماس بود فکر می کنم بهتر می شد.چون ما از الماس انتظار داریم که برق بزنه.
به نظرم اگر الماس رو روی یه انگشتر می نداختید و رندر می گرفتید جلوش از اینم بهتر می شد.البته این جور شما گفتید کارتون بیشتر برای کسب تجربه بوده..
موفق باشی:rose:
خیلی ممنون ، لطف شماست
هاله هم داره ، از این بیشتر اگه بهش میدادم واش-اوت می شد، برق ولی نه ، نداره
خوب به انگشتر هم نمی تونستم فکر کنم چون کانسپت کار اینجوری بود که چند تا الماس مثل خانواده دور هم باشن بعد یکی شون تنها باشه، اصلا می خواستم اسم کار رو بذارم جوجه الماس زشت!
ولی خوب ایده ی انگشتر شاید می تونست به واقعی تر شدنش کمک بکنه

خیلی ممنون که توجه کردید و نظر دادید، سپاسگزارم. باز هم این کارو بکنید

به به قشنگ شده فقط روی محیط بیشتر کار می شد باحال بود دیسپریشن الماس یکخورده غیر واقعی شده با چی ساختی ؟
واریانس و کاستیک می تونست بهتر باشه ولی خیلی شیک شده مرسی

arminAnim

کاربر متخصص
کار قشنگی شده،تبريک ميگم

ممنون حامد عزیز
:rose:

به به قشنگ شده فقط روی محیط بیشتر کار می شد باحال بود دیسپریشن الماس یکخورده غیر واقعی شده با چی ساختی ؟
واریانس و کاستیک می تونست بهتر باشه ولی خیلی شیک شده مرسی

ممنون از نکاتی که اشاره کرده
با همه نکاتی که گفتی موافقم ، بجز شما کسی اشاره نکرد،
اما راجع به ایرادها خودتون که دیگه می دونید، مشکل زمان رندره، حالت منشوری الماس با یه اسکریپ برای منتال ری انجام شده که البته زمان رندرش خییییلی بالاست چون به ازای هر طیف رنگ، یک رندر باید از کُل فضا بگیره برای همین هم من تعدار رنگا رو آوردم پایین تا زمان رندر داشته باشم.
کاستیکش بهتر از این بود اما چون سطح زیرش هم روشنه و هم رفله داره زیاد دیده نمیشه
راجع به جزئیات محیط، در مورد عکس اول قبول دارم اما عکس دوم استودیویی رندر شده و خوب محیطش مناسب با منظور ست-آپ شده

ممنون که نظر دادی، بازم به ما سر بزن

البته رندر خیلی قشنگه ولی منظورم حالت کاملا فیزیکی بود
می دونی که الان همه توقع خیلی فیزیکال بودن همه چیز رو دارن الان همه ریز بین شدن :green:
اگه وقت کردی یک انگشتر الماس خیلی خوب که استدیو رندر باشه بزن :wink:

arminAnim

کاربر متخصص
البته رندر خیلی قشنگه ولی منظورم حالت کاملا فیزیکی بود
می دونی که الان همه توقع خیلی فیزیکال بودن همه چیز رو دارن الان همه ریز بین شدن :green:
اگه وقت کردی یک انگشتر الماس خیلی خوب که استدیو رندر باشه بزن :wink:

والا چیزی به ذهنم نمی رسه چون تا اونجایی که می دونستم از تنظیمات فیزیکی استفاده کردم، تنها چیزی که با الماس واقعی فرق داره شکل پلیگن الماس هست چون الماس یک سری تراشهای ریز داره که مدل من اونها رو نداره

Jackbil

Well-Known Member
کار قشنگی شده:rose:
مخصوصا پشت زمینه ی اون
ولی رنگهای داخل الماس بنظرم زیاد بهم ریختست شاید یک مقدار باید بیشتر حال شیشه می داشت.
امیدوارم موفق باشید:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
کار قشنگی شده:rose:
مخصوصا پشت زمینه ی اون
ولی رنگهای داخل الماس بنظرم زیاد بهم ریختست شاید یک مقدار باید بیشتر حال شیشه می داشت.
امیدوارم موفق باشید
ممنونم از نظرت،
اولی آره بهم ریختش اما دومی به واقعیت نزدیکتره
خیلی ممنونم از لطف شما:rose:

arminAnim

کاربر متخصص
دوستان مایل هستین تکنیک ساخت شکست نور رو بصورت آموزشی در بیارم؟

اگه موافقین بگید و ضمنا اینکه نمی دونم کجا باید پُستشو بزنم که تعداد بیشتری ازش استفاده کنن، قسمت مدرسه گرافیکی اجازه ی ایجاد مبحث نمیدن...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
وای خدای من معرکه شده
چیکار کردی کاستیک رنگی رنگی شده؟ آخه توی وی ری جدید یه گزینه داره اما توی منتال ندیده بودم
خیلی رئال شده کارت.ناسلامتی انیماتور هستی! کارت خیلی قشنگ شده
الماس قرمز رو بردار تا از عوج کارت کم نکنه.
موفق باشی دوست خوب و حرفه ای من.

جدیدترین ارسال ها

بالا