بدبخت طرف طفلی یاورش استاده ببین مهدی جان یک چیز بهت می بگم فایر والش هم فعال باشه می تونی یاورش کنی فقط راهنمایت می کنم چون اگر بخواهی یک چیز رو یاد بگیری باید وقت و فکر بذاری دوستانی هم که می دونن این راه رو نگن تا خودش یاد بگیره
ببین بر تو سایت پیمان توی بر نامه های دانلودی بگرد یک بر نامه هست بدردت می خوره درضما هیچ فایروالی هم نمی توه بگرت اش (دوستان اسم برنامه رو نبرید برای اینکه دیگه هرکسی میره دانلود می کنه بعد دیگه بدبختی از اون وری داریم خودمون هم دیگه باید حواسمون باشه ) آدررس سایت پیمان توی امضا اش هست من می دونم ولی بگردی بهتر خلاصه اون بر نامه کارت رو راه می اندازه بر ببین می فهمی
اگر خوشت نیومد یک راه دیگه برات به کمک هم یدا می کنیم
انتی جان من کوچکلوی سایتم لطفا دعوام نکن فقط جوابم رو بده هر کسی می تونه راهنمای بکنی ولی روش راهنمای مهمه ببین الان من کمک اش کردم ولی جوری که یک چیز یاد بگیره شاید روش اش به درد نخور ولی این همیشه یادش هست حالا اگر شما راه رو بذارید جلوی پاش وفقط به صورت راهنمای باشه اینجوری یک چیز به بقیه یاد داید و هم به طرف کمک کردید هم یک چیز بهش به طور 100% یاد دادید البته این نظر منه ولی اگر کسی نمی خواد کمک کنه نباید بیاد طرف روضایع کنه اصلا کار درستی نیست از نظر اخلاقی همه که خدا نیستن مثل شما چهار تا جوجه مثل ما وجود داره که مشتاق یادگیری از خدایان هست اون وقت دردسته اینجوری جوابش رو داد
اگر تند یا جسارت کردم ببخشید