افکت کارهای برترو میخوام

behrouz62

New Member
دوستان در سمت راست صفحه اصلی انجمن مجید آنلاین "کارهای برتر کاربران" قرار گرفته این افکتی که روش داده شده 2 تا هست اولی که یه لایه سفید بالای عکس و تیره تر در پاین عکس بعنوان بازتاب نور ایجاد میکنه و دومی که خطوط مورب روشنی روی کل تصویر انداخته
حالا من دنبال این افکت دوم برای فتوشاپ هستم! توی نرم افزار های دیگه یه تکسچر به همین شکل هست که روی عکس میندازی (هم با خطوط روشن هم تیره موجود هست) ولی بازم به این قشنگی در نمیاد ! میخوام بدونم این دقیقا چی هست و آیا فقط به همین شکل معمول یعنی یه لایه اضافه روی عکس کارشده؟
اگه اسم و لینک دانلود این افکت رو هم بدین ممنون میشم

nima_dsnr

کاربر VIP
خب فیلتر Mosaic... یک چیزی مثل این رو راحت بهت میده
فقط بستگی داره که چی زیرش بذاری.
البته تو این عکس بالاش یک پترن راه راه هم داده شده.

behrouz62

New Member
نه موزاییک بعید میدونم باشه اون خود عکسو موزاییک میکنه!
اون پترن راه راه رو هم اسمشو اگه میدونید ذکر کنید لطفا

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
من یه سری یادمه آقای the-king عزیز، یه آموزش گذاشته بود واسه درست کردن اینی که شما میگین.
بهش پیغام بدین لینکشو بده. من یادم نیست.

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان در سمت راست صفحه اصلی انجمن مجید آنلاین "کارهای برتر کاربران" قرار گرفته این افکتی که روش داده شده 2 تا هست اولی که یه لایه سفید بالای عکس و تیره تر در پاین عکس بعنوان بازتاب نور ایجاد میکنه و دومی که خطوط مورب روشنی روی کل تصویر انداخته
حالا من دنبال این افکت دوم برای فتوشاپ هستم! توی نرم افزار های دیگه یه تکسچر به همین شکل هست که روی عکس میندازی (هم با خطوط روشن هم تیره موجود هست) ولی بازم به این قشنگی در نمیاد ! میخوام بدونم این دقیقا چی هست و آیا فقط به همین شکل معمول یعنی یه لایه اضافه روی عکس کارشده؟
اگه اسم و لینک دانلود این افکت رو هم بدین ممنون میشم

رجوع شود به :
آموزش طراحی تصاویر کوچک تاپ گالری مجید آنلاین

لینک دانلود مستقیم

جدیدترین ارسال ها

بالا