Alireza Saeedi
Active Member
در این آموزش ما یاد خواهیم گرفت که چگونه امضای زیر را طراحی کنیم ، این آموزش
برای کسانیست که در طراحی تازه کار و مبتدی هستند ، پس اگر شما کار طراحی را
تازه شروع کردید و دوست دارید پیشرفت کنید ، این آموزش برای شماست !! در این
آموزش شما با استفاده از ابزار های گرادیانت و چند ابزار دیگر ، افکتی مانند آتش را
طراحی خواهید کرد :
به نظر امضای زیبایی میاد ، نه ؟؟ پس بهتره کارمون رو شرع کنیم :
در این آموزش شما به یک کاراکتر و چند براش مخصوص نیاز دارید که انتخاب کاراکتر به عهده
خودتونه و میتونید از گالری همین انجمن یا از هر جایی که میپسندید دانلودش کنید و براش
رو میتونید از اینجا دانلود کنید : duckie16.deviantart.com/art/X-Brush-Set-5-47181012
ابتدا یک صفحه ی خالی رو ایجاد کنید ، من سایز 310 * 110 رو انتخاب میکنم !!
ابزار paint bucket رو انتخاب کنید و زمینه ی خود را با رنگ سیاه پر کنید . بعد از اون
ابزار gradient tool رو انتخاب کنید و تنظیمات اون رو انتخاب کنید :
بعد از اینکه تنظیمات ابزار گرادیانت رو انتخاب کردید ( 1 ) روی ( 2 ) کلیک کنید تا گرادیانت
خودتون رو ایجاد کنید انتخاب حالت گرادیانت و انتخاب رنگبندیش برمیگرده به سلیقه و نیاز
شما ، بعد از اینکه تنظیمات گرادیانت رو انجام دادید اون قسمتی رو که قراره کاراکتر رو
اونجا قرار بدید رنگ کنید . برای این کار میتونید یک نقطه ای رو در نظر بگیرید و از اونجا تا
کمی آن طرف تر بکشید تا گرادیانت شما ایجاد شود .
( گرادینات شما صاف تر از این خواهد شد ، عکس من به خاطر این لایه لایه شده که
من اون رو با کیفیت پایین ذخیره کردم )
خوب به نظر میرسه بک گراند ما آماده شده ، پس حالا زمان آن رسیده که کاراکتر رو
اضافه کنیم . کاراکتر خودتون رو اضافه کنید و 3 بار از اون کپی بگیرید و هر سه لایه
جدید رو مخفی کنید تا فقط یکی از آنها قابل نمایش باشه !!
در این قسمت میخواهیم که به کاراکتر حالت اشعه ای بدیم ، برای این کار به مسیر زیر برید :
Filter > Blur > Radial Blur
برای یکی دیگه از کپی های کاراکترتون میتونید مسیر زیر رو اجرا کنید : ( اختیاری )
Filter > Render > Sharpen
حالا یکی دیگه از لایه های مخفی رو فعال کنید . این بار میخواهیم یک افکت متفاوت
روی این لایه انجام بدیم ، حالا ابزار smudge tool رو انتخاب کنید و تنظیمات اون رو باز
کنید و x-brush رو انتخاب کنید ( میتونید x-brush رو از اول آموزش پیدا کنید و دانلود
کنید ) و تنظیمات اون رو مانند زیر تنظیم کنید :
حالا با ابزار smudge tool کاراکتر خود رو مانند زیر تغییر بدین و مد لایه رو به linear dodge تغییر بدین :
حالا یکی دیگه از لایه های مخفی رو از مخفی بودن خارج کنید و به اون حالت موجی بدید
به وسیله ی مسیر زیر :
Filter > Disort > Ripple
اگه از حالت موجی بودن اون خوشتون نیومد میتونید چند بار این عمل رو تکرار کنید تا
به حالت دلخواه برسید سپس مد لایه رو به color dodge تغییر بدید !!
حالا آخرین کپی از کاراکتر رو از حالت مخفی خارج کنید . ما با این لایه کار خاصی نداریم .
بزارید همون جوری که هست بمونه !!
همونطوری که میبینید کم کم امضامون داره زیبا تر میشه ولی کاراکتر ما از بکگراند زیادی جدا به نظر
میرسه و با بکگراند مچ نیست برای حل کردن این مشکل ابتدا یه لایه ی جدید باز کنید و به مسیر زیر
برید : image > apply image و بعد به مسیر filter > blur > gaussian blur برید و مقدار اون رو روی 3
تنظیم کنید و مد اون رو روی lighten قرار بدید ، همونطوری که میبینید حالا کاراکتر با بک گراند مچ تر هست !!
لحظه به لحظه امضای ما داره زیبا تر میشه !! پس بهتره کارمون رو ادامه بدیم ...
یک لایه ی جدید باز کنید و چند تا مستطیل سفید به اون اضافه کنید ، چندیدن روش برای ساختن
مستطیل وجود داره که یکی از اون ها ابزار rectangle tool هست ...
حالا این مستطیل ها رو کمی کج کنید با رفتن به مسیر زیر :
edit > transform > rotate
به مسیر زیر بروید :
Filter > Blur > Motion Blur
مد لایه رو به overlay تغییر بدین و هر جایی که به نظرتون قشنگه بزاریدش ...
از این لایه یه کپی بگیرید و به مسیر زیر برید :
Filter > Disort > Polar Coordinates > Rectangular to polar
خوب امضای ما آماده شده !! شما میتونید با استفاده از نوشته ی مورد نظر و کادر یا هر چیز دلخواه دیگه
اون رو زیباترش کنید ، طرح آخر من اینه :
منبع : sigtutorials
مترجم : Alireza Saeedi
امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره !!
اگه بازم سوالی داشتین من در خدمتتونم ...
برای کسانیست که در طراحی تازه کار و مبتدی هستند ، پس اگر شما کار طراحی را
تازه شروع کردید و دوست دارید پیشرفت کنید ، این آموزش برای شماست !! در این
آموزش شما با استفاده از ابزار های گرادیانت و چند ابزار دیگر ، افکتی مانند آتش را
طراحی خواهید کرد :

به نظر امضای زیبایی میاد ، نه ؟؟ پس بهتره کارمون رو شرع کنیم :
در این آموزش شما به یک کاراکتر و چند براش مخصوص نیاز دارید که انتخاب کاراکتر به عهده
خودتونه و میتونید از گالری همین انجمن یا از هر جایی که میپسندید دانلودش کنید و براش
رو میتونید از اینجا دانلود کنید : duckie16.deviantart.com/art/X-Brush-Set-5-47181012
ابتدا یک صفحه ی خالی رو ایجاد کنید ، من سایز 310 * 110 رو انتخاب میکنم !!

ابزار paint bucket رو انتخاب کنید و زمینه ی خود را با رنگ سیاه پر کنید . بعد از اون
ابزار gradient tool رو انتخاب کنید و تنظیمات اون رو انتخاب کنید :

بعد از اینکه تنظیمات ابزار گرادیانت رو انتخاب کردید ( 1 ) روی ( 2 ) کلیک کنید تا گرادیانت
خودتون رو ایجاد کنید انتخاب حالت گرادیانت و انتخاب رنگبندیش برمیگرده به سلیقه و نیاز
شما ، بعد از اینکه تنظیمات گرادیانت رو انجام دادید اون قسمتی رو که قراره کاراکتر رو
اونجا قرار بدید رنگ کنید . برای این کار میتونید یک نقطه ای رو در نظر بگیرید و از اونجا تا
کمی آن طرف تر بکشید تا گرادیانت شما ایجاد شود .

( گرادینات شما صاف تر از این خواهد شد ، عکس من به خاطر این لایه لایه شده که
من اون رو با کیفیت پایین ذخیره کردم )
خوب به نظر میرسه بک گراند ما آماده شده ، پس حالا زمان آن رسیده که کاراکتر رو
اضافه کنیم . کاراکتر خودتون رو اضافه کنید و 3 بار از اون کپی بگیرید و هر سه لایه
جدید رو مخفی کنید تا فقط یکی از آنها قابل نمایش باشه !!

در این قسمت میخواهیم که به کاراکتر حالت اشعه ای بدیم ، برای این کار به مسیر زیر برید :
Filter > Blur > Radial Blur

برای یکی دیگه از کپی های کاراکترتون میتونید مسیر زیر رو اجرا کنید : ( اختیاری )
Filter > Render > Sharpen

حالا یکی دیگه از لایه های مخفی رو فعال کنید . این بار میخواهیم یک افکت متفاوت
روی این لایه انجام بدیم ، حالا ابزار smudge tool رو انتخاب کنید و تنظیمات اون رو باز
کنید و x-brush رو انتخاب کنید ( میتونید x-brush رو از اول آموزش پیدا کنید و دانلود
کنید ) و تنظیمات اون رو مانند زیر تنظیم کنید :

حالا با ابزار smudge tool کاراکتر خود رو مانند زیر تغییر بدین و مد لایه رو به linear dodge تغییر بدین :

حالا یکی دیگه از لایه های مخفی رو از مخفی بودن خارج کنید و به اون حالت موجی بدید
به وسیله ی مسیر زیر :
Filter > Disort > Ripple

اگه از حالت موجی بودن اون خوشتون نیومد میتونید چند بار این عمل رو تکرار کنید تا
به حالت دلخواه برسید سپس مد لایه رو به color dodge تغییر بدید !!

حالا آخرین کپی از کاراکتر رو از حالت مخفی خارج کنید . ما با این لایه کار خاصی نداریم .
بزارید همون جوری که هست بمونه !!

همونطوری که میبینید کم کم امضامون داره زیبا تر میشه ولی کاراکتر ما از بکگراند زیادی جدا به نظر
میرسه و با بکگراند مچ نیست برای حل کردن این مشکل ابتدا یه لایه ی جدید باز کنید و به مسیر زیر
برید : image > apply image و بعد به مسیر filter > blur > gaussian blur برید و مقدار اون رو روی 3
تنظیم کنید و مد اون رو روی lighten قرار بدید ، همونطوری که میبینید حالا کاراکتر با بک گراند مچ تر هست !!

لحظه به لحظه امضای ما داره زیبا تر میشه !! پس بهتره کارمون رو ادامه بدیم ...
یک لایه ی جدید باز کنید و چند تا مستطیل سفید به اون اضافه کنید ، چندیدن روش برای ساختن
مستطیل وجود داره که یکی از اون ها ابزار rectangle tool هست ...

حالا این مستطیل ها رو کمی کج کنید با رفتن به مسیر زیر :
edit > transform > rotate

به مسیر زیر بروید :
Filter > Blur > Motion Blur

مد لایه رو به overlay تغییر بدین و هر جایی که به نظرتون قشنگه بزاریدش ...

از این لایه یه کپی بگیرید و به مسیر زیر برید :
Filter > Disort > Polar Coordinates > Rectangular to polar

خوب امضای ما آماده شده !! شما میتونید با استفاده از نوشته ی مورد نظر و کادر یا هر چیز دلخواه دیگه
اون رو زیباترش کنید ، طرح آخر من اینه :

منبع : sigtutorials
مترجم : Alireza Saeedi
امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره !!
اگه بازم سوالی داشتین من در خدمتتونم ...