افزایش محبوبیت سایت در گوگل پلاس و افزایش بازدید

ArTaBaZ

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان شاپ کیپر
'گفتم یک سایت خوب رو معرفی کنم که خیلی کاربردی هست !

به تازگی سایتی راه اندازی شده که شما میتونید در آن به تبادل بازدید و لینک بپردازید بطوری که مثلا من میرم امتیاز کسب می کنم و با این امتیازم کاری میکنم که دیگران بر روی گوگل پلاس من کلیک کنند و اونها هم دارای امتیاز برای خودشون بشن !
یک معرفی کوتاه : این سایت به شما کمک میکند تا با دیگر کاربران تبادل امتیاز کنید و محبوبیت خود را در گوگل+1 ، فیسبوک ، تویتر ، یوتیوب و افزایش بازدید بالا ببرید!
کافیست در سایت ثبت نام کنید و به سایت های دیگر کاربران امتیاز دهید. به این ترتیب سایت شما برای دیگر کاربران نمایش داده می شود!

برای دیدن سایت و ثبت نام کلیک کنید
هرچه زودتر ثبت نام کنید جز اولین ها خواهید بود !​
امیدوارم مطلب بدرد بخوری باشه
اگه میشه مدیران یک نظر در مورد اینگونه سایت ها بدهند
با تشکر از دوستان
موفق باشید

farshad876

New Member
آیا فکر می کنید دادن امتیاز به گوگل پلاس و یا بقیه سایتها گول زدن نیست والا سایتهای افزایش بازدید مثل تک رنک و پی سی رنک که گول نمی زنند بازدید ها بین سایتها تبادل می شه و هزاران سایت در دنیا این کار را دارند می کنند اگر این گول زدنه پس این جدیده چیه این که خیلی بدتره گوگل پلاس برای این قرارداده شده که شما با دیدن سایتی آن را در لیست سایتهای محبوب خودت قرار بدی نه سایتهای محبوب دیگران پس فقط برای شما امتیاز بالا آمدنش در گوگل بالا می آید نه دیگران که امتیاز ندادند دوستان برید و در گوگل تخقیق کنید کلا محبوبیت به آدرس مثل همان wish list می باشد که خیلی وقته برای مثلا سایت amazon آمده و چیز جدیدی نیست که گوگل قرار داده و این کار رو کرده که محبوبیت گوگل پلاس رو بالا ببره بین همه کاربران نت بجای فیس بوک و امتیاز من به سایت یا صفحه x فقط برای من می آید نه دیگران و رتبه گوگل هم هیچ ربطی نداره به این موضوع اما آمار بازدید از زمان تولید نت در دنیا شرط اول برای رتبه بندی سایتها می باشد و هیچ راهی برای کنترلش هم وجود ندارد استفاده از سرویسی که اصلا دوستان نمی دادند برای چه می باشد و چه کاربردی دارد به نظر بنده با احترام به نظرات دیگرات کاملا اشتباهه و باعث حساسیت گوگل هم می شه نصبت به اون سایت و یا صفخه مورد نظر و این با بازدید کاملا فرق داره قابل پیگیری می باشد چون تا شما به اکانت گوگل خود وصل نباشید نمی تونید به کسی امتیاز بدید و اطلاعات کامل شما در اکانت گوگل شما موجوده و قابل پیگیری جهت spam شدن احتمالی سایت شما و یا بسته شدن اکانت جی میل شما :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا