افزایش ابعاد عکس بدون افت کیفیت؟؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

یه برنامه خوب میخواستم که بتونم ابعاد عکس رو زیاد کنم بدون افت کیفیت ( البته می دونم بدون افت کامل که نمیشه)
تو نت گشتم چند تا برنامه هست خواستم ببینم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره بهترین برنامه رو بهم معرفی کنه

ممنون

Vecto.Ps

Banned
دوست عزیز همون طور که خودتون اطلاع دارید به دلیل اینکه هنگام افزایش ابعاد تصویر پیکسل ها هم بزرگ میشن ، افزایش ابعاد بدون افت کیفیت امکان پذیر نیست ولی میشه عکس رو به حالت SmartObject قرار بدید (Photoshop)تا کمی از افت کیفیت جلوگیری بشه !

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
یه کم بیشتر توضیح بدید لطفا
چه چیزهایی رو د باید رعایت کنم
یا همینجوری سایز رو زیاد کنم؟

ممنون

Jim Jim

Well-Known Member
عکس رو در محیط فتوشاپ باز کن
از منوی image وارد image size بشید
تیک گزینه scale style رو بردار
حالا با وارد کردن عدد در فیلدهای width و height می تونی ابعاد رو بر اساس پیکسل و یا سانتی متر مشخص کنی
اگر قصد چاپ نداری و درمورد dpi اطلاعی نداری، بهتره مقدارش رو تغییر ندی!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته اگر میخوایید بدون افت کمتری باشه
یه تجربه شخصی رو میگم
ببینید smart object گزینه ای هست برای ریسایز و زاویه دادن به تصویر و کوچک و بزرگ کردن توی طراحی !
و برای این روش خیلی به کار شما نمیاد!

گزینه ای که مد نظر هست و خیلی خوب جواب میده استفاده از پلاگین Perfect Resize از شرکت onOne هست و بعد از اینکه سایز تصاویرتون به صورت هوشمند تغییر کرد!
میتونید از پلاگینTopaz DeNoise هم برای یک تصحیح پیکسل بهتر هم استفاده کنید
تا حد خیلی خوبی نیازتون رو مخصوصا برای تصاویری که کیفیت مناسبی دارند ؛ برطرف میکنه!

روشی که گفتم برای ریسایز تصاویر به سایزهای بزرگتر (با توجه به کیفیت تصویر اولیه) میتونه مورد استفاده قرار بگیره اما دقت کنید
تصویر رو تا حدی باهاش کار کنید که پیکسل ها اطلاعات خود رو خیلی از دست ندهند و این پلاگین ها تا حدی کمک میکنند اونها رو تثبیت کنند که اون هم حد و اندازه داره و خود طراح کم کم با آزمون و خطا
میتونه بهش دست پیدا کنه
موفق باشید

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
البته اگر میخوایید بدون افت کمتری باشه
یه تجربه شخصی رو میگم
ببینید smart object گزینه ای هست برای ریسایز و زاویه دادن به تصویر و کوچک و بزرگ کردن توی طراحی !
و برای این روش خیلی به کار شما نمیاد!

گزینه ای که مد نظر هست و خیلی خوب جواب میده استفاده از پلاگین Perfect Resize از شرکت onOne هست و بعد از اینکه سایز تصاویرتون به صورت هوشمند تغییر کرد!
میتونید از پلاگینTopaz DeNoise هم برای یک تصحیح پیکسل بهتر هم استفاده کنید
تا حد خیلی خوبی نیازتون رو مخصوصا برای تصاویری که کیفیت مناسبی دارند ؛ برطرف میکنه!

روشی که گفتم برای ریسایز تصاویر به سایزهای بزرگتر (با توجه به کیفیت تصویر اولیه) میتونه مورد استفاده قرار بگیره اما دقت کنید
تصویر رو تا حدی باهاش کار کنید که پیکسل ها اطلاعات خود رو خیلی از دست ندهند و این پلاگین ها تا حدی کمک میکنند اونها رو تثبیت کنند که اون هم حد و اندازه داره و خود طراح کم کم با آزمون و خطا
میتونه بهش دست پیدا کنه
موفق باشید

علیرضا از توضیحات کاملت ممنونم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا