.:. افت سرعت در سایت .:.

aliReza

Well-Known Member
سلام
عرض ادب خدمت همه مدیران و کاربران و .. :دی :rose:

راستش چند روزی هست که سایت با افت سرعت خیلی شدید و محسوس مواجه شده، (بهتر بگم یکی دو هفته)
روز ها فقط افت سرعت هست، ولی شب که ترافیک یه کم بیشتر میشه کار به دان شدن هم میرسه و صفحات 10 در میان باز میشه.

راستش تا حالا بیشتر از 7-8 بار برای من اتفاق افتاده که پاسخ یه تاپیک رو مینویسم و ارسال نمیشه و به ارور برمیخوره.

لطف میکنید و ممنون میشم اگه پیگیری بشه، بالاخره یه مجید آنلاینه و یه مرجع گرافیک و مالتی مدیا :green::oops:
آرزوی موفقیت!

علیرضا :rose:

maysam.m

Well-Known Member
سلام
عرض ادب خدمت همه مدیران و کاربران و .. :دی :rose:

راستش چند روزی هست که سایت با افت سرعت خیلی شدید و محسوس مواجه شده، (بهتر بگم یکی دو هفته)
روز ها فقط افت سرعت هست، ولی شب که ترافیک یه کم بیشتر میشه کار به دان شدن هم میرسه و صفحات 10 در میان باز میشه.

راستش تا حالا بیشتر از 7-8 بار برای من اتفاق افتاده که پاسخ یه تاپیک رو مینویسم و ارسال نمیشه و به ارور برمیخوره.

لطف میکنید و ممنون میشم اگه پیگیری بشه، بالاخره یه مجید آنلاینه و یه مرجع گرافیک و مالتی مدیا :green::oops:
آرزوی موفقیت!

علیرضا :rose:

بله کاملا درسته. من هم شده که خواستم به چند تا تاپیک پاسخ بدم ولی پستم ارسال نشده و من هم بیخیال شدم.
امیدوارم مدیران یه فکری به حال این مشکل بکنند که در آینده رفع بشه و کاربران راحت بتونند در انجمن فعالیت کنند

جدیدترین ارسال ها

بالا