افتتاح اولین سایت اطلاع رسانی و آگهی تخصصی کامپیوتر و It

:) با سلام خدمت همه دوستان عزیز و محترم
اولین سایت تخصصی آگهی کامپیوتر فعال در زمینه درج آگهی مربوط به کامپیوتر و فناوری اطلاعات کار خود را شروع نموده است
از همه همکاران محترم ،ارائه کنندگان خدمات و کالا فعال در زمینه IT دعوت میگردد نسبت به درج رایگان آگهی های خود به منظور همیاری ما در وب سایت کامپیوتر118 اقدام فرمایید
منتظر حضورتان هستیم
www.computer118.com

aghahamidgol2

Active Member
یواش یواش دیگه دارم خسته می شم از بس وبمسترها می خواهند کار ایستگاه را تکرار کنند .
کار شما به نوعی می شه گفت فرق داره چون فقط مربوط به رایانه و ... است ...

یک پیشنهاد هم دارم ... هنوز تو سایت عضو نشدم ببینم چی به چیه ؟ اما فکر کنم باید تبلیغات تایید شه بعد از دیدن مدیریت این زمان را توانایی دارید به صفر برسانید ؟ که یک تفاوتی کنید با بقیه سایت ها ... ؟

با سلام
ممنون از محبتتون
به صورت 100% نمیتونیم بگیم به صورت آنی آگهی رو تایید میکنیم اما سعی ما در حد ساعت و دقیقه خلاصه خواهد شد.
ممنون میشم باز هم ما رو راهنمایی کنید

aghahamidgol2

Active Member
خب راه این کار ایجاد همکاران جدید و مدیریت های جدید است ...
یک وب سایت بزرگ ( حداقل با هدف بزرگ ) نمی تواند کاربران را توجیه کند با دلایلی حتی مناطقی ...
نظر من این بود که اگر این عمل انجام شود بسیار عالی خواهد شد ...
در ضمن همکاری با سایت های بزرگ و ارائه و گرفتن خدمات از آنها هم حرکت هایی است که شما را متمایز می کند و پیشرفت را سریع تر می کند...

www.iranwebshop.com

Active Member
نظرتون در مورد این چیه حرفه ای ترین سیستم مدیریت آگهی با انجمن و اتاق چت و با موتور php و تولید صفحات html برای seo
موتورهای جستجو

www.iranwebshop.info

html سازی سیستم http://www.iranwebshop.info/data/html/

اگر کسی خواست اسکریپت رو هم می فروشم

برای خرید به این آدرس مراجعه کنید

www.iranwebshop.com/ads

KIYARASH2002M

New Member
بانک نیازمندیهای عروسی
www.vasl.ir
» دسته گل عروس
» برگزاركنندگان