Amin 4D
مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بچه ها من از همه بحثا اطلاع دارم و ميدونم مشكلات سر چه چيزای نا چيزيه...
ولی يه كم مهربون تر و آروم تر مشكلارو بررسی كنيد...
مسابقه كه در هر صورت تموم شده و هر كسی هم مقامی كسب كرده و با اين كارا نميشه عوضش كرد...
ولی هميشه خاطره های خوش هر چيزيه كه به ياد موندنی ميشه...
اميدوارم از اين مسابقه هم خاطره و پايان خوشی تو ذهن همه بمونه...
پس لطفآ ديگه ادامه نديد...
گذشته ها گذشته...
بايد از الان واسه مسابقهی بعدی برنامه ريزی كنيم، نه اينكه سر اين مسابقهای كه تموم شده با هم جدال كنيم...
باور كنين مقام آوردن تو اين چيزا ارزش اينو نداره كه ما با يه دوستمون با قصد توهين و تحقير و محاكمه صحبت كنيم...
هر كسی برای خودش ارزشی داره و نظر و عقيدشم با مورد احترامه...
اميدوارم خواهش منو قبول كنين
منم باهات موافقم برهان جان. بهتره از این پست به بعد دوستان فقط بیان تشکر و تبریکاتشون رو به دوستانی که کارشون توی مسابقه شرکت کرد تقدیم کنن. این مسابقه هم تموم شد و برنده ها هم مشخص شد. بالاخره هر مسابقه و کاری یه کاستی هایی داره و این مسابقه هم با کمترین کاستی و با زحمت های شبانه روزی و بی دریغ فرخ جان به پایان رسید. به نظر منم بهتره برنامه ریزی برای مسابقه ی بعدی رو از همین الان شروع کنیم و بچه هایی که فکر می کنن حرفی برای گفتن دارن به جای پست دادن برن دنبال تمرین و پیشرفت تا توی مسابقه ی بعدی که به مراتب بزرگ تر از این مسابقه هست بتونن اثر درخوری بسازن.
بنده هم جا داره از نفرات اول تا سوم و همچین بقیه ی دوستان شرکت کننده در مسابقه تشکر ویژه کنم به خاطر وقت و زمانی که برای مسابقه گذاشتن.
یه تشکر ویژه هم به فرشید و گروه اش می کنم که تنها گروهی بودن که کارشون رو تا پایان بردن و رها نکردن کار رو به هر نحوی.
به محمد جان هم یه خسته نباشید جانانه می گم که دست تنها کار بسیار زیبایی رو زد و به رتبه دوم دست پیدا کرد.
از داوران مخصوصن مهمانان اصلی خانم نادمی و آقای نجفی و همین طور ایمان جان تشکر ویژه ای رو دارم.
و باز هم در انتها جا داره از مسئول اصلی و کسی که همه ی بار و سنگینی برگذاری مسابقه به دوشش بود و جدا زحمت های شبانه روزی و زیادی رو برای مسابقه کشید یعنی فرخ عزیز قدردانی و تشکر مخصوصی بکنم. فرخ جان خسته نباشی و همیشه موفق باشی.
شاد باشید و موفق.