Farrokh
Active Member
اول خطاب به بنفشه خانوم بگم به عنوان یک شرکت کننده این حق شماست که نقطه نظراتتون رو بگید و وظیفه ی منه که رفع ابهام کنم
نیازی به معذرت خواهی هم نیست
من یک حرف کلی زدم که برای کسی جای شبهه ای نمونه
وقتی اینقدر همه چیز اوکی هست که دوستانی هم که حتی در مسابقه شرکت نکردند می تونن به راحتی همه چیز رو نقد کنند ، شمای شرکت کننده قطعا این حق رو دارید که اگر شبهه های براتون بوجود اومده باشه جوابشو بگیرید
در مورد دیدگاه خانوم نادمی فقط خودشون می تونن از دیدگاهشون دفاع کنند
ولی با توجه به اینکه ایشون رو ما به عنوان فردی صاحب نظر دعوت کردیم من کمی در مورد این کامنت موضع گیری می کنم
یک نگاه گذرا فقط به نمونه کار هایی از ایشون که بر روی اینترنت گذاشته شده (کارهایی که هنوز منتشر نشده بماند ) و همچنین منتشر شدن آثار ایشون در غول ترین کتاب ها و مجلات دنیا و مصاحبه هایی که با رسانه های مختلف داشتند ، شاید این نکته منطقی باشه که افرادی با سطح سواد و تخصص بنده و جناب عالی بهتر باشه به جای نقد دیگاه ایشون سعی کنیم ازشون نکاتی رو یاد بگیریم و ببینیم این شخصی که از کار و زندگی خودش چند ساعتی رو به من و مسابقه ی من اختصاص داده چه حرفی برای من داره و من می تونم ازش چی یاد بگیرم .
هرچند که مثال زدن یک اثر هنری مربوط به چند قرن گذشته بدون درنظر گرفتن شرایط اجتماعی و سیاسی و اقتصادی اون زمان کاری عبث و ساده لوحانه هست اما من تن به این مقایسه ی شما می دم برای اینکه بهتون بگم اون تابلو که مثال زدید یکی از هیجان انگیز ترین آثار نقاشی بشریت بوده و با کمی دقت می تونید تمام نکاتی رو که خانوم نادمی اشاره کردند در اون تابلو پیدا کنید
اثر کاملا به یاد ماندنی و فراموش نشدنی هست
کاملا عمق مناسبی در اون رعایت شده
کاملا جزئیات خوبی در اون به نمایش در اومده
و اگر می خواهید هیجان رو در اون کار درک کنید کافیه کمی در مورد کار های هم عصر داوینچی تحقیق کنید و ببینید که چطور این آدم با جسارت تمام دیدگاه های قدیمی در مورد نقاشی خوب رو به دور ریخته و تونسته با خلاقیت خودش بیننده رو به هیجان بیاره
هیجان که حتما فیلم اکشن و صحنه های جنگ و درگیری نیست
هیجان می تونه توی رنگ نمود پیدا کنه
توی فرم یا حتی توی ایده
من بهتون برادرانه توصیه می کنم که به جای ایراد گیری از حرف افراد حرفه ای تر از خودتون سعی در بالا بردن سطح آگاهیتون و کسب نکات جدید از حرف اونها داشته باشید
مورد دوم
اول اینکه بنده به سن بلوغ فکری رسیدم و نیازی نیست کسی به من بگه چیکار بکنم و چیکار نکنم
خیالتون راحت باشه حتی یک نفر از شرکت کنندگان هم همچین درخواستی رو نداشتند
ما بندی رو اظافه نکردیم
شرایطی رو هم تغییر ندادیم
دوستان باید ایده هاشونو برای من پیغام خصوصی می کردند تا من بتونم براشون ثبتشون کنم
در طول مسابقه یک سری ایده ها تغییر کرده بود و نیاز بود با ایده ی جدید جایگزین بشه
به همه اعلام کردیم که ایده ی نهاییشون رو برامون بفرستند تا برای قضاوت بهتر توسط داوران اونها رو کنار کار ها بذاریم
حالا مشکل چیه ؟
لحن پست شما به گونه ای هست که می خواهید کشف جرم کنید
زشته به خدا
مورد سوم
اگر به حافظه ی بلند مدت خودتون مراجعه کنید این بند کار گروهی از ابتدای مسابقه وجود داشته و ما در انتهای مسابقه به بهانه ی کار گروهی به هیچ احد الناسی امتیازی اضافه نکردیم
خوب این نظر شماست
ولی مجید آنلاین اهداف خاصی داره که ممکنه با نظر شما مغایر باشه
ولی هدف ما ترویج کار گروهی بوده و براش 15 امتیاز هم گذاشتیم و پاش هم وایسادیم
افراد گروه اول هم کارشون سه برابر (اگر که بیشتر نباشه ) یه شرکت کننده ی تکی ، کار برده و حجم مدلسازی و دیتیل ها و تست رندرایی که گرفتن گواه این مساله هست و هم اینکه جایزشون بین افراد گروه تقسیم می شه
ضمنا از بین این همه افراد قدری که برای کار گروهی اقدام کردند فقط این دوستان بودند که با موفقیت کارشون رو به اتمام رسوندند و در مقابل سختی های مدیریت و ارتباط برقرار کردن جا نزدند !
نیازی به معذرت خواهی هم نیست
من یک حرف کلی زدم که برای کسی جای شبهه ای نمونه
وقتی اینقدر همه چیز اوکی هست که دوستانی هم که حتی در مسابقه شرکت نکردند می تونن به راحتی همه چیز رو نقد کنند ، شمای شرکت کننده قطعا این حق رو دارید که اگر شبهه های براتون بوجود اومده باشه جوابشو بگیرید
سلام خدمت همه دوستان مخصوصا بچه هایی که زحمت کشیدن و تو مسابقه شرکت کردن و خسته نباشید به همتون
خواستم یه چند تا نکته رو بگم
اول صحبتم میخوام از خانم نادمی انتقاد کنم... و فکر نمیکنم که پست منو بخونن چون مشغله کاری زیاد دارن ! پس دوستان نزدیکش به گوششون میرسونن بیزحمت
من اصلا طرز فکر رو دوست ندارم که خانم نادمی با این الگو اومدن و قضاوت کردن
ایشون گفتن :
بطور کلی بچهها باید تو کارشون هیجان به وجود بیارن، کار باید تو ذهن بیننده بمونه، فراموش نشدنی باشه، موضوع تون رو خطرناک کنید،
ظاهرن خانم نادمی زیاد هیجان رو دوست دارن و این خیلی خوبه اما نه واسه هر کاری
این یه سلیقه شخصی هست ... یکی ممکنه یه کار آروم و مفهومی دوست داشته باشه
یکی ممکنه مثل خانم نادمی شبیه سازی صحنه جنگ رو دوست داشته باشه...
لبخند ژکوند از آقای داوینچی واسه چی یک اثر هنری شده؟ به خاطر چی ماندگار شده؟ آیا توش هیجان داشته؟ یا اینکه مفهومی و مرموز بوده
باید خدمت خانم نادمی عرض کنم که این طرز فکرتون و دیدتون به کارهای بچه هایی که خواستن مفهومی کار کنن اشتباست و اگر رو این منوال شما چیزی رو به رای گذاشتین از نظر بنده خطاست
مطلب دیگه که خیلی برام جالب بود و مخصوصا واسه مدیرت مسابقه جناب فرخ خواستم براتون شرح بدم
ایشون میگفتن شرایط و ضوابط مسابقه به هیچ وجه تغییر نمیکنه
اما بعد از اینکه مسابقه تموم شد و دوستان کارای نهایی رو گذاشتن بعضی از کار ها بدون متن اصلا نمیشد فهمید کار برای چی و کجا زده شده و اصولا این چیه
بعد دوستان مثل اینکه دیدن کارشون بدون متن چیزی واسه گفتن نداره به مدیرت مسابقه گفتن که یه تبصره واسه قانون مسابقه ایجاد کنین کا شرکت کننده ها ( البته همشون) بتونن یه متنی به کار اضافه کنن
یعنی بعد از اتمام مسابقه قانون مسابقه و شرایط ارسال تغییر میکنه در صورتی که ما و چند تا از بچه ها تا اونجایی که یادمون میاد یه پیشنهاد هایی (قبل از شروع مسابقه البته) به جناب مدیر دادیم که گوش به گوش در کردن
و جالب تر اینکه بنده روی کار فرشید جان یه سری ایراداتی گرفتم که گفتم بایا این بجه شکل آدم سرطانیاست!
و فرشید جان به قول جناب مدید ابتکار عمل به خرج دادن و از مطلب ما بعد از اتمام مسابقه سوء استفاده رو به عمل آوردن و توی متن ارسالیشون که قانون جدید بود نوشتن که بچه ه سرطانی هست چون مو نداشته (البته مو نداشتنشون به خاطر این بوده که موتور فرای رندر مو رو رندر نمیکرده)
که مطمئنا این قضیه دور از چشم خانم نادمی و آقای نجفی بوده
اینم از این
یه مطلب دییگه هم میخواستم در مورد امتیاز دیهی بدم
به نظرم درست نیست به کسانی که با هم جمع شدن و کاراشون نصف و حتی یک سوم شده نمره بیشتری بدین اونم 15 نمره ... آخه این چجورشه
یکی یه تنه خودشو میکشه کار میزنه بعد یکی دیگه با دوستاش آروم آرم کارو تموم میکنن بعد که تموم میشه جناب مدیر میفرماید به بهانه اینکه شما تونستین یه کار گروهی خوبی نشون بدین 15 امتیاز میگیرین؟
مگه درس اخلاق دارین میدین... محیط مسابقه هست فکر کنماا
باید از نمره کم بشه چون کارو تقسیم کردن ....
اینجوری باشه که هر کی میاد میگه آقا بیا با هم کار یزینم 15 تا اضافه تر امتیاز میگیریم کارمون سبک تر میشه
فکر نمیکنم درست باشه اینطور امتیاز دادن....
یه مطلب دیگه خطاب به بنفشه خانم داشتم
من نمیدونم چرا شما زود ناراحت میشین از حرفی که زدین
بایا یکم وایستین سر حرفتون... به خدا مدیرا آدمای خوبین, اینقدر زود از خودتون شاکی نشین
مدیرا آدمای انتقاد پذیرین ... چرا فکر میکنین که برداشت بدی کردن؟ مدیری که روش انتقاد نشه مدیر نیست
راحت حرفتون رو بزنین و زود کنار نرید از حرفتون .
دیدید که آخر حرف های جناب مدیر به شما گل دادن یعنی که همه چی آرومه
خواهشا نرید و پیش ما بمونین
------------
دوستان من صحبتام تموم شد
موفق باشید
در مورد دیدگاه خانوم نادمی فقط خودشون می تونن از دیدگاهشون دفاع کنند
ولی با توجه به اینکه ایشون رو ما به عنوان فردی صاحب نظر دعوت کردیم من کمی در مورد این کامنت موضع گیری می کنم
یک نگاه گذرا فقط به نمونه کار هایی از ایشون که بر روی اینترنت گذاشته شده (کارهایی که هنوز منتشر نشده بماند ) و همچنین منتشر شدن آثار ایشون در غول ترین کتاب ها و مجلات دنیا و مصاحبه هایی که با رسانه های مختلف داشتند ، شاید این نکته منطقی باشه که افرادی با سطح سواد و تخصص بنده و جناب عالی بهتر باشه به جای نقد دیگاه ایشون سعی کنیم ازشون نکاتی رو یاد بگیریم و ببینیم این شخصی که از کار و زندگی خودش چند ساعتی رو به من و مسابقه ی من اختصاص داده چه حرفی برای من داره و من می تونم ازش چی یاد بگیرم .
بطور کلی بچهها باید تو کارشون هیجان به وجود بیارن، کار باید تو ذهن بیننده بمونه، فراموش نشدنی باشه، موضوع تون رو خطرناک کنید، زاویههای خاص بدید به کار. جاه طلبانه با موضوع برخورد کنید، عمق به کارتون بدید، به جزئیات توجه کنید،
هرچند که مثال زدن یک اثر هنری مربوط به چند قرن گذشته بدون درنظر گرفتن شرایط اجتماعی و سیاسی و اقتصادی اون زمان کاری عبث و ساده لوحانه هست اما من تن به این مقایسه ی شما می دم برای اینکه بهتون بگم اون تابلو که مثال زدید یکی از هیجان انگیز ترین آثار نقاشی بشریت بوده و با کمی دقت می تونید تمام نکاتی رو که خانوم نادمی اشاره کردند در اون تابلو پیدا کنید
اثر کاملا به یاد ماندنی و فراموش نشدنی هست
کاملا عمق مناسبی در اون رعایت شده
کاملا جزئیات خوبی در اون به نمایش در اومده
و اگر می خواهید هیجان رو در اون کار درک کنید کافیه کمی در مورد کار های هم عصر داوینچی تحقیق کنید و ببینید که چطور این آدم با جسارت تمام دیدگاه های قدیمی در مورد نقاشی خوب رو به دور ریخته و تونسته با خلاقیت خودش بیننده رو به هیجان بیاره
هیجان که حتما فیلم اکشن و صحنه های جنگ و درگیری نیست
هیجان می تونه توی رنگ نمود پیدا کنه
توی فرم یا حتی توی ایده
من بهتون برادرانه توصیه می کنم که به جای ایراد گیری از حرف افراد حرفه ای تر از خودتون سعی در بالا بردن سطح آگاهیتون و کسب نکات جدید از حرف اونها داشته باشید
مورد دوم
بعد دوستان مثل اینکه دیدن کارشون بدون متن چیزی واسه گفتن نداره به مدیرت مسابقه گفتن که یه تبصره واسه قانون مسابقه ایجاد کنین کا شرکت کننده ها ( البته همشون) بتونن یه متنی به کار اضافه کنن
اول اینکه بنده به سن بلوغ فکری رسیدم و نیازی نیست کسی به من بگه چیکار بکنم و چیکار نکنم
خیالتون راحت باشه حتی یک نفر از شرکت کنندگان هم همچین درخواستی رو نداشتند
ما بندی رو اظافه نکردیم
شرایطی رو هم تغییر ندادیم
دوستان باید ایده هاشونو برای من پیغام خصوصی می کردند تا من بتونم براشون ثبتشون کنم
در طول مسابقه یک سری ایده ها تغییر کرده بود و نیاز بود با ایده ی جدید جایگزین بشه
به همه اعلام کردیم که ایده ی نهاییشون رو برامون بفرستند تا برای قضاوت بهتر توسط داوران اونها رو کنار کار ها بذاریم
حالا مشکل چیه ؟
لحن پست شما به گونه ای هست که می خواهید کشف جرم کنید
زشته به خدا
مورد سوم
بعد که تموم میشه جناب مدیر میفرماید به بهانه اینکه شما تونستین یه کار گروهی خوبی نشون بدین 15 امتیاز میگیرین؟
اگر به حافظه ی بلند مدت خودتون مراجعه کنید این بند کار گروهی از ابتدای مسابقه وجود داشته و ما در انتهای مسابقه به بهانه ی کار گروهی به هیچ احد الناسی امتیازی اضافه نکردیم
به نظرم درست نیست به کسانی که با هم جمع شدن و کاراشون نصف و حتی یک سوم شده نمره بیشتری بدین اونم 15 نمره ... آخه این چجورشه
خوب این نظر شماست
ولی مجید آنلاین اهداف خاصی داره که ممکنه با نظر شما مغایر باشه
ولی هدف ما ترویج کار گروهی بوده و براش 15 امتیاز هم گذاشتیم و پاش هم وایسادیم
افراد گروه اول هم کارشون سه برابر (اگر که بیشتر نباشه ) یه شرکت کننده ی تکی ، کار برده و حجم مدلسازی و دیتیل ها و تست رندرایی که گرفتن گواه این مساله هست و هم اینکه جایزشون بین افراد گروه تقسیم می شه
ضمنا از بین این همه افراد قدری که برای کار گروهی اقدام کردند فقط این دوستان بودند که با موفقیت کارشون رو به اتمام رسوندند و در مقابل سختی های مدیریت و ارتباط برقرار کردن جا نزدند !