اعتراض شدید به oxygenws مدیر انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YTERROR

Active Member
جالبه! اونجا هم بي دليل ...؟؟ مورثي شده آيا؟

می دونی چیزی مورثی یا ... نشده فقط هر بازدید یوزر از سایت برای وب سایتهایی به این شکل هزینه داره چون پهنای باند کم میارن و خیلی چیزای دیگه که بعضی فرومها مثل پی سی سون که یک نمونه فروم فارسی رو مثال می زنم از یکسال و نیم پیش دیگه عضو جدید نگرفته

در کل بهتره آدم تویی این فرومها که حالا از مدیراش آدم دلخوره زیاد پست نزنه

مسله تالار آژاکس والا به نظر من اون قدرا چیزی نیست که بخواد آدم روش تمرکز کنه و مجید آنلاین فرومش ظرفیت بحثهایی خیلی سطح بالا رو در این زمینه نداره چون بیشتر یک فروم گرافیکی تا .....

در کل موفق و پیزور باشید و خودتون در گیر دنیایی مجازی نکنید ( چون هیچ کس دووم نداره اگه بهترین هم باشید چند روز سر نزنیند یک یوزر معمولی هم حساب نمیشید /)

hamid ir

Well-Known Member
دوست داشتم بابت اشتراك در سايت مبلغي پرداخت ميكردم كه در قبال بعضي از حركات ، حركات ديگري بتونم انجام بدم .. هر چي باشه خيلي از آموخته هامو از اين مرجع بدست آوردم ..
خیلیامون خواستیم حرکتی انجام بدیم برای این سایت.ولی متاسفانه رفتارای بعضی ها طوریه که انگار این سایت ارث پدرشیون هستش(البته منظورم امید عزیز نیست).وقتی با این افراد برخوردی نمیشه آدم چیکار باید بکنه؟
این نکته رو هم بگم که وقت ادمین از شرایط موجود و از مدیران راضیه من و شما لازم نیست حرکتی بکنیم.چون از خود ادمین که برای سایت دلسوز تر نیستیم.اگر ببینه مدیر لطمه میزنه خودش اون مدیر رو کنار میزاره.
فقط میتونم بگم که متاسفانه این سایت طی 1 سال اخیر به شدت افت پیدا کرده و تا اونجایی که من میدونم و از دوستان قدیمی خودم که توی این سایت عضویت داشتن دلیل نیومدنشون رو میپرسم فقط 1 چیز میگن و اون مدیریت بسیار ضعیف در بعضی قسمتهاست
فکر نکنم اینهمه آدمی که رفتن و خیلی وقته نیومدن ایراد داشته باشن و نتونسته باشن خودشونو با محیط وفق بدن!!!

oxygenws

Active Member
sharmande, keyboard-e farsi nadaram...

پيغام خصوصي براي كار خصوصي هستش ، من با شما كار خصوصي ندارم!!!
تاپيك من در مكان خصوصي پاك نشده!
ghavaanin ro bekhoon, mifahmi.

بدليل نبود انجمن آژاكس ، تاپيك در مشابه ترين انجمن قرار گرفته (بود)
vaaghean fekr mikoni taghir-e CSS tavasot-e AJAX be anjoman-e PHP marboot mishe??

من مدتی از روش های مختلف برای بازدید از کارم استفاده می کردم !! کی از آنلا همین بود که سعی می کردم لینکی بزارم و کاربر را هر جوری شده به سایت خودم بکشان
mamnoon be khaatere harfaat, vali faghat baraye etela'at-e omoomi migam, barnamenevis maale man nist!!!!! link-e site-am tooye emzaam hast.

ghavaanin ro bekhoon, mifahmi.
قوانين مربوط به مديران به شما نگفته حق نداريد بي خودي تاپيكي رو پاك كنيد؟
دوست دارم جواب روشني رو براي انكه انتقال ندادي بدونم
تفره نرو آقآ !
22.gif

vaaghean fekr mikoni taghir-e CSS tavasot-e AJAX be anjoman-e PHP marboot mishe??
بله! ديدم كه مربوط ميشه
همون زماني كه تاپيكم پاك شد امير جان زحمت كشيد و توسط PHP , Ajax ساخت و برام ميل كرد
شمايي كه احساس مي كني ربط نداره (انتظاري نبود كمك كني چون بيشتر وقتت به ايراد گرفتن ميگذره
41.gif
)
ميتونستي انتقال بدي تا اين همه مشكل و نا رضايتي به وجود نياد

amirlol

Well-Known Member
بجون خودم اصلآ قصد جسارت ندارم !!! اما دلم می خواد بدونم اگه
barnamenevis maale man nist
واقعآ اینطوریه ! چرا مدیریت قسمت برنامه نوسی شدی !!!
برنامه نويسي Server Side, سرورهاي لينوكس و Apache, سيستم عامل Linux, معرفي و يا درخواست هاستينگ

دلم می خواد به اینا هم یه دقتی کنیم با هم
آگهی نباشه اما این نمونه از پست تو یه سایته

یکی پرسید
سلام علیکم !
کسی می دونه که چه جوری می شه با GD یک متن فارسی رو روی عکس نوشت ؟
هر گونه راهنمایی و کمکی گره ای را از کار بنده خدایی باز می کند !
دوستی جواب داد
Originally Posted by oxygenws
متاسفانه کلا پشتیبانی نمی کنه.
من با سازنده اصلی GD و سازنده توابع FreeType همین کتابخونه صحبت کردم، ولی پشتیبانی ممکن نبود و احتیاج به یک تحول داشت که فکر نکنم به زودی مقدور بشه.

من خودم دنبال ساختن تابعی بودم، با یکی از دوستان در iranphp هم صحبت هایی شد ولی جفتمون سرمون شلوغ شد و دیگه نتونستیم کاری بکنیم. ایشون قرار بود توسعه رو تا حدودی پیش ببرند و عمومی کنند، که فکر کنم سر ایشون همچنان شلوغ باشه

دوستانی که علاقه دارند روش رو بدونند باید در مورد یونیکد و روش کارش اطلاعات نسبتا زیادی داشته باشند.

موفق باشید، امید

و بعد
ولی من علاقه دارم که با یونیکد کار کنم...... نوع کاراکتر ست فونت های مریم چیه؟؟ (فکر کنم حروفش چپه/آینه باشند؟؟ نه؟)

هرچی هم فکر کردم نفهمیدم چرا تو اون انجمنی که گفتی خارجیه نمی نویسی !!!
اول فکر کردم بلد شاید نباشی انگلیسی اما بعد فهمیدم نه بلدی !!! ( ببخش منو بابت این فکر )

congratulation!
realy happy to see its first version
Thanks Garvin and all people that helped.

تولد اولین نسخه سرندیپیتی رو تبریک می گم.

نمی دونم این نوشته فارسی چیه تو یه انجمن انکلیسی

این لینکش بود

amirlol

Well-Known Member
همون زماني كه تاپيكم پاك شد امير جان زحمت كشيد و توسط PHP , Ajax ساخت و برام ميل كرد

رفیق دیدم برات اونجا گذاشتم اما پاک شده بود و فکر کردم برات خیلی مهمه برات فرستادم !!!
الان اکثر بچه ها بجای فرستادن سوال بهم ایمیل می زنند !! حتمآ می ترسند که اینجا پرسیده بشه و پاک بشه

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ببینم تو همه جا تبعیض ( tabeiz ) بلد نیستم املاشو
beauty من طبق قانون انجمن وظیفه دارم مبحث هایی با عنوان های "کمکم کنید!" "آی بیچاره شدم به دادم برسید!" "کمک فوری!" و از این قبیل رو حذف کنم. عنوان مبحث باید به وضوح نوع مشکل شما رو بیان کنه. این بار تذکر دادم متاسفانه دفعه بعد همون طور که گفتم عمل می کنم.

این یه مدیر دیگست !!! 7 بار تاحالا به این خانم تذکر داده و چون خانم هست تاپیکش پاک نشده !!!
خدا عمرش بده منم می خوام آی دی مو عوض کنم !! برازم یه ایدی دخترونه !! البرز تو هم این کارو کن

YTERROR

Active Member
بابا بی خیال آمار جمع می کنی

خدایش من موندم چقدر آدم باید گنجایش و ظرفیت داشته باشه که بعد از چند سال و بیش از 4000 تا پست تویی یک فروم یکی بیاد بگه چرا فلان کار نکردی یا چرا مدیر شدی

خوب پسر خوب بجایی این که از بین 4000 تا پست بری حالا بگیم 100 تا پست پیدا کنی برو ببین 3900 تا پست دیگش رو چی جواب داده و چرا مدیرش کردن

خدایش واقعا آدم این چیزا رو می بینه به حقیقت شخصیت طرف مقابلش پی می بره

چیزی که خیلی جالبه اینه که اعضایی با سابقه عضویت و/یا تعداد پستهای زیاد انتظار دارن که مدیران با برخوردی مانند کاربرجدید با ملاطفت و یک تذکر پستهاشون را ویرایش یا جابجا کنن!

به این ترتیب پس از یکی دو سال و فرستادن چند صد پست بازهم ممکنه در انتخاب عنوان و تالار مناسب برای تاپیکمون دچار اشتباه بشیم! چه آینده درخشانی.

amirlol

Well-Known Member
بابا بی خیال آمار جمع می کنی

خدایش من موندم چقدر آدم باید گنجایش و ظرفیت داشته باشه که بعد از چند سال و بیش از 4000 تا پست تویی یک فروم یکی بیاد بگه چرا فلان کار نکردی یا چرا مدیر شدی

خوب پسر خوب بجایی این که از بین 4000 تا پست بری حالا بگیم 100 تا پست پیدا کنی برو ببین 3900 تا پست دیگش رو چی جواب داده و چرا مدیرش کردن

شما می تونی نیمه پر رو نگاه کنی منم خالیشو
قرار نیست همه نیمه پر رو ببینند که!!
در ضمن ممنون که شما هم فهمیدین که من پسر خوبیم!!

اگرم راجب کسی صحبت می شه یا جنبه داره و ادامه می ده یا یه چیزی می گه و ختم می کنه !!!!

ببینم شما مسئول تعیین شخصیت آدما هستید
می خوای آمار تو رو هم در بیارم ؟؟
تا ببينيم شخصيت كي چه حرفي براي گفتن داره

آخرین ویرایش:
به این ترتیب پس از یکی دو سال و فرستادن چند صد پست بازهم ممکنه در انتخاب عنوان و تالار مناسب برای تاپیکمون دچار اشتباه بشیم! چه آینده درخشانی.
قبلا عرض كردم دوستاني كه از موضوع بطور كامل اطلاع ندارند يا تخصص كافي ندارند لطفا" اضهار نظر نا عادلانه نكنند

قبلا عرض كردم دوستاني كه از موضوع بطور كامل اطلاع ندارند يا تخصص كافي ندارند لطفا" اضهار نظر نا عادلانه نكنند
چه تخصصی؟ در مورد تاپیک هم اطلاعات زیر در دسترسه:
تغيير استايل Css توسط آژاكس يا هر چيز ديگر
ALBORZ.VICTOR
بدليل نبود انجمن آژاكس ، تاپيك در مشابه ترين انجمن قرار گرفته (بود)
ببخشید شما با ای جکس (با به قول خودتون آژاکس) تونستید در CSS تغییر ایجاد کنید و احتمالا از JavaScript (که تالار اون دردسترسه) هم استفاده نکردید! واقعا؟!
تکنولوژی جایگزینی JavaScript با ای جکس یا هر چیز دیگر" اینقدر تخصصی؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چه جالب!! از بعد از ظهر كه تو فروم بودم تا حالا 2 صفحه به اين تاپيك اضافه شده! واقعا جاي تقدير از دوستاني رو داره كه بقيه انجمنا دارن خاك ميخورن (البته ميدونم به دليل مديريت ضعيف هستا!!) بعد اينجا همچنان رونق داره! ادامه بديم باشد كه رستگار شويم!

امير آقا فكر نميكنم عادل تو حرفاش بي احترامي كرده باشه! وقتي كه يه نفر كلي از وقتش رو ميذاره رو اينكه آمار ديگران رو از سايتهاي مختلف دربياره به نظر شما كار درستي ميكنه؟! بعدشم شما كه به شخصيت خودت شك نداري پس دليلي براي ناراحتي نيست. در ضمن شما هم نيمه پر رو نگاه كن. بدبيني چيز خوبي نيست.

زماني كه هنوز شما در اين سايت عضو نشده بوديد خيليا داشتن براي اينجا زحمت ميكشيدن. حالا بعضيا به دلايلي نخواستن يا نتونستن ادامه بدن و رفتن و البته ايني كه نشستن و گفتن كه به دليل مديريت ضعيف اينجا بوده خيلي موضوع جالبيه. البته من دليلش رو خوب ميدونم چون خيلياشون الان عضو چت رومها نه ببخشيد فرومهاي فارسيي هستن كه كارشون فقط چرت و پرت گفتن و گپ زدن و فحش دادن(!) و ... هست پس طبيعيه كه اينجا براشون فعاليت (!) خيلي سخته.

بعد هم اينكه تو رو جون هر كسي كه دوست داريد بيايد و يه لطفي در حق من يكي بكنيد. يكي بياد اينجا داوطلب بشه و من اين ارث آبا و اجداديم (!) رو بدم بهش و اينقدر زير بار منت نباشم. تا به حال تو عمرم اينقدر منت سرم نذاشته بودن به خدا! اينو جدي ميگم به خدا هر كسي ميبينه واقعا ميتونه اعلام كنه يه عمر ممنونش ميشم تا منم به عنوان يه كاربر عادي روزي يكي دوبار بيام اينجا و بجاي اينكه ساعت 3:15 دقيقه صبح مجبور باشم تاپيكا رو سركشي كنم هر وقت دوست داشتم بيام!

Mandana

Active Member
اگه همون وقتی که صرف پیدا کردن ایراد از همدیگه میکردین صرف یک کار مفید میکردین حداقل 3-4 تا برنده ی جایزه ی نوبل اینجا داشتیم
263cylj.gif

در ضمن اگه دوست دارین با شما هم مثل یک کاربر تازه کار رفتار بشه که دیگه هیچی.مدیرها وظیفه دارن به کاربران جدید تذکر بدن.اما یک کابر قدیمی واقعا خیلی افت داره( هم برای خودش،هم برای سایت)

به نظرم بهتره توی رفتارتون تجدید نظر کنین.حالا اینکه امید ذاتاً محجوبه و تمام حرفهاتونو گفته و چیزی نگفته دلیل نمیشه همینطور ادامه بدین.من اگه بودم تاحالا حداقل درخواست بن شدن 2-3 تا کاربر رو رد کرده بودم.
aww.gif

امیدوارم ازین ببعد کمتر شاهد این رفتارهای غیر منصفانه باشیم.
wink.gif

موفق باشید
( در ضمن دوست عزیزی که آمار میگیرن.اگه فرصت کردی آمار پستهای منم بگیر.هم از بیکاری در می آی که به این و اون گیر بدی هم برای من یه تجدید خاطره میشه
shy.gif
)

hamid ir

Well-Known Member
خوب متاسفانه اگه ما فرق بین فروم دوستانه و چت روم و چرت و پرت گفتن ندونیم دیگه چیزی نگیم بهتره.من نمیدونم چرا اون دوستان قبلاً براشون فعالیت سخت نبود
موضوع دیگه اینکه اصلاً لازم نیست بیکاری خودمونو که تا 6 صبح به طول میشکه منتشو به سر انجمن بزاریم و بگیم برای انجمن هستش که بیداریم!!!

آخرین ویرایش:
M

Mahmoodi

کاربر مهمان
تا به حال نمیخواستم تو این تاپیک اظهار نطر کنم ولی به دلایلی مجبور شدم یه سری موارد گوش زد کنم

اولا چند تا سوال از همه دوستان چه مدیر چه کاربرا انجمن میپرسم

چرا همه ما عادت داریم به جای اینکه بگیم ما چی کار کردیم بگیم فلانی چی کار کرده ؟ چرا فلانی اینکارو انجام داد ؟ چرا فلانی پست ما رو ویرایش کرد و چرا ما جواب ایشون رو بد دادیم و چراهای دیگه ؟ همیشه دوست داریم یه مقصری واسه اشتباها تمون پیدا کنیم ؟ چرا؟

هیچ وقت نخواسنیم بگیم ما چرا اینکارو کردیم اگه این فکر میکردیم هیج موقع یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکردیم

اگه یه بار هم قبل انجام هر کاری وظیفه خودمون خوب میدونستیم هیچ موقع هیج مشکلی واسمون پیش نمیومد

عادت کردیم واسه اشتباهاتمون مقصر پیدا کنیم ؟ مثلا یکی از کاربران انجمن اومده یه تاپیک اشتباه زده ( دوستان موارد قانونی اونو متذکر شدن) بعد از اون اشتباهشون اومدن یه تاپیک دیگه هم زدن و اشتباهشون رو دو بار تکرار کردن ؟ حالا جالب واسه اشتباهاته خودش داره دنبال مقصر میگرده یه بار شده از خودش بپرسه چرا من این اشتباه کردم نه !!!!! ولی به جاش اومده یقه یه نفر دیگه رو گرفته و جالبش اینجاست که چند نفر از دوستان هم ایشون همراهی کردن اشتباه ا رو با اشتباه تکرار کردن ما ایرانی هیچ موقع نخواستیم اشتباهات خودمن رو خودمون قبول کنیم و همیشه دنبال یه مقصر واسه کارامون میکردیم هیچ موقع این شجاعت نداشتیم که بگیم من این اشتباه رو انجام دادم باشه قبول میکنم و دفعه بعد این اشتباه رو تکرار نمیکنم

حالا جواب یکی از دوستان راجبه رفتن خیلی ا کاربرا بگم

این که میگن ضعف مدیریت در بعضی انجمن ها باعث شده خیلی از کاربران از این انجمن برن اصلا حرف درستی نیست تا به حال این موضوع هیچ موقع نگفتم ولی اینجا میگم چون تو این انجمن نمیشه تو یه صفحه فقط اسمایل زد یا در بحث متفرقه راه انداخت یا در مورد آشپزی کرد گیری و خیلی موارد دیگه بحث کرد به اون انجمن ها میگن فرو م های فارسی به این انجمن ها میگن انجمن های تخصصی حالا فرق این دو تا چیه ؟

یک تو این انجمن ها تمامی بحث ها یحث تخصصی هست و این برای کسانی که تنوع طلب هست و هدفشون از اومدن تو این جمع ها 50% بحث تخصصی هست خسته کننده میشه و یا با تذکر مدیران (در مورد موارد خلاف قوانین انجمن ) از انجمن زده میشن و میذارن و میرن ؟؟ حالا مشکل خودشونو گردن مدیران انجمن میندازن

مورد دوم : بنده تو اکثر فرو م های فارسی عضوم اگه نیاز به تنوع بحث سر گرمی همراه با بعضی موارد تخصصی داشته باشم میرم به اون انجمن ها سر میرنم اگه نه فقط بحث تخصصی باشه دنبال انجمن های تخصصی اون موضوع میگردم

اگه دوستان تونستن تفاوت این دو مورد رو متوجه بشن هیچ موقع همچین حرفی نمیزدن فقط اینو متوجه شدن که هر جا فروم باشه باید اونجا عضو شد هر سوالی که خواستن اونجا مطرح کرد نه به قوانین انجمن کاری دارن نه به موضوع انجمن

در ضمن فکر نمیکنم مدیران انجمن انقدر بیکار باشن که بخوان الکی یه پست انتقال یا ویرایش کنن اونا دارن به وظیفه که بهشون محول شده عمل میکنن هر کدوم از دوستان هم مشکلی با این موارد دارن یک مشکل اونا با قوانین انجمن هست نه مدیران انجمن دوم این مشکلات رو باید با ما مطرح کنن

موفق باشید

علی

YTERROR

Active Member
+ گفته هایی محمودی

شما می تونی نیمه پر رو نگاه کنی منم خالیشو
قرار نیست همه نیمه پر رو ببینند که!!
در ضمن ممنون که شما هم فهمیدین که من پسر خوبیم!!

اگرم راجب کسی صحبت می شه یا جنبه داره و ادامه می ده یا یه چیزی می گه و ختم می کنه !!!!

اگه آمار من و در بیاری دیگه با من بحث نمی کنی

ولی این چند وقت تویی این فروم بودم دیگه مثل قبل با کسی بحث نمی کنم بدلیل .......

ولی در کل من که دیگه تویی این تایپیک پست نمیدم فقط این از من گوش کن که خدایش از تجربیات خیلی خوب منه در ضمن من هیچ وقت نگتم خوبم که شما بگی پس فلان ...... من یکی از یوزرهایی بد این فرومم :

الان داغی هر کس هر چی بگه می خوایی جواب بدی که ..... نشی ولی نمی دونی با هر کلمه ای که می گی کار بدتر میشه

موفق و پیزور باشید

amirlol

Well-Known Member
مدیرا مهترم و دوستان گرامی میشه بگین برای چی از دکمه تشکر زیاد استفاده می کنید ؟

YTERROR

Active Member
مدیرا مهترم و دوستان گرامی میشه بگین برای چی از دکمه تشکر زیاد استفاده می کنید ؟

که یک تایپیک نیاد بالا و تعداد پستها نره بالا و موافقت خودشون و نشون بدند تویی وقانین سایت کاملا توضیح داده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا